CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7020|Reply: 76

It's Too Late For me...

[Copy link]
Post time 13-8-2008 10:50 PM | Show all posts |Read mode
Setelah stahun aku tgglkan comp tu...
dengan tak taula semangat mabuk cinta mane yang datang...
membuatkan aku send email ke dia dalam 2mggu yang lepas...dia yang aku admire selame ni aku ....
yang aku tunggu untuk approach dulu....
the final email aku attachkan lagu Cinta Dalam Hati - Ungu..takde pompuan yang giler cam aku ni wei...
Dia tak reply ....membuatkan aku tanye kawan aku
...tau tak weekend ni dia dah nak kawen
Luckily...i didnt use my real email...n i hope he couldnt trace me....

Just know...aku email kali terakhir...wish him happily ever after

Untuk I____, in case u might read this ,
if i could turn back the time ...but I always loving u till my end of life....

KAU ADA DIA

Sudah lama ku memendam rasa
Cinta di dalam dada
Namun tidak pernah bersuara
Kerana takut kecewa
Ku tunggu waktu yang lebih baik
Untuk langkah pertama
Jauh dari apa yang ku kira
Hatimu ada yang punya
Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia
Mungkin juga semuanya salah ku
Terlalu mengharapkan cinta
Tapi sepi yang merasuk kalbu
Membawa angan melayang
Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia.


I Love U
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2008 10:53 PM | Show all posts
simpan your words untuk yang sepatutnya.. girl.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2008 10:58 PM | Show all posts
lagu cinta-       'aku junjung petuamu,cintai dia yg mencintaiku' lagu tu pompuan yang nyanyikan untuk perempuan so ko cari la lelaki yang mencintai ko dari cari lelaki yang ko saja cintaii dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2008 11:16 PM | Show all posts
hmm .........dah bkn jodoh kan ..lupakan k ...masih lum terlmbat ...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2008 11:22 PM | Show all posts

Balas #1 iLYaNi\ catat

sabar je lah
usah dikenang pintu yg tertutup
takut nanti tak sedar pintu yg sedia terbuka utk kita melangkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2008 11:49 PM | Show all posts
ermm..pi la btau...kot2...dpt ker...hahaha(evil)
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 02:05 AM | Show all posts

Reply #1 iLYaNi's post

wa nah alami ape yg lu alami.......mang sedih

itu dulu la........

pengajaran yg wa dpt.....klu lu suka seseorg.., baikkk
lu approach n bgtau......at least lu dah berusaha

si dia suka or xsuka itu belakang citer
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 09:12 AM | Show all posts

Reply #1 iLYaNi's post

cm lagu 25 minutes too late by MLTR...

semoga bertabah!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2008 09:19 AM | Show all posts
hmmmmmmmmmm..............
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 09:22 AM | Show all posts
mnumpang kat cni jap. . thread SBJ sangkut
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 09:33 AM | Show all posts
da x de jodoh ko ngan diyer...
tp jgn wisau cz akan ade yg lebih baek lagi dari diyer utok ko...
insyaallah...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 09:34 AM | Show all posts

Reply #10 hardeyboyz's post

hehehe jom

tuan umah,
yg lepas tu biarlah, but amik pengajarannyer

just wanna share a QUote from Pursuit of HappYness


Christopher Gardner: Hey. Don't ever let somebody tell you... You can't do something. Not even me. All right?
Christopher: All right.
Christopher Gardner: You got a dream... You gotta protect it. People can't do somethin' themselves, they wanna tell you you can't do it. If you want somethin', go get it. Period.



http://www.imdb.com/title/tt0454921/quotes
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 09:45 AM | Show all posts
suke xsemestinya memiliki......
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 10:06 AM | Show all posts
Saje nak share..pav jumpe ni kt ade 1 blog

Ada 2 perkara berkenaan cinta yang menakutkan.
1.  cinta yanghadir pada waktu yang tepat tapi pada orang yang salah
\
Cinta yang hadir tatkala kita dalam keadaan stabil. Sudahmemenuhi impian diri dan keluarga tetapi kita jatuh hati pada manusiayang tidak sepatutnya kta cintai. Mungkin dia kekasih orang, mungkn diaitu buaya, mungkin dia itu hanya mengambil kesempatan.

2.  cinta yanghadir pada waktu yang salah pada orang yang tepat.
Cinta yang hadir pada manusia yang tepat untuk dicintai. Diamenyayangi kita dan mencintai kita sepenuh hatinya. tapi cinta ituhadir pada waku yang salah. Mungkin pada waktu kita masih sibukmengejar cita-cita atau ketika hati masih luka dengan peristiwa cintaduka semalam.

Bagi kedua-dua hal itu, kesannya pada hati akanberbeza-beza. Jika kita mencintai orang yang salah pada wakt yangtepat. Kita akan terluka dan jatuh. Jika cinta itu hadir pada orang yangtepat tapi waktu yang salah. Maka kita akan menyesal kerna membiarkancinta itu pergi.Bagi aku, aku lebih rela untuk terluka dari menanggungrasa sesal itu. Kerana rasa sesal akan wujud dalam tempoh yang lamamanakala luka pula masih boleh dirawat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 10:14 AM | Show all posts

Balas #13 anonymous5050\ catat

cinta x semestinya bersatu.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 10:19 AM | Show all posts

Reply #15 anonymous's post

wah.....leh gne gak ayat ni....hahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2008 10:21 AM | Show all posts
anon & ny   punye reply maksud same je
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 10:23 AM | Show all posts

Reply #17 pavlova's post

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2008 10:43 AM | Show all posts
aku bangun pagini dengan menaruh sedikit harapan...
but the fact is ...he's still going to get married...nothing can change  that
some how aku harap , akan terjadi sesuatu...korang2 tau lakan macam drama2 kattv kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 10:44 AM | Show all posts

Reply #19 iLYaNi's post

xpenah lg dgr citer, jd mcm citer kt tv tu :re:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 12:47 AM GMT+8 , Processed in 0.105808 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list