CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: carikaki

Keuntungan Adsense bagi january...

[Copy link]
Post time 11-11-2008 01:15 PM | Show all posts
oic....okes kupia....bwg cuber yer....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2008 01:29 PM | Show all posts
alamak kupia...dalam goarticle.com tu....nak click yg mana...tak paham ler....tolong bwg jap
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 02:06 PM | Show all posts
Article percuma syarat dia mesti publish sama source dari mana articel tu dipetik, nama penulis asal dia dan link yang penulis asal dia sertakan.

**maksudnyer....biler copy article tu....n kat bawah tu kene letak saper author n kat mana amik article nie la yer?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 02:16 PM | Show all posts
Originally posted by bawang-putih at 11-11-2008 02:06 PM
Article percuma syarat dia mesti publish sama source dari mana articel tu dipetik, nama penulis asal dia dan link yang penulis asal dia sertakan.

**maksudnyer....biler copy article tu....n ka ...


ya betul copy sekali nama author dengan link dia.... takut kalau tak letak manalah tau dia terjumpa nanti dia complain dekat adsense...  Kalau pandai tulis articel sendiri lagi bagus....

Cuba tengok article kat sini mudah sikit nak pilih:

http://www.keywordarticles.org/

Dalam satu blog pilih satu topik misalnya "Women's Issue", so dalam blog ni masukkan article yang berkaitan dengan women's issue je, jangan campur lain.  Lain blog buat lain topic pulak.

Copy n masuk dulu dalam 10 articels macam tu, kemudian nanti update tambah dalam 1 atau 2 article seminggu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 06:55 PM | Show all posts

adsense

perasan tak geng2, dlm cari ni pun banyak adsensi nih, brapa agaknya cari dpt ya?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2008 12:16 AM | Show all posts
promosi.. promosi.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2008 12:03 PM | Show all posts
Originally posted by kupia at 11-11-2008 02:16 PM


ya betul copy sekali nama author dengan link dia.... takut kalau tak letak manalah tau dia terjumpa nanti dia complain dekat adsense...  Kalau pandai tulis articel sendiri lagi bagus....

...



okes....thanks yer kupia....bwg cuba yer........

**makin lama bwg ngan blog sendiri nie...n teliti sumer yg berkaitan blog nie...buat bwg  paham......hehhhe
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2008 06:16 PM | Show all posts

adsense: hantar ke 92 site secara percuma

banyak duit ansense, apa kata nak tambah  lagi, hantar web tu ke 92 site lain secara percuma. caranya ada dlm blog saya.

(klik kat nama saya utk masuk blog saya)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 05:30 PM | Show all posts

adsense: dlm bm pun boleh

boleh le dlm bm, baru je dibolehkan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2008 03:46 PM | Show all posts
adsense tu kalau takde sesapa klik tak dpt duit jugak kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 04:48 PM | Show all posts
rasanyer kalu takder sesaper yg click adsense.....but ramai yg datang lawat blog kiter tiap2 ari pun akan dapat duit agaknyer...tak tau la betoi ker tak aper yg bwg cakap nie.....tp yg didgr mcm nie la
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 03:31 PM | Show all posts

Reply #1 carikaki's post

boleh bagi tahu cara2nya?saya tahu buat blog dan masukkan adsense dan iklan clickbank,tapi cuma dapat setakat ni $0.59.Entahlah labu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 04:04 PM | Show all posts
cane nak letak iklana dsense nie dlm blog..aku dha ader account..dah byk kali cube letak iklan tp xjadik2 gakk...help mee
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 04:13 PM | Show all posts
yg mase create iklan nie...choose channel tu utk ape??
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 04:25 PM | Show all posts

Reply #93 pzan213's post

letak iklan tu senang jer..
kalau nak cara yang tak ada bingkai masuk kat dalam adsense set up.
ambil adsense for content..pastu copy kod dan buka blog.
Ambik dekat layout dan add widget.cari bahagian HTML,paste sajalah...
cara kedua dekat layout tu jugak,ambik kat widget cari adsense masukkan saja ikut saiz dan warna kesukaan sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 06:26 PM | Show all posts
Aku dah tau macamana nak letak adsense dalam body post tepi paragraph...

[ Last edited by  kupia at 21-12-2008 06:28 PM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-12-2008 08:33 PM | Show all posts
Originally posted by inovasi84 at 21-12-2008 04:25 PM
letak iklan tu senang jer..
kalau nak cara yang tak ada bingkai masuk kat dalam adsense set up.
ambil adsense for content..pastu copy kod dan buka blog.
Ambik dekat layout dan add widget.cari  ...

thanks...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 08:33 PM | Show all posts
Originally posted by kupia at 21-12-2008 06:26 PM
Aku dah tau macamana nak letak adsense dalam body post tepi paragraph...


cane tuu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 12:53 AM | Show all posts
Originally posted by pzan213 at 21-12-2008 08:33 PM


cane tuu?


Dia kena buat table dalam post, nanti aku buat tutorial step by step dalam Panduan Blogger
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2008 07:47 PM | Show all posts
kupia....nak tau gak..............asik kosong jer  adsense bwg nie........even ader yg click tapi takder aper2 pun....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 08:23 AM GMT+8 , Processed in 0.077381 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list