CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 123021|Reply: 1593

S A R I T A - K A D A I - K U P I III: "..."

[Copy link]
Post time 19-7-2008 08:41 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by sixfullbar at 28-2-2010 18:11



Sila duduk dan order makan dan minum, sambil bercerita dengan rakan kenalan sekalian



Bagi mereka yang menyigup () ada ruang luar disediakan


Kalau kamurang perlukan apa-apa..panggil sija sumandak lawa jaga counter cashier ni


Kadai kupi kita ada Access Point


Jadi sambil minum-minum,makan-makan, kita boleh bertenet-tenet


Makanan banyak pilihan,sila pilih-pilih. jangan malu-malu










Tapi yang paling penting...ini juga



[ Last edited by  sixfullbar at 4-3-2009 14:22 ]
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2008 03:23 PM | Show all posts
SEPA DIAPUNYA KONTRAKTOR NII BOSSS

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2008 10:01 AM | Show all posts

Balas #2 dragonball\ catat

wakaka..kau mau masuk tender ka geng

anyway..kedai ini dibuka secara rasmi suda
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2008 12:05 PM | Show all posts
wah kadai kupi baru kana upgrade oh.....ada free wifi ka?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2008 12:06 PM | Show all posts
opss sori dobol.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2008 02:20 PM | Show all posts

Balas #4 TomBeevore\ catat

itu sudah semestinya

kalau tidak..kurang pelanggan suda tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2008 06:22 PM | Show all posts
chek INN kedai kopi baru............




sia mo order nescafe tarikk satuuuuu!!!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2008 08:11 PM | Show all posts
sia mo order tea latte & croissant.....dulu ada satu manager, educated di luar negara ..instead of croissant, dia akan ckp corsage & ada satu kali masa meeting, instead of asrama, dia ckp asmara...balik2 lagi tu  hahaha. kin malu jugalah cos org luar pun attend meeting tu juga.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 10:13 AM | Show all posts
uinah sia mau minta suma yang ada dalam menu,biar kasi lebih semua makanan jangan kurang ah.sama teh tarik kasi kaw kawwww punyaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2008 12:05 PM | Show all posts
Selamat tengahari semua hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 01:54 PM | Show all posts
selamat tgh hari..
jom recharge!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2008 03:17 PM | Show all posts

Reply #11 pejalanlangit's post

hum..packaging baru ke nescafe ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 09:06 PM | Show all posts

Reply #12 sixfullbar's post

sia pun nda tau....
sampai malam nescafe yg baru nih nda sampai2....dorang antar nescafe tarik pulak..luri tabalik mangkali
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2008 10:02 PM | Show all posts

Balas #13 pejalanlangit\ catat

adehh..indaklah merasa hehehe

sedap ka jenis latte ni sky? sia tia pernah minum oh, yg nescafe ice tu selalu lah tapi tia bolehlah sia bantai nescafe..bikin perut sia jadi lapar oh kalau minum kopi2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2008 07:54 AM | Show all posts
waduh ada umah baru sudah ka boss
terpesona aku dgn keadaan kedai kupi ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2008 10:10 AM | Show all posts

Balas #15 cruz_gurl\ catat

morning cruz..ya bah kedai lama suda mau kena tutup suda..jadi kenalah buka kedai baru hehehe

sia pun terpesona ini kedai kupi..tapi rupa dia tahap restoren mewah
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2008 11:18 AM | Show all posts
selamat tghari semuaaa.....uhhhh cantik kedai kupi niii..tapi lagi menarikk yang nii naaaa...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2008 12:04 PM | Show all posts

Balas #17 dragonball\ catat

mimang kau target ini sija
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2008 01:55 PM | Show all posts

Balas #18 sixfullbar\ catat

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2008 02:11 PM | Show all posts

Reply #16 sixfullbar's post

huhu mod lama sudah ko ndak bagi sia kredit ... haha
bagi la ..bz bah mod lama ndak .... berkemundang di sini ... kui kui kui

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:38 PM GMT+8 , Processed in 0.115320 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list