CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Jejaka#Macho

APe Perassan aNda JikA awek ANda beromen DengaN jANtAN len??

[Copy link]
Post time 14-9-2009 01:01 PM | Show all posts
Tinggalkan, klau nk buat bini, klau nk wat geli2 xperla kot~
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-9-2009 02:33 PM | Show all posts
nak wat per pening kepala.. tinggal kan jer lah.. banyak lg pompuan yg baik kat luar tue.. nak pening2 n tensen2 wat per.. pompuan tu konpirm x pikir kat kawan tuan tanah nyer.. sbb tue dia wat cam tue.. ingat laki yg baik adalah untuk pompuan yg baik begitu la sebalik nyer..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2009 02:56 PM | Show all posts
wlupun haku ppuan tp haku mmg hangin jek dgn ppuan tak bermoral ni....:@
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 12:36 AM | Show all posts
pelik aku laki ni....yg dh buat benda2 camtu ada je laki nak...yg x buat benda2 camtu,yg berusaha jaga diri dia susah jgk nk dpt laki yg sepatutnya...mmg lelaki nk yg sosial ke ek?dh smpi terjun bangunan bagai...haishh......
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 02:19 AM | Show all posts
Post Last Edit by otai_g at 15-9-2009 02:21

164# shima85

silap tu shima drp pool 75.24% memilih utk tinggalkan dia dan cuma 6.67% yg memilih berbaik semula n lupakan ape yg terjadi.
(fakta benar sehingga pos ini ditaip)
yg kategori 6.67% tu maybe yg jenis pemaaf dan x hipokrit sbb maybe dorang pun penah buat sex atau buat bnd yg sama mcm pompuan tu buat.
senang cerita majoriti memilih utk tidak bersama perempuan itu.

n then kalo perempuan terlalu menjaga sgt pun susah jgk laki malaysia nak rapat.
br laki ucap hi dah kena bambu jawabnya bye2 lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 10:33 AM | Show all posts
165# otai_g


x berani nak bambu la..kang x pasal2 kena bomoh kang..(berdasarkan pengalaman...)....aku notis 1 bendala kt lelaki ni,biasanya diorg approach yang seksi2/pki tudung tp bj ketat/montok2/...pastu nak2 klu girl tu merokok,bersahut2 laki panggil...mmg taste kebanyakan diorg camtu gak nye eh...(x semuala...)
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 10:36 AM | Show all posts
aku tmbah sikit shima..lebih tepat lg major llki ni suka yg gedix2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 10:42 AM | Show all posts
emmm......... dia tak ikhlas tu..+ gatal
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-9-2009 11:06 AM | Show all posts
167# buterfly


ckp dr pengalaman...sbb kami pmpuan lebih kenal sifat pompuan lain...ramai pmpuan dpn laki punyela lain sgt..it's not tnjuk baik tp gedix...tp bila dgn kami pmpuan ni,punyela garang/moody/x jg perasaan org...xde lak diorg nk mengedik atau memanja2 dgn kami..bila dpn laki otomatik diorg jd manja (ala2 semulajadi la konon) then pandai melayann.,,that's the keyword 'pandai melayan'....thats y kite tgk perampas ni x cantik pn berbanding yg dirampas,tp sbb dia pandai melayan jd laki suke....back to topic-tinggalkn je pmpuan tu...yg lbh baik menanti....
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 11:22 AM | Show all posts
167# buterfly  


ckp dr pengalaman...sbb kami pmpuan lebih kenal sifat pompuan lain...ramai pmpuan dpn laki punyela lain sgt..it's not tnjuk baik tp gedix...tp bila dgn kami pmpuan ni,punyela gar ...
shima85 Post at 15-9-2009 11:06


bagi lelaki lak yg gedix2 nih biasa nyer buat stock geli2 jerrrrrrr..........apa salah nyer kowang sebagai pompuan nih biar kan b/f anda bergedix ngan pompuan gedix2 tuh.....kowang pong selamat kannnnnnnnn.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 11:24 AM | Show all posts
aku tmbah sikit shima..lebih tepat lg major llki ni suka yg gedix2..
buterfly Post at 15-9-2009 10:36


lelaki suka yg gedix2 pong bkn nya apa.....stock geli2 jeeeeeeeeee
yg tak gedix nih la yg beruntung gak nanti....
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 11:29 AM | Show all posts
bagi lelaki lak yg gedix2 nih biasa nyer buat stock geli2 jerrrrrrr..........apa salah nyer kowang sebagai pompuan nih biar kan b/f anda bergedix ngan pompuan gedix2 tuh.....kowang pong selamat ka ...
Joe_Shaper Post at 15-9-2009 11:22


x baik mempermainkan org pakcik...kalau skrg buat ank org stok geli2, x takot ke ank kita nt dijadikan stok geli2 juge?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 11:35 AM | Show all posts
x baik mempermainkan org pakcik...kalau skrg buat ank org stok geli2, x takot ke ank kita nt dijadikan stok geli2 juge?
buterfly Post at 15-9-2009 11:29


bkn nak mempermaiankan anak orang pun....tp klu dah dpt yg gedix2 nih nak dok diam jer ker??????bole tahan ker napsu tuh?????bila hadir nya org ketiga (syaitan) nih dah tak ingat apa dah....yg ingat nikmat dunia jerrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 11:41 AM | Show all posts
bkn nak mempermaiankan anak orang pun....tp klu dah dpt yg gedix2 nih nak dok diam jer ker??????bole tahan ker napsu tuh?????bila hadir nya org ketiga (syaitan) nih dah tak ingat apa dah....yg ing ...
Joe_Shaper Post at 15-9-2009 11:35


jgn mrh yer pakcik joe kalau org yg mmprmainkan anak kita nt ckp bnda yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 11:43 AM | Show all posts
sepak kan ajer
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 12:23 PM | Show all posts
174# buterfly

btl tu...tp yg gedik2 tu kawin jgk akhirnya...x kisahla dgn laki camne pn janji laku jgk diorg last nye....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-9-2009 12:55 PM | Show all posts
jgn mrh yer pakcik joe kalau org yg mmprmainkan anak kita nt ckp bnda yg sama..
buterfly Post at 15-9-2009 11:41


nanti kita kawen kita buat anak lelaki jer la k
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 12:57 PM | Show all posts
174# buterfly  

btl tu...tp yg gedik2 tu kawin jgk akhirnya...x kisahla dgn laki camne pn janji laku jgk diorg last nye....
shima85 Post at 15-9-2009 12:23


klu dah pikir cam tu gedix jer la
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 01:04 PM | Show all posts
178# Joe_Shaper


org yg x biasa gedik ko suh dia gedik mmg payah...dah cam pokok keras je nk meliuk lentuk...mane bleh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 01:10 PM | Show all posts
178# Joe_Shaper  


org yg x biasa gedik ko suh dia gedik mmg payah...dah cam pokok keras je nk meliuk lentuk...mane bleh...
shima85 Post at 15-9-2009 13:04


joe boleh tolon ajar kannnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:01 PM GMT+8 , Processed in 0.083427 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list