CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8966|Reply: 33

Kalau Rakyat Dah Bosan Peringkat Gaban

  [Copy link]
Post time 4-1-2008 06:31 PM | Show all posts |Read mode
Petikan dari Malaysiakini

Group hands Pak Lah special gift -  Andrew Ong | Jan 4, 08 4:26pm


A group of disgruntled young Malaysians todaysymbolically handed a 慻ift
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2008 06:34 PM | Show all posts
how appopriate
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 06:44 PM | Show all posts
sian paklah..die kan da berumur mesti penat..ingat senang ke nak jadi orang besar..penat tau...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 06:46 PM | Show all posts
Originally posted by sunshine66 at 4-1-2008 06:44 PM
sian paklah..die kan da berumur mesti penat..ingat senang ke nak jadi orang besar..penat tau...

kenapa time pakla camnyer erk?
maser zaman mahathir cam nie gak ker memula nyer?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 06:48 PM | Show all posts
agak2 esok front page tak kat local paper? s/kabo cina memang confirmlah
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 06:53 PM | Show all posts
fuiyo dasat tu...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-1-2008 06:54 PM | Show all posts
Originally posted by abee at 4-1-2008 06:48 PM
agak2 esok front page tak kat local paper? s/kabo cina memang confirmlah


masuk harakah kompem ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 06:57 PM | Show all posts
cute gak pillow tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2008 06:01 AM | Show all posts
apa kes kasi bantal budak2 kat pak lah.. dlm banyak2 pm inilah pm yg paling teruk kena kutuk..depan belakang kiri kanan..tapi pak bodo lah buat derk je..masuk telinga kanan keluar telinga kiri.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 08:19 AM | Show all posts
pak lah gagal menguruskan pentadbiran negara dgn baik,agak-2 sapa yg layak ganti tempat pak lah nanti? najib ok ker?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 09:33 AM | Show all posts
poster dia gosok mata tu cantik lah.. mana boleh beli?????

p/s: dah la bila buat press conference..cakap lembab mcm kura2.. bile speech lagi la takyah ckp...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 01:23 PM | Show all posts
nak beli n gantung kat tempat awam....
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 02:48 PM | Show all posts
Originally posted by eiman at 5-1-2008 08:19 AM
pak lah gagal menguruskan pentadbiran negara dgn baik,agak-2 sapa yg layak ganti tempat pak lah nanti? najib ok ker?

najib?...lagi xde agama
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 04:50 PM | Show all posts
Originally posted by eiman at 5-1-2008 08:19 AM
pak lah gagal menguruskan pentadbiran negara dgn baik,agak-2 sapa yg layak ganti tempat pak lah nanti? najib ok ker?



try la vote Tuan Guru Nik Aziz..... tgk apa pembaharuan yg akan dia buat... belum cuba belum tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 06:19 PM | Show all posts
comey ahh bantal tu ade gambo klcc...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 06:42 PM | Show all posts
mesti cilok dari bod CI ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2008 06:47 PM | Show all posts
Cuma teringat masa Pak Lah bentang belanjawan 2007, siannya, bnyk kali sangkut2 ... trbatuk2...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 06:53 PM | Show all posts
aku dulu selalu mengantuk gak
tp aku ambil produk Cell Food....terus kuat la pulok
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 07:17 PM | Show all posts
tak bleh handle economi la....

kejap2 minyak naik....tol naik....tepung, minyak....etc..etc

segala naik......

prof kat u aku tu....nyampah giler ngan dia ni....

bila mader dah benti...bru aku pasan he is stll d besss...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 08:43 PM | Show all posts
seriously, i am kinda blur of what is going to happen in Malaysia in the future...just having the thoughts that minyak akan naik harga pun dah tension....giler lar, kalau minyak satu liter RM 2.50 plus minus.....adoi.........
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 01:34 PM GMT+8 , Processed in 0.065574 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list