CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mo-mo

Shah Rukh Khan vs David Arumugam (Alleycats)

[Copy link]
 Author| Post time 22-12-2008 10:58 AM | Show all posts

Reply #19 Maideen.'s post

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-12-2008 11:04 AM | Show all posts
Originally posted by totokreturn at 22-12-2008 10:57 AM



oowwhh islam, tapi sepanjang hidup dia, sekali jerkk dia pernah sembahyang, itupun masa mak dia meninggal dulu...semayang jenazah kot..... ader dalam artikel temuramah dia...

Apa heran, Sgt Moorthy yang tak pernah sembahyang malah membawa kavadi dihari Thaipusam tu pon Islam.

Tak caya tanya JAIS........prrrrrrrpfffftght

In fact masa mahkamah membenarkan JAIS mengkebumikan dia, ramai yang menyambut kemenagan Islam!

[ Last edited by  Maideen. at 22-12-2008 11:05 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 11:10 AM | Show all posts
Originally posted by dainese at 22-12-2008 10:21 AM
lagi satu..aku respect giler kat pegawai protokol istana negara yg identify penerima pingat nih...
mcmana la depa bleh tepikir kat david nih...sememangnya dier layak sangat dapat pingat2 tuh...7 ...


M Nasir dah dapat pingat ke belum?

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 11:13 AM | Show all posts

Reply #23 p4k4bu's post

Ha ah....  Ramli Sarip pun belum...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2008 11:17 AM | Show all posts
Originally posted by p4k4bu at 22-12-2008 11:10


M Nasir dah dapat pingat ke belum?




dia susah sikit nak dapat pasal 'mahadir' pun dia tak kenal, siapa....................  
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 11:18 AM | Show all posts

Balas #23 p4k4bu\ catat

lambat sikit kot m nasir ngn ramli sirap..dua2 tuh beranak kat singapore kan???
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 22-12-2008 11:20 AM | Show all posts
... lagi satu, org 'pandai' politik cakap dia melayu singapore...  bukan m'sia...   aku pun baru tahu rupanya melayu singapore & melayu malaysia tu bukan dr rumpun yang sama...  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2008 11:26 AM | Show all posts

Reply #26 dainese's post

SRK lahir di New Delhi....   
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-12-2008 11:29 AM | Show all posts
Originally posted by mo-mo at 22-12-2008 11:20 AM
... lagi satu, org 'pandai' politik cakap dia melayu singapore...  bukan m'sia...   aku pun baru tahu rupanya melayu singapore & melayu malaysia tu bukan dr rumpun yang sama...  



Kalau cakap Melayu Temasik, baru boleh kut?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 11:30 AM | Show all posts

Reply #26 dainese's post

Tapi M Nasir dah jadi warganegara Malaysia kan... (kalau tak silap le...)
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 01:38 PM | Show all posts
pasal dia tak buat album di melaka sebab tu tak dapat dato
cuma terkenal sekitar kl aje.........
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 01:51 PM | Show all posts
CC ada  kat situ masa david arumugam ni tima pingat dari agong 18 dec lepas...masa sesi gambo wajib, suma sakat2 dia cakap 'terima kasseeyyyy'...bila dah siap di photoshoot, david lak cakap 'terima kasseyyy' kat jurugambar tu ...sangat friendly...layan aje sesapa yang nak bergambo dgn dia...wife dia pun sporting bagi chance orang nak gambo ngan david...jangan tanya gambo dia kat CC sebab CC pun      sibuk tunggu turn bergambo
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 01:57 PM | Show all posts
Originally posted by dainese at 22-12-2008 11:18 AM
lambat sikit kot m nasir ngn ramli sirap..dua2 tuh beranak kat singapore kan???




not really la.... ade sorang entrepenuer dari Spore yg byk memberi sumbangan pada Malaysia dah pon dpt gelaran Dato'....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 02:04 PM | Show all posts
Originally posted by mo-mo at 22-12-2008 11:26 AM
SRK lahir di New Delhi....   


ehh..yer ker???bukan beranak kat tepi longkang kg morten ke SRK tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 03:16 PM | Show all posts
Syukur lah Islam sudah menang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 03:24 PM | Show all posts
Originally posted by Maideen. at 22-12-2008 03:16 PM
Syukur lah Islam sudah menang.


hehehe, I have no idea what you are saying. nak takbir tapi baru teringat its a  taboo.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-12-2008 03:32 PM | Show all posts
Originally posted by truly at 22-12-2008 03:24 PM


hehehe, I have no idea what you are saying. nak takbir tapi baru teringat its a  taboo.

You should read from the first page baby....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 03:44 PM | Show all posts

Balas #37 Maideen.\ catat

ok  I will hehe tak dan, too busy. but will now. then again I dont have to read,  I know islam akan menang jugak akhirnya.

kalau pun tak 3-1 sekurang kurangnya 1-0.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 03:49 PM | Show all posts
hehehe got it. in the case of SRK versus David, islam sudah menang.

tak leh takbir ekk?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:31 PM | Show all posts
Originally posted by truly at 22-12-2008 03:49 PM
hehehe got it. in the case of SRK versus David, islam sudah menang.

tak leh takbir ekk?

Takbir tak bley...nanti kena deduct 479 credit. Bertakbir adalah hak ekslusif geng mudah terhina.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 08:01 AM GMT+8 , Processed in 0.063671 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list