CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tina^^

EDD ibu ibu mengandung

[Copy link]
Post time 10-5-2007 08:44 AM | Show all posts
kin tak kemas lagi brg2 nak letak dlm bag
tapi sempoi je den..paper bag pun buleh...
insyaallah..selalunya tiada masalah lepas bsalin
pagi bsalin, petang dah kuar sepital

semalam g sogo..soping botol susu yg 2oz&3oz..
saja beli nak buat spare utk stok susu nnt..
ai tak sabar nak bsalin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-7-2007 04:41 PM | Show all posts
Hi suma.. Kim punya due lambat lagi 10/10.. tapi sama kes ngan an4zaara-csec, so kena belah awal 2minggu ler jwbnya...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2007 05:50 PM | Show all posts
me edd insyallah...06.01.08 (thn depan..)
tapi hara2 sgt bb kuar on 01.01.08...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2007 05:50 PM | Show all posts
slayang EDD 31/8 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2007 05:53 PM | Show all posts
nak join gak..

me insya allah 20/8 nih tp doc kata mebi kene c sect...tak sure lg...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2007 06:03 PM | Show all posts
ramai ek yg c-sect..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-7-2007 08:40 PM | Show all posts
nape ek kene c-sect?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2007 11:34 PM | Show all posts
EDD tuyup 14/8 ni.. tp skang ni jaga2 jgk dah 35 weeks mane la tau baby nak kuar cepat.. debar2 ni my 1st baby..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-7-2007 10:12 AM | Show all posts
EDD sy 2/8.. skang 37 minggu.. baby plak dah 2.8 kg.. my SIL EDD dia 6/8 tp sbb baby dia dah berat 3 kg.. 19/7 ni dia kene induce..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 11:12 AM | Show all posts
saya plak edd 24/10 2nd baby..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 01:04 PM | Show all posts
Originally posted by tuyup01 at 9-7-2007 11:34 PM
EDD tuyup 14/8 ni.. tp skang ni jaga2 jgk dah 35 weeks mane la tau baby nak kuar cepat.. debar2 ni my 1st baby..


Tuyup.. 1st baby ke? Jaga baik2 tau.. Biasanya 1st baby ni, kalau keluar cepat, mesti week dari edd kalau lambat pun week after edd... skrg ni, prepare mana yg patut ok.. Kim 2nd baby dah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 01:26 PM | Show all posts

Reply #1669 ReksakseHuduh23's post

Kalau keluar betul2 EDD leh kongsi birthday dgn auntie ceri..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 02:14 PM | Show all posts
nak join leh x?

me edd 07/08 ni tp ari tu pi klinik scan baby kepala x turun lagi. doc kata tunggu next week kalau x turun lagi kena refer hospital. maksdnya kena c-sect ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 02:36 PM | Show all posts
arap2la bdk ni kuar ms EDD. susah nk plan2 emegency ni. tiket flight mahal!
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 02:45 PM | Show all posts
kite...13/10/2007
ada geng tak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 03:14 PM | Show all posts

Reply #1672 ceri_merah's post

doc ckp maybe 2 minggu agi kuo.. kepale da lame trn bwh.. cam tk sabo nk kuo je baby ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-7-2007 03:17 PM | Show all posts

Reply #1673 Maisarah's post

hi mai..
means ur baby songsang ke...
kena refer hosp. tu sbb  kat sana dorg leh cari jln klu perlu pusingkan baby...jgn risau..masih ada peluang nak salin normal..hopefully bby mai akan pusin sendiri...tu sume kuasa Allah kan...insyaAllah xde ape2
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 04:00 PM | Show all posts
mine 5/10/07..
baby first...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 04:58 PM | Show all posts

Reply #1677 Incandessence's post

a'ah..lbh krg camtu ler..masa scan nmpk paler dia dok sblh atas kanan perut. tp doc pesan jgn pegi pusing kat mana2 bidan kampung sbb bahaya.doc bagi 2 weeks utk tgk kot2 ada perubahan. skrg tinggal seminggu jer lagi.suspen plak.

errkk..camne kalau baby x pusing lg tetiba mlm ni dah sakit nak bersalin?

[ Last edited by  Maisarah at 10-7-2007 05:01 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 05:08 PM | Show all posts
Hi, saya baru join topic ni...

now i'm pregnant now..baru 6 weeks...tak tau pon memula tu, baru tau last week...nak wat medical checkup nak masuk gomen next week...skali urine test me..positif...tak leh wat xray....so, this month i got 2 good news...got a job n baby...(dalam pewut)
my due date is 10 March 2008.... anak sulung my son genap 3 thn next month...so 3 1/2 dia dpt adik..insyaallah.... tp dia cemburu naa skarang..skit2 dia ckp ''fan (erfan) nak dubok (tumbok) pewut ummi...dubok baby"
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114318 Replies : 2975
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40302 Replies : 335
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87618 Replies : 35
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85864 Replies : 3852
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59372 Replies : 107
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85697 Replies : 204
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 36104 Replies : 111
YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets
tumpanglalu74YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @
Views : 33405 Replies : 231
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14890 Replies : 19
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92925 Replies : 1185

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 07:04 AM GMT+8 , Processed in 0.056553 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list