CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 6188|Reply: 53

KENA BUATAN

[Copy link]
Post time 6-10-2007 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Nak tanya sapa2 yang kenal ustaz2 atau sesiapa yang boleh pulihkan orang yang kena buatan sihir atau benda2 yang berkaitan ....

Adik lelaki aku ada masaalah ni dah 2 tahun .... (yang berada di KL) ...

Tolongggggggggggggggggggg .....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-10-2007 10:30 AM | Show all posts
g la jumpa dgn ustaz atau pun bomoh kampung
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-10-2007 10:32 AM | Show all posts
Originally posted by purnama at 6-10-2007 10:30 AM
g la jumpa dgn ustaz atau pun bomoh kampung


bomoh kampung kat mana? ... aku nak kat KL sebab adik aku ada kat KL ... tolonglah dah kritikal sangat ni ..........
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2007 10:38 AM | Show all posts
pergi aa darulsyifa kat area seksyen 2 bandar baru bangi
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2007 10:39 AM | Show all posts
cuba cari kat yahoo bomoh online
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-10-2007 10:46 AM | Show all posts
Originally posted by singajantan at 6-10-2007 10:38 AM
pergi aa darulsyifa kat area seksyen 2 bandar baru bangi


ada no tel x? kena buat appointment dulu ke sebelum pegi ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2007 10:55 AM | Show all posts

Reply #1 amira_safia's post

Cubalah cari 'org pandai' ke ustaz ke yg tinggalnye berdekatan dulu. Klau masih x de prubahan barulah pegi yg jauh skit. Yg sakit kat kl, so cari yg kat kl dulu. Insyaallah ade yg boleh pulihkan 2.
Pelik gak ye, di bulan Ramadhan yg katenye smua Iblis & syaitan di ikat pun masih ade gejala2 yg sewaktu dgnnye. Mungkin ayat ttg terikatnye syaitan & iblis ni dr jenis ayat yg ade maksud tersiratnye. Mak sy pun baru2 ni kena ganggu dgn bende2 2 gak. Belaan dr sesorg yg x puas hati sbb mungkin mak sy ni pernah setelkan masalah org lain bab kena gangguan2 ni so org yg dengki 2 x puas hati lah dgn mak sy. Mujurlah smuanye disedari dr awal. Alhamdulillah.
Oklah, kpd amira, harap berusaha terus jgn smpai terlambat. Nnti menyesal. Wassalam.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2007 11:17 AM | Show all posts
camane keadaan dia?
jadi x betol or histeria smacam jek?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-10-2007 11:27 AM | Show all posts
gi berubat ngan ustaz ismail kamus kat gombak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2007 11:50 AM | Show all posts

Reply #9 eva's post

a ahhh, pergi aja kt Darussalam kt Gombak tu dari pergi bomoh merapu. duit habisss..

kt Darussalam satu sessi cuma RM 15.00 aja dan akan diberikan kad utk memudahkan follow up kes anda..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2007 11:52 AM | Show all posts

Reply #6 amira_safia's post

tk payah.. cuma kalau silap haribulan tempat tu mcm sardin sbb terlalu ramai orang..
Reply

Use magic Report

dempol This user has been deleted
Post time 6-10-2007 12:08 PM | Show all posts
Originally posted by Dunhill. at 6-10-2007 11:50
a ahhh, pergi aja kt Darussalam kt Gombak tu dari pergi bomoh merapu. duit habisss..

kt Darussalam satu sessi cuma RM 15.00 aja dan akan diberikan kad utk memudahkan follow up kes anda..


la...ade bayaran ke..ingatkan ikhlas...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2007 12:10 PM | Show all posts

Reply #12 dempol's post

bang, dalam dunia sekarang ni cuma nk terkentut aja tk payah bayar..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-10-2007 12:13 PM | Show all posts
Originally posted by Dunhill. at 6-10-2007 11:50 AM
a ahhh, pergi aja kt Darussalam kt Gombak tu dari pergi bomoh merapu. duit habisss..

kt Darussalam satu sessi cuma RM 15.00 aja dan akan diberikan kad utk memudahkan follow up kes anda..


Darussalam ni ada address x ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-10-2007 12:16 PM | Show all posts
Originally posted by Robab at 6-10-2007 11:17 AM
camane keadaan dia?
jadi x betol or histeria smacam jek?


adik aku jadi lupa bini & tanggungjawab dia ... duit gaji habis kat bomoh yang kenakan dia lepas tu bila nak pegi kerja mintak kat bini dia duit untuk bayar tol dan minyak ... dia dah jadi cam hamba kat bomoh ni .... kesian bini dia makan hati sampai dah banyak kali gugur sebab kan ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2007 12:17 PM | Show all posts

Reply #14 amira_safia's post

alamat aku takde tapi dia betul betul kt belakang balaik polis Gombak Batu 6. kt Petronas tu.. kalau sampai situ ko tanya aja.. suma orang area situ tahu rasanya..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 6-10-2007 12:19 PM | Show all posts
Originally posted by Dunhill. at 6-10-2007 12:17 PM
alamat aku takde tapi dia betul betul kt belakang balaik polis Gombak Batu 6. kt Petronas tu.. kalau sampai situ ko tanya aja.. suma orang area situ tahu rasanya..


thanks ... nanti aku usahakan ke sana ....
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2007 12:19 PM | Show all posts

Reply #15 amira_safia's post

itu lah silap dia, siapa suruh percaya bomoh ni buta buta aja.. sebelum terlambat stop lah dulu dan seperti yang aku rekomen pergi aja berubat kt Gombak tu.. perawat dia suma pakai ayat Quran, yg bomoh ni ada yg pakai jin.. mahukah kita mendapat saham syirik di akhirat ???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-10-2007 12:21 PM | Show all posts
Originally posted by Dunhill. at 6-10-2007 12:19 PM
itu lah silap dia, siapa suruh percaya bomoh ni buta buta aja.. sebelum terlambat stop lah dulu dan seperti yang aku rekomen pergi aja berubat kt Gombak tu.. perawat dia suma pakai ayat Quran, yg ...


masalahnya dia dah kena dgn bomoh ni .... just pegi sana aje ke ... kalau malam boleh ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2007 12:27 PM | Show all posts

Reply #19 amira_safia's post

dalam bulan pose ni aku tak tau lah, tp kalau bukan bulan pose pergi lah Ahad petang lepas zuhur.. pagi dan malam aku kurang periksa lah.. rasanya tk buleh sbb takde perawat yg akan mengendalikan kes kes pesakit.. iyalah perawat pon ada life dia sendiri jugak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 05:46 PM GMT+8 , Processed in 5.512798 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list