CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Jejaka#Macho

APe Perassan aNda JikA awek ANda beromen DengaN jANtAN len??

[Copy link]
Post time 29-12-2008 02:31 AM | Show all posts

Reply #1 Jejaka#Macho's post

1st hand....aku bagi backhand...
Aku ijinkan awek tu blah dari hidupku....tapi sebelum tu aku mmg bagi penumbuk yang paling kaw la kat mamat tuh. Baru aku puashati.

but, on the other hand...
aku wat senyap dulu...dan mmg awek tu aku takkan lepaskan dan juga takkan dijadikan sebagai stok bini....tapi takat stok geli2 je....hehe...bila rasa nak romen...aku kontek....asal rasa nak romen je aku kontek....asal aku kontek je rasa nak romen....  Baru padan ngan muka dia....skang sapa yg lebih hebat? kan?  Baik ko nasihat kat member ko tu camtu. Kenyang pun dapat.....tak serabut kepala....dah la tu...mesti mamat yg romen tu pulak nanti yg bengang giler ngan member ko muahahahahaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 09:17 AM | Show all posts
hehe..

dah la buat benda yang tak senonoh!!

dah tu buat dengan orang lain lak!!

boleh blah!!
:@
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 09:38 AM | Show all posts
senang jer...ko suruh member ko tu romen awek dia balik..

pastu suruh member ko dump....yeahh

wat a bitch he had..not worth to continue relationship...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 01:55 PM | Show all posts

Reply #61 kambeng_masam's post

jangan lupa handphone berkamera 5 Megapixel.  USB Cable dan capaian Internet.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 11:15 PM | Show all posts

Reply #64 topocot's post

yeszaaaaaaaa.........pastu jangan la lupa pulak send kat email kitorang ni kan? Tajuk 3gp tu kenalah bubuh yg shocking2 sket...




bertambah lagi lah koleksi 3gp malay aku...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 12:26 AM | Show all posts
siat kulit pmpuan 2..pastu tggl
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 01:15 AM | Show all posts
Originally posted by Jejaka#Macho at 22-12-2008 05:44 PM
AKU ada membe .....awek dia kate sayang sgt kat dia,at the same time,awek dia bole kua ngan jantan len,beromen dalam kete..tolong poll...kepala dia da kusut n naik gila pikir...sib baek tak terju ...


kalau bukti dan pengakuan dah terang lagi bersuluh...

maka bacul lah member ko kalau tak tinggalkan si rewang ittew..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 02:35 AM | Show all posts
mmm.....

lom kawin pon dah curang...

apertah lagi..bila dah kawin....

mmm... ko suruh kawan ko tinggalkan dier tuh....

tapi... kalo dah pompuan tu stok geli2.. jek... entah la kan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 02:45 AM | Show all posts
Originally posted by muffins at 30-12-2008 02:38 AM
mmm.....

lom kawin pon dah curang...

apertah lagi..bila dah kawin....

mmm... ko suruh kawan ko tinggalkan dier tuh....

tapi... kalo dah pompuan tu stok geli2.. jek... entah la kan...


menarik gak tu...kalau abg night pun camtu gak kot..tukar status kepada stok geli2...

bila dah terlalu geli..belah lerrrrrrrrrrrrrrr...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 02:54 AM | Show all posts

Reply #69 nighunter71's post

geli....i.. meow..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 12:58 PM | Show all posts
dunia dh t'balik..
lelaki curang selepas khawin..
pompuan curang sblm khawin..

sape yg rugi...???
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 07:04 PM | Show all posts
Ta ta Ti tu Tu tu...........Sayonara la......................
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 10:00 PM | Show all posts

Reply #1 Jejaka#Macho's post

hehehe.....no komen
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2008 10:53 AM | Show all posts
aku kasik flying kick for both. lepas tu aku ngan2 kete aku humban ke laut..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2009 02:12 AM | Show all posts
Nak jugak interview perempuan tu, ape perasaan dia buat orang lain macam tu? Kalo gatai sangat, kawen la cepat2, nak jugak dia wat keja haram jadah tuh:@ Perempuan lagu ni, memang memalukan kaum pompuan, dah la merosakkan diri sendiri, pas tu menyakitkan hati orang lain lagi, memang x sesuai utk lelaki yg baik.. So, perempuan mcm ni, tinggalkan jer, buat2 x kenal, ramai lagi perempuan yg baik kat dunia ni...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 07:40 PM | Show all posts
Aq picked yg #2 :@
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2009 09:26 AM | Show all posts

Reply #1 Jejaka#Macho's post

Kau e-melkan kat dia lagu Justin Timberlake : "BYE BYE BYE"
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2009 06:52 PM | Show all posts
org laki marah lau awek dia p romen ngan jantan lain...
tapi.......dia p romen ppuan lain xpa...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2009 07:04 PM | Show all posts

Balas #78 kaki_ayam\ catat

laki pun sama kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2009 02:54 AM | Show all posts
bhagian depan da di tebuk tupai...pe kata sblm mmber ko 2 tinggal kn awek die...
awek ayat die baik2...bwk g honeymoon...pastu men n liwat pompuan 2...
pastu antar kat umah tumpangan indon...minta indom serat dua..suh indon2 2 simpan...hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 04:15 AM GMT+8 , Processed in 0.082347 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list