CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Jejaka#Macho

APe Perassan aNda JikA awek ANda beromen DengaN jANtAN len??

[Copy link]
Post time 12-1-2009 02:54 AM | Show all posts
pompuan tu islam ke? kalau islam kena la bertaubat nasuha, kalau non-muslim aku tak kisah,, terpulang la

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2009 10:00 AM | Show all posts
TANGKAP & BGTAU MAKBAPAK AWEK TU..BGTAU KT DIA ORG ANAK DIA ORG BOSIA
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 05:00 PM | Show all posts
Originally posted by Jejaka#Macho at 22-12-2008 05:44 PM
AKU ada membe .....awek dia kate sayang sgt kat dia,at the same time,awek dia bole kua ngan jantan len,beromen dalam kete..tolong poll...kepala dia da kusut n naik gila pikir...sib baek tak terju ...


cari ajelah yang lain

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 12:13 AM | Show all posts
pening2 pk watpe.... cari yang lain... berlambak ramai..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 08:06 AM | Show all posts
Tak payah la amik pompuan camtu jadi bini....ramai lagi yg baik...buang karan je...pompuan camni..stok geli-geli bole la...tapi nak wat bini sory... sbb bagi aku pompuan yg camni tak setia n tak respect kita... so baik reject...n tak perlu rasa sayang pada org cmtu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 09:32 AM | Show all posts
pompuan jenis pampers pakai buang buat apa simpan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 09:34 AM | Show all posts
cari aje awek lain..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 01:56 PM | Show all posts

Balas #1 Jejaka#Macho\ catat

pi jual kat hatyai........ nak sgt batang... nah ....... duit pun dapat

tak pun pi rakam dia tgh buat projek pastu buat cd blue....... duit pun masyukk

awek boleh carik lain........

[ Last edited by  jofizo at 15-1-2009 01:58 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 06:38 AM | Show all posts
adoi.......
soklan....
lawak seyh....
rasenye tuan tanh pn ley tlg pikir utk mmbr sendrik....
unless kalo nie kes tuan tanah....

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 04:51 PM | Show all posts

Balas #85 snikum_snikum\ catat

Betul2. geli2, tapi nak bini... ish geli!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 09:27 PM | Show all posts
Originally posted by gurly85 at 11-1-2009 07:04 PM
laki pun sama kan


tau xpe..kekekekek:@
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 09:40 PM | Show all posts
Originally posted by Jejaka#Macho at 22-12-2008 05:44 PM
AKU ada membe .....awek dia kate sayang sgt kat dia,at the same time,awek dia bole kua ngan jantan len,beromen dalam kete..tolong poll...kepala dia da kusut n naik gila pikir...sib baek tak terju ...




klu dia xblah............bkn takat dia kusut.....wa pggl die dungu pown boleyyyyyyyyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 03:46 PM | Show all posts

Reply #1 Jejaka#Macho's post

sedey nyerr.....

kalo awek dia insap..trima aje laa kembali...
yg lame usah dikenang..
tutup buku lama bukak buku baru......
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 09:07 PM | Show all posts

Balas #1 Jejaka#Macho\ catat

Sebagai seorang lelaki kita jangan dayus. Sayang macam mana pun kena jaga hakikat ini.Kalau tidak nahas. Orang lelaki adalh ketua. Sebagai ketua kena tunjuk teladan yang baik serta meminta yang sama. Satu lagi bila kita biarkan lambat laun ianya akan melarat.

Pandangan peribadi aku saja
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 08:39 PM | Show all posts
ape ke bodoh yg nak terjun bagunan tu... klu terjun bagunan pon pompuan tu tetap gak memantat dgn laki lain

ape le slow sgt lelaki melaysia skr ni.....   
:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2009 04:41 PM | Show all posts
Awek jer pun..Yang kusut bagai sampai nak terjun bangunan tuh cerdik sangat la tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2009 06:46 PM | Show all posts

Balas #96 xy_daen\ catat

dah syg sgt..tu la gamak nyer..
cinta itu buta
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2009 07:14 PM | Show all posts
Originally posted by Jejaka#Macho at 22-12-2008 05:44 PM
AKU ada membe .....awek dia kate sayang sgt kat dia,at the same time,awek dia bole kua ngan jantan len,beromen dalam kete..tolong poll...kepala dia da kusut n naik gila pikir...sib baek tak terju ...


klau boshi dh mmg boshi kasi batng besi je kt pale...

klau yoda mmg yoda srh boshi karate je 2-2,.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2009 02:13 AM | Show all posts
aku nk tanya... selama diorang berkapel, diorang beromen gak tak?

x payah cakap mcm bagus, kalau kwn ko pun dh biasa berzina.

nk marah2 dgn awek dia tu, kene cermin diri sendiri...

apa nk expect dr pmpn yg x tau jg kehormatan diri sendiri? dn apa fungsi kwn ko sbg pelindung (baca: lelaki) kalau dia pun  x tlg jg kehormatan diri pmpn tu?

tapi, kalau kwn ko ni adlh someone yg takut hukum Allah, makanya dia x kn mengalami dilema smpi nk terjun bangunan kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2009 10:22 AM | Show all posts
ajak mat rempit ramai2 rogol dia gilir
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:50 AM GMT+8 , Processed in 0.089443 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list