CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 88048|Reply: 264

APe Perassan aNda JikA awek ANda beromen DengaN jANtAN len??

[Copy link]
Post time 22-12-2008 05:44 PM | Show all posts |Read mode
AKU ada membe .....awek dia kate sayang sgt kat dia,at the same time,awek dia bole kua ngan jantan len,beromen dalam kete..tolong poll...kepala dia da kusut n naik gila pikir...sib baek tak terjun banguNan..
Single Polls, Total 233 Users voted
78.54% (183)
7.73% (18)
6.01% (14)
7.73% (18)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:49 PM | Show all posts
die dgr2 citer org or nmpak ngn pala mata sndri..??
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:50 PM | Show all posts


Aku dok terpikir ni...

Yang mana lagi bodoh?

Orang yang tanya soalan ni atau lelaki yang awek dia beromen dengan jantan lain tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:58 PM | Show all posts
Klu aku romen awek dia ble tak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 06:00 PM | Show all posts

Reply #3 juwaini's post

soooo insulted... nye ayat...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 06:32 PM | Show all posts
kes kwn ke kes tuan tanah?


~~tinggalkan aje

once dia leh wat camtu, berkali2 lagi dia leh wat lenkali
kan romen luar nikah ni sonok, setan lagi sonok sambil tersengih camni
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 06:36 PM | Show all posts
Senang jer jawapan

BYE BYE

Tuh pon susah ker
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 08:19 PM | Show all posts
tgglkan je...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 12:11 AM | Show all posts

Balas #1 Jejaka#Macho\ catat

bunguk la...
kalau beromen b4 kapel ngan kawan ko tuh, leh gak terima

aku vote... tinggalkan je.
+kata ke kwn ko, b4 kawin pun leh buat gitu, nth2 nanti nikah.. lagi teruk.
tp aku curious, kawan ko set2 menebuk kelapa gak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 07:53 AM | Show all posts
ambil gambar aksi mereka...

war2kan ke seluruh anterio...

x lupe CC kat mak bapanye sekali...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 08:37 AM | Show all posts
kalo kawan ko pun sama je pangai cam mamat yg TuTTTT ngan awek dia tu aku nak gak kata suh simpan awek tu...

tp kalo kawan ko stok lelaki baik2... tinggalkan je la awek tu... ramai lagi pompuan baik2 kat mukabumi ni,,,
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 08:53 AM | Show all posts

Reply #1 Jejaka#Macho's post

kaSi le vote multiple choice.

memula aku blasah dulu, pastu aku blah le...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 11:07 AM | Show all posts

Reply #12 bzzts's post



wow!!!



balas dendam ker?

ada awek tu penah ngaku dia tercerita kat bf dia apa yg dia dh wat ngan ex bf dulu (sian, asal la citer )

skali bf dia pon tibai dia gak

pastu tinggal

sian nya
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 11:24 AM | Show all posts
talak 3 saja..............
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 11:47 AM | Show all posts


gila kejam ni
Originally posted by angketam at 23-12-2008 07:53 AM
ambil gambar aksi mereka...

war2kan ke seluruh anterio...

x lupe CC kat mak bapanye sekali...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 12:23 PM | Show all posts
ape kata anda jika anda di pihak yg meromen awek tuh plak??
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 01:46 PM | Show all posts

Reply #1 Jejaka#Macho's post

kepala naik kusut? Nak terjun bangunan?   geez sempitnya pikiran lelaki malaysia skang ni :re: nak kata bodoh kang sentap ... tu baru awek je lom jadi bini, kalo jadi bini kang dok beromen ngan jantan lain, bukan salah sapa pon

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 02:18 PM | Show all posts

Reply #1 Jejaka#Macho's post


tkutnyer....
cq vote 4 tinggalkan je minah tuh.
hampeh..

[ Last edited by  cq at 23-12-2008 02:22 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 05:07 PM | Show all posts
see by..by..by haihaihai
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2008 03:06 AM | Show all posts
kalau aku tk ucap bye bye..aku simpan awek tu buat pemuas nafsu jer...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 01:54 PM GMT+8 , Processed in 0.195175 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list