CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: adlismel

"Nama Binatang Peliharaan Korang"

  [Copy link]
Post time 13-7-2004 01:45 PM | Show all posts
Originally posted by mrsaafifi at 12-7-2004 09:50 AM:
anak lidya second batch & allour
lily          - kaler serupa mcm kakak die.
jerry       - kaler gelap sket dr lily. kembar lily
teddy     - mcm teddy bear tp kurus aje.
nini        - kaler ...



mak aihh.. byknyer...
blh ingat ke? :bgrin:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2004 01:52 PM | Show all posts
Originally posted by miss_froggie at 2004/7/13 01:45 PM:



mak aihh.. byknyer...
blh ingat ke? :bgrin:

kalau sayang musti boleh ingat:hatdown:
Reply

Use magic Report

afieza This user has been deleted
Post time 14-7-2004 11:11 AM | Show all posts
Hi......

Meow eija nama Tig-ger (skrang kat spital,demam), Mie mie, momok, pilami, geemo, along, (Tigger ngan Mie mie ni kira....husband & wife ler...hehehe...yg lain tu anak dier)
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2004 12:10 PM | Show all posts
emang bule ingat sbb tetiap ari dok memain, bg mkn dan susu.. kalao x spi sbulan laie.. ummi & walid bg minom susu pkai shringe(picagari).. stengah jam skali sekor dua oz..
Reply

Use magic Report

rinn This user has been deleted
Post time 14-7-2004 01:20 PM | Show all posts
kucing kiter ade sekor jer. namer die Apple. tak lamer lg, beranak ler..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2004 12:19 PM | Show all posts
gerenti anak dia nanti ko namakan

Blue apple
Orange apple

best jugak nama tukan
Reply

Use magic Report

TiangSeri This user has been deleted
Post time 15-9-2004 03:38 AM | Show all posts
nama papi aku Butterscotch... panggil Scotch je...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2004 04:01 AM | Show all posts
nama kucing jantan aku................................


ABANG


actually, nieces aku yg panggey dia abang. but apparently that's the only name yang dia nak nyahut

so,panggey je laa abang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2004 08:26 AM | Show all posts
Originally posted by adlismel at 30-7-2004 11:19 AM:
gerenti anak dia nanti ko namakan

Blue apple
Orange apple

best jugak nama tukan

salah tu....! kalu mak nama Apple, anak patut nama iMac, iPOD, dll..... hehe!




:hmm: tak biasa bagi pets nama, cuma hamster yg ilang tu nama 'Hamtaro'
Reply

Use magic Report

rozita_2000 This user has been deleted
Post time 15-9-2004 12:14 PM | Show all posts
Nama kucing.....

1. June
2. Kiki
3. Blacky
4. Blue bell
5. Lilo
6. Princess Lulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2004 04:06 PM | Show all posts
nashra baru je bela kucing....:clap:

namanya Erwin Rommel...

panggilan manja Rommel je...;)

actually tu nama general german...terminat pulak dgn history...:bgrin:

sebab general ni setia pada negara...:ah:

hopefully kucing nashra pun setia pada tuan nya...:pray:
Reply

Use magic Report

kakn This user has been deleted
Post time 15-9-2004 05:53 PM | Show all posts
Kucing kakn yang ada skg:

1. Linda
2. Oren
3. Putih
4. Belang
5. Kocik
6. Tompok
7. Comot
8. Ija

Lagi 3 eko lom ada nama.. baru lahir.. suma putih.. nak panggil apa tah..

Kucing2 yang dah takde... dah mati sebulan lepas..

Anak Oren: (Dok kat rumah seniri)
1. Belang
2. Tompok
3. Hitam (mati 4 bulan lepas)
4. Anje
5. Comel
6. Ateh
7. Comot

Anak Putih: (Dok kat rumah seniri)
1. Ija
2. Alid

Anak Linda: (Dok kat rumah sewa)
1. Tam
2. Belang
3. Kocik

[ Last edited by kakn on 15-9-2004 at 05:57 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2004 08:36 AM | Show all posts
kucing (aler hitam ngan putih, ekor panjang ) :Chukin

buang air kat toilet ooo, tapi terpakse "berpindah milik" bila pindah ari tu....sob sob sob, tapi ,masih gune name tu pade mende lain...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2004 09:15 AM | Show all posts
kucing belakang umah aku
aku panggil dau dau
ntah camner bleh lekat name tu
tapi die dah tak datang dah
takut ngan kucing aku kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2004 09:32 AM | Show all posts
masa blajo dulu, kat umah sewa..ada le bela seekor kucing.. bagi nama dia johnny.
tapi aku pelik sikit ngan binatang seekor ni, pantang nampak benda2 terbang, sure dia nak terbang gak..nak jadi superman kot! habis burung2 kena tangkap ngan dia sekor ni..tapi lani dah takde..almaklum la..dah abis blajo.. johhny pun dan kena hantor pi kedai mamak seksyen 7..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2004 10:23 AM | Show all posts
Originally posted by blueharp at 18-9-2004 09:32 AM:

johhny pun dan kena hantor pi kedai mamak seksyen 7..


harp soh mamak tu bwat kari ke nak menjadikan johnny sebagai kucing kurap / steet cat ...sob2 sob sob...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2004 10:44 AM | Show all posts
Originally posted by lipanlapan at 2004/9/18 10:23 AM:


harp soh mamak tu bwat kari ke nak menjadikan johnny sebagai kucing kurap / steet cat ...sob2 sob sob...


hish ko... sian woo.. johnny tu anak yatim piatu..
tp entah la.. samada skarang ni si johnny ni kucing kurap ke..tak kurap ke.. tak tau plak aku...pasal dah lama lost contact ngan dia sekor..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2004 01:28 PM | Show all posts
aku nak jugak taruk nama kucing aku, tapi kucing aku ade 30 ekor kang tak cukup lak kat sini. Aku taruk favourite akulah ye name nye Joey, aku jumpa kat office.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-9-2004 03:03 PM | Show all posts
pelik betul nama peliharaan korang nie
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2004 03:30 PM | Show all posts
nama natang belaanku...K.Penny Bunny.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 03:04 PM GMT+8 , Processed in 0.169373 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list