CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 7216|Reply: 54

Bila musim org kawen...

[Copy link]
Post time 11-11-2008 01:12 AM | Show all posts |Read mode
haha
hujung tahun ...biasala musim org kawen...
sdare kawen..kawan2 kawen...
semata2 nak makan pree...pegila jugakkan..
letih jugak asyik tgk org kawen jer...
tahun depan pn mungkin same jer...p umah org kawen lagi
so korang cane ...beshhh ke p umah org kawen ni...hehe

hmmm apasal la wa bukak thread ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2008 01:28 AM | Show all posts

Reply #1 iLYaNi's post

Nama ko macam nama kak long aku...

Ehmmm... Tu je aku nak bagitau...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 01:30 AM | Show all posts

Reply #1 iLYaNi's post

tak best ........
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 02:21 AM | Show all posts

Reply #1 iLYaNi's post

best...

bleh mkn sdp2,dpt bunge telor...
bleh gak survey2 sket utk majlis sndri nnt...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 02:23 AM | Show all posts

Reply #2 juwaini's post

name dier cam name member aku...

aku pon just nk bgtau tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 02:39 AM | Show all posts
erm, best kot....

yerlah, meraikan hari bahagia dia

hujung bulan ni sorang kawanku nak kawen, bulan depan pon ada lagik sorang

tapi sejujurnya ku selalu takder rezeki nak p kenduri kawen

so, mana yg ku hadir tuh, kiranya bernasib baik ler
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 06:12 AM | Show all posts
kami  klu p tpt org kawin makan sikit je sbb takut sakit perut.....faham2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 06:15 AM | Show all posts
bleh usha awek.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2008 07:27 AM | Show all posts

Reply #1 iLYaNi's post

Letih tengok owang kawin satu hal, letih nak jawab soklan cepumas yang lagi memenatkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 08:06 AM | Show all posts
bak kata ustaz ari tu aku g kusus kawin... skrg tgh musim mengawan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 08:32 AM | Show all posts
mmg favourite aku pegi rumah org kawin (especially wedding kawan2 sekolah)... jarang aku tak pergi melainkan terlupa or ada hal.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 08:53 AM | Show all posts
yg x sk org cbok tye bl nak kwen..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 10:08 AM | Show all posts

Balas #1 iLYaNi\ catat

best jer.........memeriahkn suasana......
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 02:53 PM | Show all posts
akak aku rajin p kenduri kawen ni. Tp dia sendiri yg tak kawen2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 03:00 PM | Show all posts
22hb ni sepupu aku kawin....
mls betul nk pi la...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 03:26 PM | Show all posts
Originally posted by isis885 at 11-11-2008 02:53 PM
akak aku rajin p kenduri kawen ni. Tp dia sendiri yg tak kawen2.


huhuhuhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2008 04:18 PM | Show all posts
member aku tawen 16hb ni......malas nak piiiiiiiii....

apsallah tarikh kursus aku bukan waktu tu.........adeiiii......
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 04:24 PM | Show all posts
knp ppuan mls nk gi yer? bosan kena tnya ker?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 05:36 PM | Show all posts

Reply #8 bzzts's post

YESSSSSSSSsssss

yg berkebaya belahnyer, ( tak makan pun takper, sy dah kenyang tgk awak)
yang bercelak bertudung litupnyer ( cuba check saiz tudung dan datang ngan sapa, kalau ngan parent, hafal laa doa byk2 )
yg datang sorang ( rajin2 laa mulut tu)
yg datang berdua ( tgk je yer..........)
yang datang beramai2.... (kena adjust reramai, kalau sorang, mau peluh gak)
yg memberi bunga telur..... ( minta dua, selit name card kat raganyer, tp kena bgtaulah)
syg menjadi pengapitnyer........ (tetiba jer sanggup gi merenjis si pengantin, sbb nak usya lagi dekat )
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 06:01 PM | Show all posts

Balas #1 iLYaNi\ catat

part knp buka thread 2 comey je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 12:42 AM GMT+8 , Processed in 0.102071 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list