CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: angel01

Hari ni bersyukur sebab ~ sila baca 1st posting di page 1

[Copy link]
Post time 13-7-2007 03:51 PM | Show all posts
Originally posted by noor2 at 13-7-2007 11:16 AM
ate..kalu malam jumaat ngape?


syukur sebab kalau takde malam jumaat takde la hari jumaat..kalau takde hari jumaat takleh la kita semayang jumaat...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2007 03:53 PM | Show all posts
Originally posted by yaneng at 13-7-2007 03:35 PM
hari ini bersyukur sebab ada kawan ingat kat yaneng, sms yaneng kasi info pasal my preoccupation yg tlh lama...

ada gak member yg ingat...

Val....wahhh....mesti hari nie segar bugar ler tue ...


hehehe..saje je yaneng..padahal tiap2 hari malam jumaatnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 03:55 PM | Show all posts

Reply #22 valkries's post

ambboiiiii....ini makan vitamin apa nie......hikhikhik......



ooppps lupa...nak pi outstation kan......hikhik




larikkkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 03:58 PM | Show all posts

Reply #23 yaneng's post

dia nak outstation apa nya...nak kena pindah duk perak tu

nnt boleh turun ke stadium selalu la val kalau mike tak balik nogori ler
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 04:04 PM | Show all posts
Originally posted by yaneng at 13-7-2007 03:55 PM
ambboiiiii....ini makan vitamin apa nie......hikhikhik......



ooppps lupa...nak pi outstation kan......hikhik




larikkkkkkkkkkkkkkkk


hehehe..gurau je tu...mana larat tiap2 malam..mesin pun boleh jammed hari2 guna...

abis la mengamuk tuan rumah ni..posting pertama lagi dia dah warning jangan berborak kat sini...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 04:04 PM | Show all posts
Originally posted by sepaileman at 13-7-2007 03:58 PM
dia nak outstation apa nya...nak kena pindah duk perak tu

nnt boleh turun ke stadium selalu la val kalau mike tak balik nogori ler


orait...no hal punya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 04:29 PM | Show all posts
bersyukur utk segala2 nye
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 04:32 PM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab tak sakit perot dah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2007 04:33 PM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab dapat on9 smule
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 05:49 PM | Show all posts
hari ni me patut bersyukur atlis me berjaya luahkan apa yg terbuku kat hati


tapi me tak suka bila rasa marah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2007 11:34 PM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab masih berjaya mengawal rasa marah....masih dapat bertenang walo banyak cabaran yang melanda....           
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 11:42 PM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab dapat makan sedap
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2007 10:18 PM | Show all posts
bersyukur sbb dah bercukur... hehe... same cam kat board penang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2007 01:03 AM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab walo tergigit lidah tapi luka sket jeh...tak de ar sampai putus plak....
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2007 03:28 PM | Show all posts
hari ni bersyukur sangat sbb majlis selesai ngan lancar..
sib baik x pitam terkejut jer..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2007 11:22 PM | Show all posts
hari ni bersyukur dah 1/2 tahun girl kat CARI...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2007 11:23 PM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab 1st time dapat tacang dari mod neezie
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2007 08:49 AM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab dpt nikamati nasik lemak yg seeedapppp sgt !!
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2007 11:35 AM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab Allah masih panjangkan umur teman ....masih dpt lagi melihat wajah suami dan anak2 tercinta....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2007 04:54 PM | Show all posts
hari ini bersyukur dapat post dalam forum sehari lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 09:24 AM GMT+8 , Processed in 0.179758 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list