CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 10521|Reply: 158

KETIAC - KElab anTI AC (sebutan : KETIAQ)

[Copy link]
Post time 7-5-2008 10:23 AM | Show all posts |Read mode
KETIAC - KElab anTI AC (sebutan : KETIAQ)

dari hari ke hari.....
kulihat wajahmu.....
di konsert, di iklan mayfirst & di iklan gelang hapa tah tuhhh....
semakin lama semakin aku merasakan......
yang aku....
yang aku..........
tak tahan ngan mamat ni la....
aku pun taktau pasaipa aku tak bley blaa la ngan beliau nih....
ni dah nak masuk minggu 8....
tapi ac still membosankan & x penah try nak memenarikkan af tuh.....
tak tergelak pun aku ngan lawak2 beliau tuh.....
dah tu suka nyampok.....


lagi 1 iklan yg aku tak bleh blaa la ngan beliau nih.....
iklan yg sms tipu duit tuh.....
SETERUSNYA KITA BERSAMA PELAJAR SETEEEEEEEEEE.....
muntah3.....
pdahal enset baru nak start bunyi tiiittttt ttiiiiittttt wakakakaakaka!!!
amboi banyaknya kutukan aku hari ni.....


aku lebey prefer kak mahh saspen jek tuh....
at least tergelak la jugak kan???
ngan aksi2 beliau & momok2 muka beliau tuh.....


kesimpulan : AC OUTT!!!!

sekian....


SENARAI AHLI KETIAC :
01 - hantamal
02 - tomatomam2222
03 - ischae
04 - sachikuga
05 - bherkk
06 - oneneat
07 - isskandar
08 - anasue
09 - ulatdaun
10 - ugly_duckling
11 - ami_liyana90
12 - jawagondrong
13 - orlanda
14 - hanshinbi
15 - cipanbakar
16 - miyoma
17 - 790111065624
18 - sixfullbar
19 - as188
20 - maxim
21 - cutepiekiss
22 - liya90
23 - ida88
24 - dasiza
25 - me_shhiza
26 - eilastik
27 - RonaldWeasley
28 - ejian
29 - wickedcat
30 - honeysweet
31 - awex^returns


SLOGAN KETIAC :
" ITU DIA "


AKTIVITI KETIAC :
AMALAN 7 M
01 - MENGUTUK AC
02 - MENCARI KESALAHAN AC MASA KONSERT
03 - MENGGELAKKAN KESALAHAN/KESILAPAN AC
04 - MENG TAK GELAKKAN LAWAK2 TAK BEST AC
05 - MEMBANDINGKAN AC NGAN KAK MAH/AZNIL
06 - MINUM, LEPAK2 SAMBEY LAYAN THREAD NI
07 - MENCARI KENALAN ANTI AC DI SELURUH DUNIA



KEAHLIAN :
- Percuma seumur hidup!!!
- Tidak memerlukan proses yang merenyah.....hanya nyatakan "SAYA NAK JOIN"!!
- Free gift : 1 - GambaR AC kat IKLAN MAYFIRST yang dipaste britney_sapiah
                2 - Gambar AC zaman mudanya yang dipaste oleh isskandar....TQ



LAGU TEMA KETIAC :
- Lagu iklan MAYFIRST
MAYFIRST......lambang sejatii......bla3.....



Silaturrahim Membawa Berkat....


[ Last edited by  hantamal at 15-5-2008 12:32 AM ]
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-5-2008 10:29 AM | Show all posts
:pompom: :pompom: cam best jehh...sure berbondong kutukan masuk slps ini...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 10:31 AM | Show all posts
akhirnya ada gak kelab 'peminat' ac

err..tapi nama kelab ni macam nama kelab anti lufya

[ Last edited by  sixfullbar at 7-5-2008 10:34 AM ]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2008 10:37 AM | Show all posts
alamak....
patot la aku macam penah dengaq ja nama ketiak tu.....
lupa laa kelab lufya tuh....
x pe la kan...
ni ketiac.....jap2 nak tukaq title
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 10:40 AM | Show all posts
hehhehe.. rase mcm nak join..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2008 10:43 AM | Show all posts
JOIN LA....
keahlian free seumor hidop....
leh ngutuk2 ac sambey minom kopi lalalalaaaaaa
sori la kelab anti lufya sebab pinjam KETIAK korang jap ehh....
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 10:44 AM | Show all posts
aku nk join...igt konsert ke-7 dh improve banyaakkkkkkkkkkkk

ye ler die kan bkn org baru pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 10:54 AM | Show all posts
sapa ada lirik lagu mayfirst

lagu rasmi kelab ac
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-5-2008 11:04 AM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 7-5-2008 10:54 AM
sapa ada lirik lagu mayfirst

lagu rasmi kelab ac

jgn lupe gaya tgn cam org kene pukau...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 11:28 AM | Show all posts
patut dari first concert dah tubuh kelab ni

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 11:34 AM | Show all posts


nama kelab kembar dgn ketiak basah club anti
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 11:35 AM | Show all posts
cari la poster mayfirst tepek dlm ni...


gelang dymium jgn lupa gak
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 11:49 AM | Show all posts
Mayfisrt  lambang sejati....

mayfirst dekat di hatiii

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 12:02 PM | Show all posts
Hahahaha . .
Besh2 Kelab Neh
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 12:07 PM | Show all posts
ac outttttttttttttt!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 12:07 PM | Show all posts
aku pun dgn bangganya ingin mendaftarkan diri utk kelab ini......

aku ni jgn arap la nak masuk thread AF6 dan reply....stakat aku baca tajuk je.....tp bila je nmpak ada KETIAC ni...terus aku berminat menjadi ahli setia seumur idup........!!!!!!!
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-5-2008 12:11 PM | Show all posts

Reply #13 britney_sapiah's post

wah wah wah..best sekali gambar ni ..sangat seswai
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 12:13 PM | Show all posts

Reply #16 bherkk's post

Yeah . .
seumur hidup ! ! !
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2008 12:55 PM | Show all posts
ha la....
memang patut dari 1st week dulu....
tapi time tu bz & x aktif sangat....
maka terlambat la ketiac ni wjud....
cian kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 12:59 PM | Show all posts
Dengan besar hatiku ini, maka dengan rasminye aku mendaftarkan diri sebagai ahli kelab KETIAC ni.....

Aku anti ac ni... bukan sebab af aje... tp sememangnya aku menci tengok sume program yg dia penah hos... tak penah besss ponnn...

Aku heran org suka nengok dia jadik hos... tapi aku memang menci....

mengada... berlebih2... berlagak bagus... dan macam2 lagik....   malas nak pikir....   tapi segala yang tak ok le tu.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:36 AM GMT+8 , Processed in 0.190013 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list