CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Jejaka#Macho

APe Perassan aNda JikA awek ANda beromen DengaN jANtAN len??

[Copy link]
Post time 26-12-2008 07:06 PM | Show all posts

Balas #1 Jejaka#Macho\ catat

join sekali threesome mcm omputih
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2008 12:19 PM | Show all posts
Originally posted by juwaini at 22-12-2008 05:50 PM

Aku dok terpikir ni...

Yang mana lagi bodoh?

Orang yang tanya soalan ni atau lelaki yang awek dia beromen dengan jantan lain tu?

sama worang kots
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2008 12:24 PM | Show all posts
senang jer
buat ape2 frust2 bukan bini
takat gf so ko pun treat dia cam tukar baju jer la, tak gitu  
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2008 01:53 PM | Show all posts
lempang laju2 guna wingchun cam donie yen lam filem ipman. pastu tinggalkan dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2008 08:45 PM | Show all posts
aku mmg tak faham... cam la awek tu tak leh nk lepaskan..
dah perangai camtu takkan nk buat stok bini..
ishh.. tp boss aku pernah ckp 'everyone deserve a second chance'
aku gelak je.. sbb boss aku tu pun curang dgn wife dia..
so suruh member ko ikut akal... bukan nafsu hokey.....

ni la jd kalau syg insan lebih drp pencipta
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2008 10:10 PM | Show all posts
Originally posted by Jejaka#Macho at 22-12-2008 05:44 PM
AKU ada membe .....awek dia kate sayang sgt kat dia,at the same time,awek dia bole kua ngan jantan len,beromen dalam kete..tolong poll...kepala dia da kusut n naik gila pikir...sib baek tak terju ...


kusut apa lak...tinggaklan ajer

tapi kena siasat gak..tah2 dia kena romen krn terpaksa dan dipaksa

ataupun mungkin kawan ko tak reti nak beromen...sbb tu la pompuan tui carik org len

hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2008 10:46 PM | Show all posts
3 some...damn~
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 07:57 PM | Show all posts
jadikan awek tu pemuas napsu....

lepas tu... cari awek lain buat bini....

~kalau x takut dgn dosa ler...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 08:04 PM | Show all posts

Balas #3 juwaini\ catat

ko pya pikir cam bagus2 jer
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 08:06 PM | Show all posts
Originally posted by sunfizz at 28-12-2008 08:04 PM
ko pya pikir cam bagus2 jer


Hang nak terasa apsal?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 08:06 PM | Show all posts
tek ip...or lif ip..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 09:31 PM | Show all posts
bunga bkn sekuntum.. kumbang bkn seekor.. hua hua hua!!..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 09:39 PM | Show all posts
Originally posted by dragger at 28-12-2008 09:31 PM
bunga bkn sekuntum.. kumbang bkn seekor.. hua hua hua!!..


Kah kah kah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 10:00 PM | Show all posts
member ko syg sgt kat pompuan 2 ??...
kot syg asal dia sanggup tggu pompuan yg cam2??kot aku mintak mahap ler...blom jadik bini dah buat mcm tu...ni kot2 klu jadik bini sok xtaula.....

~~ni tuan umah yg kena ke atau mmg btl member dia??
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 11:24 PM | Show all posts
Originally posted by Sh@rk_iR at 28-12-2008 10:00 PM
member ko syg sgt kat pompuan 2 ??...
kot syg asal dia sanggup tggu pompuan yg cam2??kot aku mintak mahap ler...blom jadik bini dah buat mcm tu...ni kot2 klu jadik bini sok xtaula.....
...


Oit... Dah habis cuti dah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 11:34 PM | Show all posts
Originally posted by juwaini at 28-12-2008 23:24


Oit... Dah habis cuti dah ke?


dah...tp sok aku last keje pas2 off day seminggu....
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 11:37 PM | Show all posts
Originally posted by Sh@rk_iR at 28-12-2008 11:34 PM


dah...tp sok aku last keje pas2 off day seminggu....


Loh... Ruginya camtu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 11:40 PM | Show all posts

Balas #57 juwaini\ catat

asal rugi plak??syok aper off day seminggu....
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 11:46 PM | Show all posts
Originally posted by Sh@rk_iR at 28-12-2008 11:40 PM
asal rugi plak??syok aper off day seminggu....


Elok-elok boleh cuti panjang, ko keje sehari plak dah...

Aku kalau tidak minggu ni dah cuti start khamis sampai isnin.. Tetiba dapat notis last minute untuk pi daftar sambung belajar plak...

So, tak dapat la aku balik Perak..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 11:53 PM | Show all posts
Originally posted by juwaini at 28-12-2008 23:46


Elok-elok boleh cuti panjang, ko keje sehari plak dah...

Aku kalau tidak minggu ni dah cuti start khamis sampai isnin.. Tetiba dapat notis last minute untuk pi daftar sambung belajar p ...


aku koje ari ni ngan esok...akunya AL tggl 2 ari je lg...aku amek 2 n 3 jan....psl 2la aku x amek mggu ni...2 yg jadik seminggu tuh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:07 PM GMT+8 , Processed in 0.110830 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list