CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Jejaka#Macho

APe Perassan aNda JikA awek ANda beromen DengaN jANtAN len??

[Copy link]
Post time 22-5-2009 11:06 PM | Show all posts
terajang jer
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2009 12:08 AM | Show all posts
romen tu apa sebenarnye ha? ringan2 ke atau mmg buat intercourse?
sori la ahkak ni naive sket
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2009 08:51 PM | Show all posts
soh die buat lagi..rekod aksi diorg pastu jual kat petaling street
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2009 09:36 AM | Show all posts
Originally posted by 033589 at 23-5-2009 20:51
soh die buat lagi..rekod aksi diorg pastu jual kat petaling street

samnomot
lama dah buat aktibiti ni?




p.s...sori ek,beramah mesra..lama tak merapu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2009 02:10 PM | Show all posts
solana snng jwpn snng = blah je
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2009 08:42 PM | Show all posts
idup lg benang usang soklan sotot ni ek
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 02:34 AM | Show all posts
aku akan photostat gambar dier pastu lekat ka stesen bas n tulis perempuan jalang for rent
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 02:36 AM | Show all posts
perempuan ni ni mmg tak leh caya
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 02:49 PM | Show all posts
yg x tahan tu ada gak yg vote berbaik semula n lupakan ape yg terjadi...kene queen control ke ape nih....
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 07:22 PM | Show all posts
tinggalkan ajer la, apa nak pening2 kan kepala lagik.

tapi harus di ingat lelaki baik untuk pompuan yg baik....so pikir pikirkan lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2009 10:20 PM | Show all posts
kalu xsilap romen ni ringan2 n main 2 yg intercourse.. .muga kte dijauhi dr maksiat..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 11:22 AM | Show all posts
simpan buat stok geli2...nk jd bini jgn harap...
wat lepaskan gian leh laa..lagipun dh bekas mulut org..eeeeee....
gunduk Post at 6-4-2009 17:33


hehe..haah simpan buat stok geli2 pastu tinggalkan..lpas tu kawen nanti dapat tau bini pun bekas stok simpan wat geli2..
4 me, kalau x nk dpt camtu, jgn buat camtu..
the best way, tinggalkan girl tu.ya, itu cara terbaik...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 11:33 AM | Show all posts
hehe..haah simpan buat stok geli2 pastu tinggalkan..lpas tu kawen nanti dapat tau bini pun bekas stok simpan wat geli2..
4 me, kalau x nk dpt camtu, jgn buat camtu..
the best way, tinggalkan ...
buterfly Post at 12-9-2009 11:22


btl tuuuuuuuuuu.....zaman skrg ni sumer dpt balasan dgn kadar segera
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 11:38 AM | Show all posts
Senang jer jawapan

BYE BYE

Tuh pon susah ker
vizard Post at 22-12-2008 18:36


buat aper nak tinggal kan dia....apa kata amik jer kesempatan dulu puas2 kat pompuan tu lps tu baru la tinggal kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 11:44 AM | Show all posts
uih pakcik joe ni.mane 1 pilihan pakcik?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 04:12 PM | Show all posts
uih pakcik joe ni.mane 1 pilihan pakcik?
buterfly Post at 12-9-2009 11:44


cuba renung2 kan kedua2 pilihan pak cik tuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2009 09:20 AM | Show all posts
aku rasa pakcik nak dua2..haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2009 10:21 AM | Show all posts
aku rasa pakcik nak dua2..haha
buterfly Post at 14-9-2009 09:20


utk pengetahuan rama2....jawapan pakcik tuh menunjukan tuan umah ni jd serba salah.....so bila dia baca kedua2 jawapan tu dia fikir la mana satu nak pilih
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2009 10:47 AM | Show all posts
mmg dia tgh seba slh..pastu pakcik menambahkan lagi kseba slhn dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2009 12:16 PM | Show all posts
mmg dia tgh seba slh..pastu pakcik menambahkan lagi kseba slhn dia
buterfly Post at 14-9-2009 10:47


sian dia kannnnnnnnnn....tapi apa nak buat kan
ni la yg dikatakan pompuan ni la madu dan pompuan ni la racun....so kepada tuan umah pak cik nasihatkan cintailah org yg betul2 mencintai diri anda....jgn kerana seorang pompuan tuan umah nak jadi seba salah lak...mmg susah nak lupakan org yg kita cintai....tunjuk kan lah kegoan mu wahai tuan umah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 09:33 PM GMT+8 , Processed in 3.299565 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list