CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: blackwise

HADHORI: Minah Kilang D'Mlaka Ungguli Carta

 Close [Copy link]
Post time 31-12-2007 12:40 PM | Show all posts

Reply #14 ultra78's post

habis tu, makin ramai la penganggur
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2007 12:59 PM | Show all posts
ejaan untuk sebutan tu lain ker??
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 01:01 PM | Show all posts
mod, sila betulkan ejaan tajuk thread ni...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 01:04 PM | Show all posts
Inilah tanda akhir zaman......:re: :re: :re:
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 01:08 PM | Show all posts
jangan salahkan Islam, memang dorng dah nak mengatal
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 01:27 PM | Show all posts
Apabila sudah duduk jauh dari ibubapa,mmg diaorg akan rasa bebas.Sedangkan yg duduk dengan ibubapa pun ada masalah.Inikan pula duduk dgn member-member se-kilang.Kalau member tu jenis yg tak tentu hala.Habislah terpesong samalah jawabnya.Kalau member bawa laki tido kat rumah,diri sendiri pun naik gatallah nak bawak laki juga balik rumah..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 01:32 PM | Show all posts
Originally posted by arasham at 31-12-2007 12:26 PM
sekarang ni senang dulu mak pak nak timang cucu kena
kahwinkan anak. sekarang anak-anak tak nak susahkan mak
pak dah dia bagi mak pak cucu express tak yah wat kenduri
kahwin, tak yah susah2 je ...


ye maju.. kata org jepun 'kaizen' kira lebih perubahan ke arah yg lebih berjaya gitu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2007 01:37 PM | Show all posts
Originally posted by merahbaiduri at 31-12-2007 13:08
jangan salahkan Islam, memang dorng dah nak mengatal



tak salahkan agama islam pun,
tapi penghayatan dorang ttg islam tu jer,
cuba kita bincangkan disini,
peranan yg patut dimainkan oleh masyarakat dan islam hadhori?
kita kan manusia, so manusia ni slalu lupa,
tambah lupa dan leka bila dihidangi dengan jamuan hawa nafsu
dalm kehidupan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2007 01:48 PM | Show all posts

Reply #3 tobby's post

  ...


easy target  ,,,,


settle the problem !
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 01:52 PM | Show all posts

Reply #9 acura.'s post

ha ha ha ....

...  ni la gi sorang ....

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 02:58 PM | Show all posts
Originally posted by reatt at 31-12-2007 01:52 PM
ha ha ha ....

...  ni la gi sorang ....


Dia lah pejuang Isle intelek yang mola mola sekali cut & paste cerita cerita ala ala "Jururawat yang hanya pakai towel ditangkap dalam bilik dengan askar pencen yang hanya pakai sarban!"  yang di cut & paste dari Harian Metro.

Selalunya thread thread dia di beri tajuk "Inikah Islam Hadhari?"

Cukup untuk melambangkan tahap keintelektualan nya sebagai seorang pejuang Isle....prrrrrrpfffftght
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:04 PM | Show all posts

Reply #31 Maideen.'s post

Ishhhhhhhhhh hang ni Deennnnnnnnn.. mentang mentang dia buat poll siapa paling banyak bukak thread bodoh antara hang dan AN, langsung sampai laaaa ni hang usik dia.. ha3x
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:04 PM | Show all posts

Reply #31 Maideen.'s post

takbirkan ajerlah maideen.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:05 PM | Show all posts

Reply #8 hyie's post

pun turut serta mengucapkan tahniah kepada yang mengandung

hargailah anak anda kerana bukan semua wanita bertuah

dan berjaya mengandung
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:16 PM | Show all posts
Ali Rustam duk diam saja ka
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:22 PM | Show all posts
ape kaitan d'qelate ngn berita dari melaka..?

p/s: ada sesape notice yg esok akan diannounce petrol naik 20sen?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2007 03:25 PM | Show all posts
Originally posted by llisamaisarah at 31-12-2007 03:22 PM
ape kaitan d'qelate ngn berita dari melaka..?

p/s: ada sesape notice yg esok akan diannounce petrol naik 20sen?

kawan aku yang jadi orang besar FELDA kasitau 40 sen..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:26 PM | Show all posts
xde thread lagi pasal petrol ni ek..?
abis membe2 opis nk isi penuh tank arini...
xde sape leh konpomkan ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:34 PM | Show all posts
Originally posted by llisamaisarah at 31-12-2007 03:22 PM
ape kaitan d'qelate ngn berita dari melaka..?

p/s: ada sesape notice yg esok akan diannounce petrol naik 20sen?


ooohhhh......
disana ada kaitan yg amat jelas,
contohnya: abila saja disebutkan negeri kotor, sapa2 pon akan terus ingat *tuuutt*

begitu jgk bila disebut, negeri yg mundur, terus kepala hotak korang sumer akan terus ingat kat negeri *tuuuutt*.....

begitu jgk lah halnya dgn yg disini lina....
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:37 PM | Show all posts
bila di sobut negeri byk babi..... maka terlintas di kepala den.. negeri *teeeeeeeeeeeeeetttttt*
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 04:28 AM GMT+8 , Processed in 4.262401 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list