CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tina^^

EDD ibu ibu mengandung

[Copy link]
Post time 12-7-2007 11:46 AM | Show all posts

Reply #1700 jambu_batu's post

baby girl ke jambu 3.6 kg.. baby girl ni nampak je kecik tp berat nyee.. org kate sbb baby girl berat tulang.. sy da 38 minggu ni.. berat baby lak 2.8 kg.. harap2 la beranak awal.. tkmo induce..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-7-2007 12:43 PM | Show all posts

Reply #1701 ReksakseHuduh23's post

a'ah..baby girl...raksasa..kalo induce pun tak pe...janji SELAMAT...jgn lupa byk berdoa...mcm jambu dulu pun induce sbb dah lewat 7 hari...itu pun jambu tipu doc kata baby dah tak gerak ..sebenarnya ok ajer..bila lahir kulit tangan dah mengelupas kat baby jambu..MIL kata dia dah tua dalam perut   tp apapun..alhamdullillah semua selamat
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2007 06:03 PM | Show all posts

Reply #1702 jambu_batu's post

btol tu jambu.. harap2 sume selamat.. tk saba nye nk branak walopon gerun..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 10:18 AM | Show all posts

Reply #1696 Maisarah's post

bole mai..doc ada byk cara..
in penah tgok video doc pusingkan baby..sama cam proses urut..tp dia buat kejab je n mmg dia scan detail dulu..mgkin sakit sikit la kot...
in tpaksa c-sect sbb baby dah lemas sbb ketuban pecah awal...jln lahir x bukak lg...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 11:32 PM | Show all posts
cane nk pastikan dia lahir on due? xmola kuar awal. susah ni nk bli tiket flight
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2007 11:08 AM | Show all posts
saje nak naikkan thread ni...

EDD saya: 26Okt 2006.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-9-2007 11:29 AM | Show all posts
EDD : 9-4-2008
gender : tecik lagi (lom nampak)
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2007 04:25 PM | Show all posts
nak bagitau gaks....

EDD saya 8.12.2007
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2007 04:33 PM | Show all posts
EDD : 10 NOVEMBER 2007.......
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2007 04:40 PM | Show all posts
EDD ash == > selasa depan ....02/10/2007....
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2007 04:49 PM | Show all posts
nak bagitau gaks....

EDD saya 8.12.2007
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2007 09:31 PM | Show all posts
lily nak join..
my EDD 5/5/2008
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2007 01:16 PM | Show all posts
nak bagi tau gak...iedanyer...

3/4/2008.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2007 01:26 PM | Show all posts
my EDD: 01.10.07 - isnin depan-
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2007 03:28 PM | Show all posts
kat mana ye senarai EDD kita semua tu... Tompok, EDD kita beza lebih kurang 2 minggu je kan... jumaat ni genap 36 minggu, risau jugak terbersalin awal...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2007 09:28 AM | Show all posts
EDD aku 6/11/2007
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2007 09:30 AM | Show all posts

Reply #1715 JWA's post

heheeheh,sabtu ni tompok 34 minggu....
takut gak terbersalin awal JWA......,makcik2 tukang sapu ni kata perut tompok dah ke bawah............. ,
tompok nak balik beraya di Muar....HARAP2 OKLAH.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2007 10:15 AM | Show all posts

Reply #1717 tompok78's post

tompok lewat 2weeks dari nisda.
perut nisda tak turun lagi sebab kepala baby kat atas, rasanya cfm c-section.

kalau nak balik kampung kene bawak brg baby sekali lah nampaknya. 36weeks baby dah ready nak keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2007 11:28 AM | Show all posts
saya pun terpaksa berkorban tak balik kpg tahun ni, takut bersalin awal. yelah nisda, dah 36 minggu mcam ni, bila-bila boleh keluar. saya tak de pulak yang tegur perut kat bawah... yang orang tegur, perut saya kecik, tak nampak mcam dah sarat...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2007 12:09 PM | Show all posts
nak share jugak..
EDD saya 24/11/2007..
hari ni baru masuk 32 mggu..
x sure lagik nak bersalin kat mana..
serdang/putrajaya/ balik kg port dickson..
ikutkan mmg nak bersalin kat PD, tapi bila masa yg sesuai nak amik cuti ek?
seminggu before due ok x?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 06:26 AM GMT+8 , Processed in 0.069552 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list