CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 31595|Reply: 150

Pak Lah Tunjuk Kasih Sayang Di Depan Khalayak Ramai

[Copy link]
Post time 20-1-2008 07:46 PM | Show all posts |Read mode
Entah angin berahi atau apa yang dah melanda Pak Lah, aku pun tak pasti. Yang pasti nya majlis bukan nya untuk meraikan hari ulangtahun perkahwinan atau menyambut hari jadi bini dia. Rakaman dibuat pada penghujung majlis "An Evening With The Prime Minister" anjuran MIC Wilayah Persekutuan yang telah berlangsung di Dewan Badminton Cheras petang tadi. Saksi kan lah




[ Last edited by  minaq_jinggo at 20-1-2008 01:52 AM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2008 07:49 PM | Show all posts
mcm org putihj plak....apa motifnya???
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 07:50 PM | Show all posts
sabar paklah sabarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 07:52 PM | Show all posts
"budaya kasih sayang"
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 07:57 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 07:56 PM | Show all posts
haram ke cium bini sendiri? dia bukan lips lock pun..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-1-2008 08:02 PM | Show all posts
awwww..very da romantique gitteww..tp jgn le tgh2 org ramaiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 08:03 PM | Show all posts
so? aper gossip nyer?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2008 08:09 PM | Show all posts
Inilah Isle Hadhari...apa da hal...yg penting halal....ahaksz..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 08:12 PM | Show all posts
alah, kasi can lah.. yang penting halal.. not like some people.. nyorok-nyorok tapi belum tentu halal haramnya....

kot la yang memerati tu, selama ni jarang nak cium bini, mana tau nengok pak lah buat, balik dia cium bini dia plak kan..kan dah bagus tu.. mengeratkan kasih sayang.. yang halal, that is..

[ Last edited by  darlingangel at 20-1-2008 08:14 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 08:15 PM | Show all posts
la..biarla Pak Lah nak sayang2 dgn isteri dia..bukannya org lain pun...lain ah kalo dia kiss org lain..baru ah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 08:15 PM | Show all posts

Reply #1 minaq_jinggo's post

dah buang tebiat nak mampos kot....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 08:15 PM | Show all posts
bini dia bukannya pompuan simpanan dia ker ? so what with dat picture ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 08:17 PM | Show all posts
Originally posted by darlingangel at 20-1-2008 08:12 PM
alah, kasi can lah.. yang penting halal.. not like some people.. nyorok-nyorok tapi belum tentu halal haramnya....

kot la yang memerati tu, selama ni jarang nak cium bini, mana tau nengok pa ...



sokong..sokong...sokong...
:pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::victory::victory::victory::victory::victory::victory::victory::victory::victory:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2008 08:17 PM | Show all posts
Berkasih sayang memang tak salah ... yang salah nya berahi tak bertempat  Cari la majlis yang bersesuaian... salah PR... message to the public pun jadi haru biru
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 08:17 PM | Show all posts
I DON'T UNDERSTAND WHY U ALL NEVER SHOW A BIT OF RESPECT PUN UTK UR OWN PM.
I GUESS DIS NOT THE FIRST TIME ...PHOTOGRAPHER TOOK PICTURES TO HAVE A NEGATIVE IMPACT ON PAK LAH.
KESIAN ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2008 08:19 PM | Show all posts


&

sape tiru saper?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2008 08:22 PM | Show all posts
Hahaha at least si K cium CT bersesuaian dengan majlis
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 08:24 PM | Show all posts
SEKURANG-KURANGNYA MEMBERI PERINGATAN KEPADA SUAMI DI MALAYSIA..SAYANGILAH ISTERI ANDA TAK KIRE DI MANA JUA...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 08:22 PM | Show all posts
Pak Lah mmg jenis tak segan silu nak tnjkkan affection kat isteri dia openly...
Dulu masa dgn arwah isteri dia dulu pun mcm tu... pimpin tangan, hugging...
Sy rasa dia ni mmg jenis loving n romantic at heart...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:31 AM GMT+8 , Processed in 0.396380 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list