CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 9012|Reply: 52

~*~ Lelaki Tua Penunggu Pokok Kekabu ~*~

[Copy link]
Post time 22-5-2008 12:19 PM | Show all posts |Read mode
Edited by hantamal at 24-11-2021 07:00 AM

- edited sebab dah ok -
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-5-2008 12:23 PM | Show all posts
fuhhh...mulai hari ni aku xmo main main kat bwh apa jua pokok....ahaksssss
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 12:33 PM | Show all posts
pokok kekabu mmg ada hatu kan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2008 12:39 PM | Show all posts
tadi aku tengah edit2 post aku tuh...
tiba2 screen aku jadik puteh jaa sumaaa...
x penah jadi gitu tau....
suma jadi puteh....
maka terpaksa la aku off x pakai cara biasa tadi....

x penah jadi gitu tau kat screen aku ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 12:46 PM | Show all posts

Reply #1 hantamal's post

ermm camne laki tua tu blh ikot sepupu ko...
baik ubat cpt sebelom terlambat... nnt susahla...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 12:49 PM | Show all posts

Reply #4 hantamal's post

mesti atuk janggut tu ada kat sebelah....
baca le ayat2 quran......
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 12:58 PM | Show all posts
ishh blek jadi putih screen? misteri da ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 01:10 PM | Show all posts
jubah putih...screen putih....ade kaitan gak tue...huhu..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-5-2008 01:14 PM | Show all posts
pokok kekabu mmg tmpt penunggu langsuir or pontianak kan....pakcik aku kalu blk lwt2 mlm confirm jumpa langsuir....tp pakcik aku ni poyo ckit...dh la dia naik motor..langsuir bleh plak tumpang blkng dia...tp dia wat x tau je..."pakcik aku kata kat langsuir tu...hg nk tumpang aku tak kisah tapi jgn tunjuk muka hg yg tak best tu"..pastu trus benda tu xde....kalu aku confirm demam 1 minggu
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 01:16 PM | Show all posts
pokok kekabu mmg feveret place mende tu deyy
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 01:21 PM | Show all posts

Reply #10 naQi-tiRa's post

btol2. langsuyor [langsuir] mmg gemor btenggek ateh pokok kekabu. kat sini penah ade budak kononnya kene penampo dgn langsuyor ni, time manjat pokok nak ngait lelayang sangkot. kembang pipi smenggu.

p/s- tp aku rasa die kene sengat tebuan kot hehe.. mana leh bende tu mencederakan kita.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 01:23 PM | Show all posts
Originally posted by idazz at 22-5-2008 01:14 PM
pokok kekabu mmg tmpt penunggu langsuir or pontianak kan....pakcik aku kalu blk lwt2 mlm confirm jumpa langsuir....tp pakcik aku ni poyo ckit...dh la dia naik motor..langsuir bleh plak tumpang bl ...


lawak la pakcik ko tuh...   sure langsuir tu kecik ati dgr pakcik ko kata muka dia x best...tu yg terus blahh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2008 01:31 PM | Show all posts
aku pun tatau y tiba2 screen jadi puteh...
so aku off kan dia dulu....
x penah jadi gini pun.....
then bukak balik.....
tu yang aku seram gak nih....

sepupu aku tu dah pi berubat dah....
aku pun tatau camana dia kena....
tapi pak sedara aku cakap dia ada la tu pi area tuh....
sebab tepi pokok tu ada anak sungai....ada ikan...
so kadang2 aku ngan adeq2 pun suka pi kot situ tengok2 anak ikan.....
dah tu ada pokok nyoq (kelapa) plak tuh....
abah aku sellau la kait buah dia bagi kami makan......
masa dia pi tengok anak ikan tu la kot dia kena.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 01:33 PM | Show all posts
dia nak carik tuan baru kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 02:19 PM | Show all posts
la..... kisah benar ke?... aku igt hg nak main2 mana tau kot2 ade lelaki tua pegang payung duk kat atas pokok kekabu sambil cakap..."nang mutinang, kui mutikui, org bukan org hantu pun mukan hantu aiyaaaa....".... hahaaahaah
aku rase ade la tu sepupu hg terckp ape2, takpun mmg dia tu lemah semangat or jadi orang terpilih....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 02:45 PM | Show all posts
Sekrg apa jadi dgn sepupu hantamal.............masih mcm tu juga ka.............atau dah ok............hehehe............tapi rasa mcm org tua tu dok ikut hg je hantamal.............hehehehe
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-5-2008 03:28 PM | Show all posts
umah aku pakai bantal kekabu... menda tu bertenggek kat pokok kekabu jer kan... kan bantal kekabu dia tak suka kan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 03:34 PM | Show all posts

Reply #17 cipOt_cedOt's post

hahahaha!! ko ni, bantal kabu la syok tido weh. sejuk dan nyaman je. pokok kabu tu sbb tggi, tu kot die suke. bleh swing2
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 03:39 PM | Show all posts
umah atuk aku zaman dulu2 ada 2 pokok kabu..satu depan satu blakang. pokok yg depan tu kira landmark lah..kira kalo naik bas dari jauh nampak pokok kabu cepat2 la tekan loceng..

masa kekecik aku suke main2 sensorang..selalu jumpa segumpal rambut terselit kat cecelah pokok tu..sampai skang aku pelik sape punye lambut!
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 04:19 PM | Show all posts
Batang Pokok kabu ni kalau buat congkak bagus juga.............hehehe

Rambut tu kasaq ka atau cam biasa je bottombikini...................

[ Last edited by  paktam at 22-5-2008 04:24 PM ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic
Sultanah baru
MizzNazaSultanah baru
Views : 13549 Replies : 200
Macam mana sampai sekarang dia boleh di beri tugas penting negara utk org nu ni perlu booster sedangkan dia kantoi utk berbooster pungg ?
blastoffMacam mana sampai sekarang dia boleh di
Views : 11742 Replies : 216
My Cockatiels
WhiteyMy Cockatiels
Views : 0 Replies : 0
Gempar bumi :Kajian Saxo Bank kata UK bakal 'turun pangkat' kerana terjerumus dalam pelbagai krisis ,jadi negara membangun semula.Anda terkejut?
YgBenarGempar bumi :Kajian Saxo Bank kata UK ba
Views : 333 Replies : 3
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 26570 Replies : 1301
'Genap setahun Ayash. Saya tak boleh beri sentuhan seperti ibu' - Shuib
mojarean_X'Genap setahun Ayash. Saya tak boleh
Views : 3432 Replies : 44
Belia Melayu aktif seks
ultra78Belia Melayu aktif seks
Views : 1357 Replies : 42
BELI NOTHING PROJECT
adila39BELI NOTHING PROJECT
Views : 29227 Replies : 70
GEMPAR: FBI serbu kediaman bekas Presiden US, Donald Trump di Mar-A-Lago
mojarean_XGEMPAR: FBI serbu kediaman bekas Preside
Views : 1205 Replies : 10
Edisi CSI kembali : Bakal Che Puan THIS??
rosasaEdisi CSI kembali : Bakal Che Puan THIS?
Views : 43368 Replies : 324

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 08:02 AM GMT+8 , Processed in 0.097976 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list