CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5678|Reply: 44

Suami siapa yang tidax subur?

[Copy link]
Post time 21-3-2008 10:24 AM | Show all posts |Read mode
Suami Siapa Yang Tidak Subur?

GUA dengar khabarnya, ada pasangan penyanyi yang cukup popular dan mempunyai pengikut fanatik ini telah menerima rawatan doktor pakar dalam bidang perbidanan di sebuah pusat perubatan yang terletak di Damansara. Mula-mula dulu perkahwinan mereka heboh satu Malaya mengatakan penyanyi popular ini sudah berbadan dua, namun lama-kelamaan khabar berita itu menjadi sunyi sepi.

Hendak tahu apa yang panas tentang isu ini? Tentulah hasil keputusan rawatan tersebut. Menurut sumber, mengikut rekod rawatan, penyanyi wanita itu mempunyai benih yang subur, tapi malang sekali keputusan bagi pihak si suaminya cukup menyedihkan. Khabarnya, benih si suami tidak cukup subur untuk menghasilkan zuriat.

Setakat mana kebenaran cerita ini ia masih belum dipastikan lagi. Kita tunggu dan lihat sahaja. Mana tahu, mungkin empunya badan akan mengeluarkan statement.

kredit : http://www.gua.com.my/Entertainment/Gossip-Detail.aspx?ArticleID=1396
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-3-2008 10:26 AM | Show all posts
mcm tau jer sapa.......
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:26 AM | Show all posts
aku pun tau
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:29 AM | Show all posts
kalau tahu, siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:30 AM | Show all posts
bukti kan ler...tak baik tau main tuduh2...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:31 AM | Show all posts
letak baja biar subur.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:32 AM | Show all posts
ah ahcuba bagi klu kawen kat mana..... rasa cam dapat agak jer
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:33 AM | Show all posts
aku x tahu la.....saper ekk?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-3-2008 10:36 AM | Show all posts
aku pun macam tau jugak......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-3-2008 10:36 AM | Show all posts
sapa pasangan penyanyi popular???

x kan CT  ....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:36 AM | Show all posts
Originally posted by amira_safia at 21-3-2008 10:24 AM
Suami Siapa Yang Tidak Subur?

GUA dengar khabarnya, ada pasangan penyanyi yang cukup popular dan mempunyai pengikut fanatik ini telah menerima rawatan doktor pakar dalam bidang perbidanan di s ...

lloooorrr aku ingatkan board parenting
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:37 AM | Show all posts
alasan si kertu........................
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:45 AM | Show all posts
pasangan dato sri kaaa??
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:48 AM | Show all posts
topik ni kan dah ada rasanya ..cuba selak page suami diva tak subur kat belakang nu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:50 AM | Show all posts

Reply #1 amira_safia's post

gossip camni pon Gua.com nak amik port? ni bukan citer sejak zaman Datuk CT baru kawin lagi dh ada pe.... ingatkan masyuk ler gossip kat Gua.com ni, baik lagi gossip kat sini.... ish ish dissapointed tol .....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:52 AM | Show all posts
EF n EE ke???
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-3-2008 10:54 AM | Show all posts
mcm tau je
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 11:01 AM | Show all posts
  kesian pon ada....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 11:01 AM | Show all posts
thread ni dah dibukak la...YB Mod sila-silala merge ek
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 11:05 AM | Show all posts
GUA ni sll kekeringan idea n kdg2 salah info..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 06:06 PM GMT+8 , Processed in 0.090320 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list