CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Hang

Pompuan suka lelaki berjanggut

  [Copy link]
Post time 13-12-2011 08:52 PM | Show all posts
Aku tiap pagi gigih shave kasi licin
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2011 09:01 PM | Show all posts
agaknya lelaki zaman dulu2 lebih hot sebab diorang semua takde masa nak cukur mencukur ni.contoh lelaki berjanggut terbaik adalah A.Samad Said.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2011 09:06 PM | Show all posts
me lebih suka lelaki berjanggut dari yg bermisai....
nak2 kalau janggut yg kat bwh bibir tu...tu panggil janggut gak kan..ehehe
cute jer...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 05:12 PM | Show all posts
ai suka lelaki yg berimej sebegini .



ni jambang kan .. nak2 yg baru tumbuh tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 06:07 PM | Show all posts
janggut ok.misai?hell no!!!haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 11:51 AM | Show all posts
aku jenis balbo punya lelaki..hari2 kena cukur..suka x lelaki ber balbo cam aku nie?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 05:16 PM | Show all posts
kena ternak janggut pasnih...
yazirobel90 Post at 25-7-2011 19:30



    ko tonyoh tongkeng ayam haaa..

mak ko potong ayam..ko book tongkeng dia..ko bako pas tu leleh2 minyak tu..ko amik tonyoh kat dagu

kompemmmmmm 1 minggu ko jadi cam brad pott..perghhhhhhh awek sure eksiden bawak kancil tertoleh tenguk ko

aduhaiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 06:03 PM | Show all posts
kalau kemas, okay je. ni jenis simpan betul betul simpan tu, tak trim, selekeh. mmg out la.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2012 11:24 AM | Show all posts
tak kisah......
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2012 12:27 PM | Show all posts
sebab hubby carly x berjanggut.. jd carly vote x suka janggut....
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2012 01:27 AM | Show all posts
ksian pade yg xde janggut xleh nk vote..ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2012 01:45 PM | Show all posts
upp balik thread janggut nih...

so yg xde janggut mse 2008 tuh, skrg dah bjanggut ke..??

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2012 07:18 PM | Show all posts
tak berapa suka...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2012 07:18 PM | Show all posts
tak berapa suka...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2012 05:50 PM | Show all posts
suka ada janggut...janggut saya pjg..ada yg berminat tak
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2012 09:10 PM | Show all posts
ann suka yg bermisai..cam datuk K tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 06:36 PM | Show all posts
sikit2 dah laa...jgn banyak sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 12:40 PM | Show all posts
suka..lagi2 ada misai,jambang n bulus dada..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 11:39 AM | Show all posts
Reply 1# Hang

hehehe.. aku mmg terniat nak simpan janggut.. tapi macam tak sesuai.. bila simpan jer panjang nampak macam serabai... hehehe janggut x lebat dan jarang jarang, rupa macam x cukup baja jer kihkihkih..

then mak aku pun tak suka tgk kalau aku berjanggut... mmg tak suka.. fiance aku plak pun x suka gak aku berjanggut.. so.. aku malas nak simpan... tiap minggu kena cukur 3 kali hehehe.. tapi fiance aku suka tgk masa lepas cukur baru nak tumbuh tu jer.. kalau dah lebih 0.3cm.. dah tak suka dah..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2012 12:31 AM | Show all posts
hehe. salu buang janggut. now dah takleh buang lg..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 07:18 AM GMT+8 , Processed in 0.076866 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list