CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 0001

Jommm Gerak Gerak Bawah Tanah Episod 5

 Close [Copy link]
Post time 14-11-2008 11:48 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:46
haaa K ...

kalau tak aktif kan ...

register tahun 2003

tapi total posting less than 1000

tu baru real tak aktif ..


tu bukan tak aktif.. tapi layak jadi : masuk-nak-tanya-satu-soklan-je-pastu-blah tak pun satu lagi punya jenis... multinick
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-11-2008 11:48 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:43 AM
remember tak i kata my target nak sampai ke 200 tu bila ..

nampaknyer tak kesampaian

Sempat lagi end of year ni... moyan tak hengat donia jer... boleh... lagipun recently I did help sket, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:49 AM | Show all posts

Reply #229 Traza's post

Muda mudi.... jangan suka hisap dada.... sebaliknya derma la dara anda... - Semi Value
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:49 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 11:47

dia tu gay so dia nak do something else... for straight person like me, I'll ignore tip dia tu...

stuju.. dia bukan orang ilmiah.. tak leh masuk perbincangan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 11:49 AM | Show all posts

Reply #239 cluesan's post

Orait! Actually aku prefer CoolEditPro... tapi interface lama... lepas Adobe took over tu dia tukar ke 'Audition'... nice interface... so no choice, terpaksa guna gak Audition tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:50 AM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 14-11-2008 11:45 AM
UID 45408
Digest Posts 2
Credits 190225
Posts 141399
Reading Access 8
Registered 25-10-2005
Location Long Par 5 hole 17th

141399/4tahun = 35349 post setahun  



but the thing is ... till january this yr,,, my kredit was below 20k
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 11:50 AM | Show all posts
Originally posted by cluesan at 14-11-2008 11:49 AM
Muda mudi.... jangan suka hisap dada.... sebaliknya derma la dara anda... - Semi Value

Ni aku setuju!!!

Siot tul lu... silap hari mau ni kena cantas kedits kang. :kant:
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:51 AM | Show all posts
Originally posted by cluesan at 14-11-2008 11:49 AM
Muda mudi.... jangan suka hisap dada.... sebaliknya derma la dara anda... - Semi Value



whoahhhh ... bila dia kata camnih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 11:51 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:50



but the thing is ... till january this yr,,, my kredit was below 20k


dasat gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:51 AM | Show all posts

Reply #245 0001's post

tu la, dulu memang bole2 tak nak upgrade ke Audition, sebab da biasa guna CoolEdit. tapi last2 menyerah kalah jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:51 AM | Show all posts

Reply #247 0001's post

tu ahhh kan ... cabutttttttttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:52 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 11:50

Ni aku setuju!!!

Siot tul lu... silap hari mau ni kena cantas kedits kang. :kant:


lek r... potong kedit je pun.. bawak ke mana kedit tu.. rasa nak suh potong kedit jadi newbies balik la.. nak buat nick baru malas uno tolong..... tolong potong kedit leh tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:52 AM | Show all posts

Reply #247 0001's post

sini bukan CI nak kena cantas kedit ckp pasal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:52 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 11:47 AM

dia tu gay so dia nak do something else... for straight person like me, I'll ignore tip dia tu...



jgn hisap crack
say NO to crack pot
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:53 AM | Show all posts

Reply #252 kmkd's post

transfer kat i boleh ker ... nampak cam dh tak sayang kedit ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:53 AM | Show all posts

Reply #248 Traza's post

haha, dia nak ckp jgn hisap dadah, tapi derma darah. tapi slang macha dia buat org lain suma gelak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 11:54 AM | Show all posts

Reply #254 Traza's post



Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:55 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 11:48 AM

Sempat lagi end of year ni... moyan tak hengat donia jer... boleh... lagipun recently I did help sket, kan?



yup and thanks

and yeahh my plan is to moyan 247 december nihh ..
i just dun care wat ppl say
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 11:55 AM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 14-11-2008 11:52 AM


lek r... potong kedit je pun.. bawak ke mana kedit tu.. rasa nak suh potong kedit jadi newbies balik la.. nak buat nick baru malas uno tolong..... tolong potong kedit leh tak?

Ko tau tak... kalau aku cantas kedits ko, sama banyak gak kedits aku akan kurang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 11:57 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:52 AM



jgn hisap crack
say NO to crack pot

I think it's actually much better to not isap butt crack...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 07:10 AM GMT+8 , Processed in 0.093599 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list