CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tina^^

EDD ibu ibu mengandung

[Copy link]
Post time 18-10-2005 03:49 PM | Show all posts
Lemak masin dan Riko pun lebih kurang ngan EDD kita lah kintan.....syoknyeeee...ramai gang :bgrin:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-10-2005 08:17 AM | Show all posts
Originally posted by AjuZ7675 at 18-10-2005 09:39 AM


ha'ah sama...
mama,tina & katak_kiut..kita satu batalion...

x tahu ler kot baby ni nak kuar awal pertengahan bulan 2..ikut ayahnya punya besday..harap2 kuar lepas thn baru cina..nanti
...


Aah lar, satu batalion nih! Ramai gak my frens yang EDD bulan 3. Ish, musim mengawan serentak ker?
:lol
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2005 08:19 AM | Show all posts
Originally posted by baby102 at 18-10-2005 01:54 PM
hi semua dekat2 je due date or dlm tahun yg sama.  ramai dpt anak sebaya ni. eh kalau dpt tullis anak ke berapa lagi best.


me anak first.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2005 08:19 AM | Show all posts
Originally posted by kawahapi at 18-10-2005 03:26 PM
Td scan dah tuko lagi EDD nye.. 7 June 06. Kalau dapat 06/06/06 syok kan?


Aah laa....date tu best giler!
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2005 08:29 AM | Show all posts
nasi plak 9/2/2006..... :pompom:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2005 09:11 AM | Show all posts
Originally posted by katak_kiut at 19-10-2005 08:17 AM


Aah lar, satu batalion nih! Ramai gak my frens yang EDD bulan 3. Ish, musim mengawan serentak ker?
:lol



errr..

kan bulan 6 aritue cuti skolah...ramai yg jd pengantin baru....jadik musim mengawan tue waktu2 'tueee' jugek....(termasok aku ler tue) ahahahha :lol
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-10-2005 09:12 AM | Show all posts
ni pon 1st baby kawah.. Excited!
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2005 09:40 AM | Show all posts
Originally posted by shinky_pinky at 18-10-2005 03:41 PM


He he...sama lagi...baby kita pun doc kata baby girl...:love:

Dah terbayang dah nak beli baju baby yg berpesyen-pesyen nih...tapi boleh confirm ker melalui ultrasound ni eh? takut kang beli  ...


actually kalo baby girl nie...besh sikit...sumer kaler boleh masuk.  Masa anak yg pertama dulu...mostly pink yg byk..pass tu riko sukar beli kaler putih, biru dan yellow.  Kalo shopping baju baby...mmg tak ingat dunia...semuanya kiut...kiut...rasanya sumernya comey..comey...he..he..he..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-10-2005 10:07 AM | Show all posts
Originally posted by RiNhanikoma at 15-10-2005 11:52 AM


sama dgn osheenz 10-4-06

gimme five rin.... rin bersalin kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2005 10:16 AM | Show all posts
Originally posted by nasi^impit at 19-10-2005 08:29 AM
nasi plak 9/2/2006..... :pompom:


awal sehari dari riko....
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2005 10:16 AM | Show all posts
Originally posted by riko at 18-10-2005 03:04 PM
riko lak EDD 10 Feb 06....kalo ikutkan masa anak yg 1st dulu...seminggu awal.



kalau 10 Feb tu bday baby.  hehehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2005 10:49 AM | Show all posts
Originally posted by shinky_pinky at 14-10-2005 04:22 PM


Osheenz, tu yg doc cakap..he he..baby valentine lagi...tapi tak boleh mengharap sangat ek ;)

selalunya terawal kan....;)
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2005 11:39 AM | Show all posts
Originally posted by fairyjasmine at 14-10-2005 07:38 PM
15/12/2005, InsyaAllah...

18/12 my bronya besday, 19/12 anniversary kitorang, tak tahu la baby decide nak kuar biler :love:


haa dah dekat2 la tu

haku..18/12/05
pas tu masa scan ari tue dah jadi 10/12 lak..
entah ler...

dah nak masuk 32 week dah..
Reply

Use magic Report

kintan_too This user has been deleted
Post time 19-10-2005 02:05 PM | Show all posts
yelah shinky...kintan pun syok gak dengar Dr kata babay girl..maklumlah yang first tu boy..
apa2 pun kena tunggu dalam 7 bulan ke atas tu baru leh standby baju colour pink....
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2005 09:26 PM | Show all posts
Originally posted by kainbatek at 19-10-2005 11:39 AM


haa dah dekat2 la tu

haku..18/12/05
pas tu masa scan ari tue dah jadi 10/12 lak..
entah ler...

dah nak masuk 32 week dah..


Edd ko dekat2 ngan edd aku je lah kainbatek. Aku 22 dec. Nanti posting gambar baby sama2 lah.. insyaallah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2005 09:52 PM | Show all posts
Originally posted by nasi^impit at 19-10-2005 08:29 AM
nasi plak 9/2/2006..... :pompom:


Sorang lagi geng yg EDD bulan february...bestnya...nanti kita paste gambar baby kita sama-sama eh...mesti cute...:love:

Riko...i memang nak belikan baju warna biru tak kira baby girl or baby boy..tu pun tunggulah dulu, lepas 7 bulan nanti kot...hmmmmm...kejap jer masa berlalu kan? entah siapalah yang dulu deliver nih...seram pun ada jugak..;)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-10-2005 09:57 PM | Show all posts
Originally posted by kintan_too at 19-10-2005 02:05 PM
yelah shinky...kintan pun syok gak dengar Dr kata babay girl..maklumlah yang first tu boy..
apa2 pun kena tunggu dalam 7 bulan ke atas tu baru leh standby baju colour pink....



Kintan, sorrylah harini lambat online, ni lepas buka puasa baru online, kat sini buka puasa jam 5.40pm, dan waktu kita beza 3 jam, waktu malaysia 3 jam lebih cepat dari sini....ni perut tengah sendat he he...maklumlah baru lepas makan:cak:  semayang maghrib pun termengah-mengah;)

Shinky serahkan pada hubby untuk beli baju baby, tapi yang surenya warna biru tak kira baby girl or baby boy...memang minat warna biru..ni tengah pikir-pikir camana nak decorate bilik shinky ni untuk adakan ruang untuk baby...hmmmm..seronok ek, excited sangat..
Reply

Use magic Report

kintan_too This user has been deleted
Post time 20-10-2005 10:25 AM | Show all posts
itulah pasal, masa first baby dulu, masa 5 bulan gitu, Dr cakap girl, masuk 6 bulan Dr kata dah nampak bird...boy lah tu...tapi kintan ngan hubby dan stanby baju colour natural saja..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2005 10:50 PM | Show all posts
Originally posted by kintan_too at 20-10-2005 10:25 AM
itulah pasal, masa first baby dulu, masa 5 bulan gitu, Dr cakap girl, masuk 6 bulan Dr kata dah nampak bird...boy lah tu...tapi kintan ngan hubby dan stanby baju colour natural saja..



WHat do you feel? I mean ... instincts... ? naluri ke... in Malay?
Dulu masa mengandung anak pertama.... my instincts said its a boy and lebih lebih lagi.. during my first few weeks of pregnancy saya ada  bermimpi seeing the face of my son.  Bila ultra sound 20 weeks.confirmed a boy... and positive lah bila dia di lahirkan .


Sekarang ni I rasa its going to be a girl, mimpi pun girl.
Reply

Use magic Report

miau This user has been deleted
Post time 22-10-2005 11:28 AM | Show all posts
instincts?.. miau nyer instincts baby gal..ahakss... ker miau yg berharap baby gal?...
my hubby nyer instincts baby boy...ehehheh,,ini bukan instincts ni..ini lebih kepada harapan masing2..
tapi, apa2 pun, tak kisah la kan, baby gal ker boy... yg penting baby kita sihat....
lambatnyer nak tunggu baby kita keluar ...ihiksss.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 07:21 PM GMT+8 , Processed in 0.360204 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list