CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 0001

Jommm Gerak Gerak Bawah Tanah Episod 5

 Close [Copy link]
Post time 14-11-2008 11:39 AM | Show all posts
mmg selow ahhh ... takleh sabar camnihh ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 11:40 AM | Show all posts

Reply #216 kmkd's post

ntah la, aku pun tak ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:41 AM | Show all posts
tatau nak celah....

~skodeng ajer~

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:41 AM | Show all posts

Reply #217 0001's post

ala... crack ni, mcm mana nak tau yg dia ni bukan trojan yg bahaya?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:41 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:38



tapi kan .. kalau sekali tgk macam 19k ajer


tajuk perbincangan ilmiah
forum itu dadah

panel
uno
traza
clue

pemerhati bebas
K
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:41 AM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 14-11-2008 11:39 AM


tak de la.. K tak ketagih pun?



kalau tak ketagih, k takkan masuk at all

tak ketagih's defination = masuk sebulan sekali, buat posting hanya 1,2
other than that hanya aktif sbg silence reader shj

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 11:42 AM | Show all posts

Reply #218 Traza's post

Only to people yg ada learning disability... it's 6 digits lah... at the rate I'm going (exponentially speaking), lagi 3 years of foruming baru leh sampai yr 190K tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:42 AM | Show all posts
Originally posted by cluesan at 14-11-2008 11:41
ala... crack ni, mcm mana nak tau yg dia ni bukan trojan yg bahaya?


macam mana ek nak tahu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 11:42 AM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 14-11-2008 11:41 AM


tajuk perbincangan ilmiah
forum itu dadah

panel
uno
traza
clue

pemerhati bebas
K



samy velu kata 'jangan hisap dada'
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:43 AM | Show all posts

Reply #227 0001's post

remember tak i kata my target nak sampai ke 200 tu bila ..

nampaknyer tak kesampaian
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 11:44 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:39 AM



park kat bangsar village
takpun car vallet

I go when asked... itupun orang lain drive... biarlah dia yg pinau otak nak carik parking then nyelit2...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:44 AM | Show all posts
celah ajerlah memana plita .... embekkk pon ok jugak
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:44 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:41



kalau tak ketagih, k takkan masuk at all

tak ketagih's defination = masuk sebulan sekali, buat posting hanya 1,2
other than that hanya aktif sbg silence reader shj

:lol ...


tapi kalau K punya definition... setahun berapa banyk posting ..

6000-8000 post setahun tu kira ok lagi latu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 11:45 AM | Show all posts
Originally posted by cluesan at 14-11-2008 11:41 AM
ala... crack ni, mcm mana nak tau yg dia ni bukan trojan yg bahaya?

Scan after download... hehe. So far KAV aku ni blum let me down lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:45 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 11:44 AM

I go when asked... itupun orang lain drive... biarlah dia yg pinau otak nak carik parking then nyelit2...



i pun
kalau i drive, i choose car jockey ajer
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 11:45 AM | Show all posts
Originally posted by pelitaHatiku at 14-11-2008 11:41 AM
tatau nak celah....

~skodeng ajer~


Alahai... malu2 kambeng plak dia ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 11:45 AM | Show all posts
UID 45408
Digest Posts 2
Credits 190225
Posts 141399
Reading Access 8
Registered 25-10-2005
Location Long Par 5 hole 17th

141399/4tahun = 35349 post setahun <--- ni betul addict
silap.. 141399/3tahun je baru = 47K++ post setahun

[ Last edited by  kmkd at 14-11-2008 11:46 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:46 AM | Show all posts

Reply #233 kmkd's post

haaa K ...

kalau tak aktif kan ...

register tahun 2003

tapi total posting less than 1000

tu baru real tak aktif ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 11:47 AM | Show all posts
da berjaya da crack. crack yg 1st, avira detect trojan. so aku delete. kali yg kedua, avira tak detect apa2. so aku teruskan, dan berjaya crack. TQ mod1.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 11:47 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 11:42 AM



samy velu kata 'jangan hisap dada'

dia tu gay so dia nak do something else... for straight person like me, I'll ignore tip dia tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 11:53 PM GMT+8 , Processed in 0.091421 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list