CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jofizo

Turkey Armed Forces Gallery and Discussion

[Copy link]
Post time 9-5-2010 09:39 PM | Show all posts
TAI Tiha UAV







Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2010 05:21 PM | Show all posts
Otokar Altay MBT










Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2010 07:01 PM | Show all posts
Reply 42# HangPC2


    silap ari bulan, kita guna ni nnti, tp berapa kos seunit ye. turki redesign turret dr versi x2k2
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 11:41 AM | Show all posts
Reply 43# hyazinth79

Kalau berat dia kurang 50 tan, kita mungkin minat la kot nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2010 07:37 PM | Show all posts
TAI ANKA Male UAV Prototype



















Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 07:53 AM | Show all posts
Reply 42# HangPC2

hull dia macam Abrams la.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 04:44 PM | Show all posts
Reply 45# HangPC2


dalam brochure nampak wings dia ada pylons. mungkin UAV ni boleh bawak hellfire if not dumb bomb!
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 07:56 PM | Show all posts
Kita sepatutnya boleh leverage kekuatan teknologi domestik Turki utk suntik keupayaan industri tempatan kita..lepas AV8 mungkin kita berjinak2 dgn pembangunan UCAV dan Attack helos dgn Turki atas dasar hubungan OIC..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 08:40 PM | Show all posts
Milgem Class Corvette " Heybeliada "



















http://www.youtube.com/watch?v=DHLfIobd_jE



Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:22 PM | Show all posts
turki dlm proses upgrade leo  2A4 dia , lepas upgrade , leo turki dikatakan lebih canggih berbanding lep 2A6  , , klu mbt turki ni kecanggihan dia mcm yg dibuat pada leo mereka aku rasa ada peluang mbt turki masuk kat inventori kita
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:40 AM | Show all posts
Reply 50# hyazinth79

ada part israel tak dalam tank ni...kalau ada nak kena adjust lain pulak,,,maklumlaa kita tak ngam ngan israel,,tapi turki closed ngan serael nie,,,
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 06:55 PM | Show all posts
Reply 51# foranz

kebanyakan part dr korea rasanya , sbb asalnya korea , tak tahulah , sbb aselsan ni bnyk guna part sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 08:03 PM | Show all posts
Turkey needs a styrong militry as it is surrounded b7 Russia and NATO. Be weak and the Anatolia region would have been a region of proxy wars for both sides of the iron curtain.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 02:13 AM | Show all posts
betul tu...sbb tu turkey memperuntukkan jumlah yg besar untuk pertahanan
turkey boleh jadi leading role untuk negara2 islam memajukan sisitem pertahanan masing2...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 06:36 AM | Show all posts
Turkey needs a styrong militry as it is surrounded b7 Russia and NATO. Be weak and the Anatolia regi ...
hijazzains Post at 17-11-2010 20:03


turkey is part of NATO.
And yes, Turkey has a very long history of aggression and wars with Russia.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 10:45 AM | Show all posts
Dubuk telah kembali.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2010 01:10 PM | Show all posts
rindu gak dia kat sini........
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 07:30 PM | Show all posts
hehehehee...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2010 11:41 AM | Show all posts
Reply 55# Debmey


    haiseyman...i thought u pass away already....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2011 09:41 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 59779 Replies : 1957
Safe OLM to PST Exporter for Mac
saino7Safe OLM to PST Exporter for Mac
Views : 43 Replies : 1
Microsoft OST to PST Converter
saino7Microsoft OST to PST Converter
Views : 46 Replies : 1
Bank Sotong alami masalah teknikal.duit pelanggan tiba tiba berganda dan dibekukan.Netizen berang
YgBenarBank Sotong alami masalah teknikal.duit
Views : 2509 Replies : 50
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52662 Replies : 368
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50182 Replies : 1159
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 2032 Replies : 49
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5417 Replies : 87
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 2677 Replies : 92



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 01:12 PM GMT+8 , Processed in 0.191251 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list