CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Jejaka#Macho

APe Perassan aNda JikA awek ANda beromen DengaN jANtAN len??

[Copy link]
Post time 20-1-2009 11:12 AM | Show all posts
kalau balak romen dgn awek lain, tu x pe lagi...

tp awek romen dgn balak lain, tu terlampau....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2009 11:16 AM | Show all posts
tinggalkan je...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 12:14 AM | Show all posts

Reply #1 Jejaka#Macho's post

blahhh jerr... pompuan yg baik utk lelaki yg baikk.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 08:41 AM | Show all posts
Originally posted by koboi at 20-1-2009 11:12
kalau balak romen dgn awek lain, tu x pe lagi...

tp awek romen dgn balak lain, tu terlampau....



aaah...sama je belaka....
kira okay apa lelaki tu skang tau lah yang awek dia jenis receiver kad touch n go. Dah tak susah2 nak pikir pening paler samada awek tu seswai ke idak jadik bini...kan senang tau dari awal berbanding sok2 dah kawen baru pompuangataipo'en tu ngangkang kat jantan lain ;) ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 11:30 AM | Show all posts

Reply #104 kambeng_masam's post

betol jugak kata kao!
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2009 11:49 AM | Show all posts
ntah2 awek tu dah lunyai ...:@
korang nak ker ....
baek carik lain .....
byk lg awek kat luar yg masih suci menunggu untuk di propose ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2009 02:36 PM | Show all posts
selepas haku bg pelempang 3-4 biji haku sepak2.... haku blah lah weh. tak hingin haku makhluk perosak

bukan apa, haku tolong lempang bg pihak mak pak dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 01:30 AM | Show all posts
I tak kisah. I kawan pun utk sex saja.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2009 04:00 PM | Show all posts
blah terusss
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 06:04 PM | Show all posts
kalu aku,aku akan tmpor dulu ppuan tuh,musnahkan segala harta benda dia mcm enset dia ker,pecahkan cermin kete then baru aku akan tngglkan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 06:12 PM | Show all posts
kalau die romen ngan jantan lain....
kite romen lak ngan betina lain...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 04:47 PM | Show all posts
klu aku lelaki ....aku jijik la pandang popuan cam tu..x pasal2 nt aku lak yg kena penyakit...better aku blah dari hidup dia...lempang sedas dua das pastu tinggal la...hina n lahanat la popuan cam gitu kan...x de harga diri....mintak2 aku di jauhkan dari kesesatan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 05:23 PM | Show all posts
sian nye laki tu.
tgl kan je awek dia .
watpe nk smpan lg
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 05:24 PM | Show all posts

Balas #111 far-risk\ catat

ayat takleh blaaaaa hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 05:33 PM | Show all posts
Bogelkan dlm keta, tolak dia kuar...pastu tinggal tgh jalan

har har har
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 11:19 PM | Show all posts
follow diorg,time die wat ngan jantan tu.. kol JAIS ke JAWI ke..time diorg tangkap join sekali..ambik gamba tunjuk kat mak bdk pompuan tu...ambik ko...:@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2009 03:09 PM | Show all posts
tinggalkan je...bodo punye pompuan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2009 03:38 PM | Show all posts
Haku musykil ngan kawan pembuka thread ni.......   dier tak tau beromen kerrr......

Sampai awek cari balak laen utk beromen.....

Ini mesti kes tak selidik latar belakang awek....
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2009 04:22 PM | Show all posts
kalau dah kawen tak per jugak ni stakat awek lor hai nak terjun bangunan konon..

aku rasa kawan ko ni ego kot sebab laki lain dapat main dengan awek dia
dia punyala nak simpan buat stok binik
tapik lain pulak citernyer
acohhh

sepatutnya dia bersyukur sebab dah nampak memungkaran awek tuh
apalagi blah jer angkat kaki kalau awek tuh call buat tak paham jer melambak minah lain yang baik dan setia poyo tol laa kalau yer pon frust janganlaa sampai nak bunuh diri
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 07:56 PM | Show all posts
kalau dia leh carik jantan lain, takkan member ko takleh carik betina lain, fair n square la kan...tu awek, bukan biniiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 06:54 PM GMT+8 , Processed in 0.079388 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list