CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 0001

Jommm Gerak Gerak Bawah Tanah Episod 5

 Close [Copy link]
Post time 14-11-2008 11:57 AM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 14-11-2008 11:48 AM


tu bukan tak aktif.. tapi layak jadi : masuk-nak-tanya-satu-soklan-je-pastu-blah tak pun satu lagi punya jenis... multinick



k ada multinick jugak ker ..
tapi bukan ker kena ada byk2 email add kalau nak create new ID ..

i ada gmail, yahoo, skype pon dh tak terlarat nak handle and yes PLUS company email add

gm hanya utk my frens send all the nonsense emels
yahoo utk CARI
skype utk others
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-11-2008 11:57 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:55 AM



yup and thanks

and yeahh my plan is to moyan 247 december nihh ..
i just dun care wat ppl say

Ada orang nak pantau ke? Takdelah... and like kata Frank Zappa - You are what you is...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:59 AM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 14-11-2008 11:51 AM


dasat gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



tak tau camana i buat
tapi mmg at 1 point of time
i had tonnes of time 247 ...
i just do it 247 ... stop hanya utk tidur ..
sampai terasa takder life
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:00 PM | Show all posts
Originally posted by cluesan at 14-11-2008 11:53 AM
haha, dia nak ckp jgn hisap dadah, tapi derma darah. tapi slang macha dia buat org lain suma gelak.



owhhh Ok ... yerlah darah = dara .. same goes like dadah = dada

i tot u were kidding
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 12:00 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:57 AM



k ada multinick jugak ker ..
tapi bukan ker kena ada byk2 email add kalau nak create new ID ..

i ada gmail, yahoo, skype pon dh tak terlarat nak handle and yes PLUS company email add

...

My hotmail utk registrations etc (jarang masuk)
My yahoo utk everything else (jarang gak masuk)
My gmail utk work (masuk almost everyday)
My personal one utk people contact me from my site. (everyday check gak).
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:01 PM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 11:55 AM

Ko tau tak... kalau aku cantas kedits ko, sama banyak gak kedits aku akan kurang...



betul ker ..

so yg cantas akan berkurang kedit jugak ker
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:02 PM | Show all posts

Reply #261 Traza's post

ada gmail, yahoomail, hotmail (2), streamyx mail. gmail utk urusan rasmi, yahoomail utk registration, 1 hotmail utk kekasih2 gelap, satu hotmail utk my last gf, streamyx sebab register streamyx la...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:03 PM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 11:55

Ko tau tak... kalau aku cantas kedits ko, sama banyak gak kedits aku akan kurang...


kenapa lak? ooo memeang gitu ke? macam tu cane mod nak buat kerja

pelik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 12:04 PM | Show all posts

Reply #266 Traza's post

takde la, kedit dlm tabung kurang, klu cantas kedit. so bagi moderator, cantas kedit = reward kedit
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:05 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:57



k ada multinick jugak ker ..
tapi bukan ker kena ada byk2 email add kalau nak create new ID ..

i ada gmail, yahoo, skype pon dh tak terlarat nak handle and yes PLUS company email add

...


K nak buat multinick? kalau K ada multinick tak la K suh uno cantas kedit ni nak jadi newbies (eh tak mau la newbies.. nanti avvy hilang, member dah la)
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:06 PM | Show all posts
Originally posted by cluesan at 14-11-2008 12:04
takde la, kedit dlm tabung kurang, klu cantas kedit. so bagi moderator, cantas kedit = reward kedit


aku pikir kedit tu akan naik... masuk dalam tabung...
emm pelik.... macam gitu sapa nak tolong aku..... aku nak jadi member balik
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:06 PM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 11:57 AM

Ada orang nak pantau ke? Takdelah... and like kata Frank Zappa - You are what you is...



hahahah .. tak peduli lahh ..
kalau nak pantau jugak maknanyer i got their attention ..
it is just that i dun seek attention of others

i am what i am
kalau nak ikutkan i have more pressing issues to attend to than all this nitty gritty things yg tak efek my life at all
we are what we are
... cest la vie
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:07 PM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 12:00 PM

My hotmail utk registrations etc (jarang masuk)
My yahoo utk everything else (jarang gak masuk)
My gmail utk work (masuk almost everyday)
My personal one utk people contact me from my site.  ...



sama ker dgn yahoo ID?
byk tuhh jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 12:09 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:59 AM



tak tau camana i buat
tapi mmg at 1 point of time
i had tonnes of time 247 ...
i just do it 247 ... stop hanya utk tidur ..
sampai terasa takder life

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:09 PM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 14-11-2008 12:05 PM


K nak buat multinick? kalau K ada multinick tak la K suh uno cantas kedit ni nak jadi newbies (eh tak mau la newbies.. nanti avvy hilang, member dah la)



few places nampak nick kmkd ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:10 PM | Show all posts
hmmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-11-2008 12:10 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 12:01 PM



betul ker ..

so yg cantas akan berkurang kedit jugak ker

Yup... i potong u 1000 kedits, i pun akan kurang 1000 kedits.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:10 PM | Show all posts
buhsannnn keje da setel
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:10 PM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 12:09 PM




this soooo cool man ..
mod i nak save boleh ker
simpan dlm PB i .. manalah tau nak kena bagi training kat newbies ker
ada jugak reference
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 12:11 PM | Show all posts

Reply #274 0001's post

wahakakaka..... aku nak beli. berapa harga dia ko nak jual?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 08:47 PM GMT+8 , Processed in 0.100969 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list