CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 6487|Reply: 56

Hari ni bersyukur sebab ~ sila baca 1st posting di page 1

[Copy link]
Post time 13-7-2007 02:42 AM | Show all posts |Read mode
Dah byk sgt tmpt nak luahkan kedukaan, rasa sakit hati, marah dan segala macam perasaan negatif tu...tapi kalo terlalu diikutkan perasaan negatif tu, kiter akan luper nak berterima kasih dan bersyukur untuk kelebihan atau kebaikan yg ader....jadik kat thread nih...sila lahirkan kesyukuran anda....cuber lahirkan perasaan syukur tu...sehari sekali pon dah memadai...

angel bersyukur kalo thread ni tak bertukar jadik thread borak plak...


mulerkan posting anda dengan >> Hari ni rasa bersyukur sebab ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 13-7-2007 02:52 AM | Show all posts
Hari ni bersyukur sebab masih ader selera untuk menikmati makanan....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 08:01 AM | Show all posts
syukur..aku lapar.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 09:01 AM | Show all posts
hari ni rasa bersyukur sebab masih diberi peluang untuk masuk berforum dan jenguk korang kat bod perak
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 09:28 AM | Show all posts
bersyukur sebab malam tadi malam jumaat
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 09:35 AM | Show all posts

Reply #5 valkries's post



aku bersyukur sbb pagi ini masih boleh melihat dunia yang indah
aku bersyukur sbb hari ni  pakai baju baru...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 09:38 AM | Show all posts
Bersyukur sebab Allah masih panjangkan nyawa.. dapat tengok muka anak2 yang comel, dengar suara hubby yang jauh..dan bersyukur kerana kesihatan masih baik, muka masih lagi cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 09:43 AM | Show all posts
bersyukur kerana masih di panjangkan umur oleh Allah S.W.T..

bersyukur kerana hari ni hari jumaat...ptg ni bole balik ipoh   
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-7-2007 10:21 AM | Show all posts

Reply #5 valkries's post

Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 10:22 AM | Show all posts
bersyukur sebab pagi tadi tak terlepas lrt
kalau tak,lambat lg le punch card
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 10:28 AM | Show all posts
bersyukur sebab hari ini hari jumaat, esok sabtu dan lusa ahad
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 10:36 AM | Show all posts
bersyukur sbb masih dpt bangun pagi mcm biasa....tengok kat sebelah ada somi.... ...tengok anak2..tengok maid tgh buat kerja

syukur kpd Allah swt....alhamdullillah kerana masih dpt melakukan aktiviti spt biasa di pagi Jumaat yg mulia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 10:57 AM | Show all posts
Originally posted by valkries at 13-7-2007 09:28 AM
bersyukur sebab malam tadi malam jumaat




aku hari ni syukur sbb

1. moto aku okey, masih boleh gi kerja
2. demam anak aku dah reda
3. BOSS TAKDER

ha ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 11:16 AM | Show all posts

Reply #5 valkries's post

ate..kalu malam jumaat ngape?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 11:20 AM | Show all posts
hari ni bersyukur sgt sebab resign dr company yg huru hara ni.. alhamdullilah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 11:22 AM | Show all posts
Hari ni rasa bersyukur sebab di panjangkan umo..
leh makan makanan yg sedap2..
leh menikmati keindahan alam...
leh jalan2 lagi.. sbb belum bersalin..

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-7-2007 12:11 PM | Show all posts
Originally posted by ellyssa at 13-7-2007 11:20 AM
hari ni bersyukur sgt sebab resign dr company yg huru hara ni.. alhamdullilah..


dapat ganti yang lebih baik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 12:36 PM | Show all posts
malam smlm bersyukur sb dapat settlekan group .. lame beno pun deme dok kat malaysia ni.. sampai 12 hari.. pening teman..

pagi ni bersyukur sb dah anto deme ke airport....... alhamdullillah

esok panjang umo leh shopping kat ikea.. hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 03:35 PM | Show all posts
hari ini bersyukur sebab ada kawan ingat kat yaneng, sms yaneng kasi info pasal my preoccupation yg tlh lama...

ada gak member yg ingat...

Val....wahhh....mesti hari nie segar bugar ler tue.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 03:51 PM | Show all posts
syukor teman masih hidup ari nih masih mampu berkeroje masih mampu berpikior masih  boleh menggerakkan tulang 4 kerat....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 11:25 AM GMT+8 , Processed in 0.239708 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list