CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tina^^

EDD ibu ibu mengandung

[Copy link]
Post time 31-10-2005 02:50 PM | Show all posts
Originally posted by MaMaWahiDAH at 27-10-2005 10:18 AM
me lak, gender: baby boy
location: pusat perubatan naluri, pusat bandar wangsa maju



Hi mamwahidah,

dkt2la tempat kita bersalin nanti. baby kat melawati,  u pulak kat naluri wangsa maju.  mmg tau sgt tempat tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-10-2005 11:47 PM | Show all posts
EDD ku ari rabu nih... tapi blom ader tanda-tanda daa
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2005 02:00 AM | Show all posts
Lyn, besok rabu, amacam? Dah sampai masa ker?
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2005 12:07 PM | Show all posts
Originally posted by shinky_pinky at 2-11-2005 02:00 AM
Lyn, besok rabu, amacam? Dah sampai masa ker?

blom kuar lagi la shinky............
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2005 11:37 PM | Show all posts
Sompek laie lah mak yung beraya eh.....seronok tak raya taun nih? shinky kat sini boring yg teramat sangat...hmmmm....apapun....dah tak lama lagi tu lyn...mesti tak sabar nak nengok muka baby kan? jaga diri bebaik tau
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2005 02:05 AM | Show all posts
dah beraya pun ari nih.. blom kuar lagi. esok baru meriah, sebab org start buat open house esok. sebab ader certain kaw blom raya lagi. heharap sempatlah berjalan esok sblom baby kuar
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-11-2005 11:40 AM | Show all posts
lor... tak beranak lagi ker ezy?? nati jgn lupe inform tau... letak gambo..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2005 10:57 PM | Show all posts
Originally posted by lonely_surina at 4-11-2005 11:40 AM
lor... tak beranak lagi ker ezy?? nati jgn lupe inform tau... letak gambo..

blom lagi la sue.. selagi ader kat cari ni, selagi tu la blom kuar....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2005 10:15 AM | Show all posts
Originally posted by eyzlyn at 4-11-2005 10:57 PM

blom lagi la sue.. selagi ader kat cari ni, selagi tu la blom kuar....

hehehehheee.. suke tul baby duk dalam yut ezylyn :love::love:
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2005 02:01 PM | Show all posts
aduh... kita dah 6 hari overdue ni... baby oh baby, bilalah nak keluar ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2005 03:24 PM | Show all posts
tak pi doc ke tanya?? boleh ke baby dok lelama dalam perut kita??
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2005 03:45 PM | Show all posts
Originally posted by tig_cun at 7-11-2005 03:24 PM
tak pi doc ke tanya?? boleh ke baby dok lelama dalam perut kita??

semalam dah buat non stress test kat hospital , utk check heartbeat baby dan baby's moving. semua ok, normal dan dr pun lepaskan utk balik la. tgh hari kang ader app dgn OB...tgk camner. tapi lin rasa, mcm tak lama dah ni, sebab dah start contraction sikit-sikit skang...
Reply

Use magic Report

MaMaWahiDAH This user has been deleted
Post time 7-11-2005 03:57 PM | Show all posts
baik2 lyn....take a good care of urself and baby, jangan lasak2 sangat
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2005 04:03 PM | Show all posts
Originally posted by MaMaWahiDAH at 7-11-2005 03:57 PM
baik2 lyn....take a good care of urself and baby, jangan lasak2 sangat

blh tahan sakit jugak contraction ni yer....

tapi masih larat lagi berforum kat CARI :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2005 04:21 PM | Show all posts
eyzlyn kaki bengkak tak????
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2005 04:35 PM | Show all posts
Originally posted by tig_cun at 7-11-2005 04:21 PM
eyzlyn kaki bengkak tak????

so far, takderlah bengkak pulak.. napa?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-11-2005 04:40 PM | Show all posts
tanya je... tig nyer kaki bengkak.. some ppl said its normal.... just curious je...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2005 04:54 PM | Show all posts
Originally posted by tig_cun at 7-11-2005 04:40 PM
tanya je... tig nyer kaki bengkak.. some ppl said its normal.... just curious je...

oo... sepanjang peknen ni, Alhamdulillah, tak pernah bengkak kaki. may be kuat berjalan kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2005 10:53 PM | Show all posts
su doakan agar eyzlyn akan selamat melahirkan anak :pray: jgn lupe bgtahu tau letak gambo mama n baby sekali
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2005 09:45 PM | Show all posts
Originally posted by eyzlyn at 7-11-2005 16:54

oo... sepanjang peknen ni, Alhamdulillah, tak pernah bengkak kaki. may be kuat berjalan kot


errr lin, tak deliver lagi ka?...  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 178847 Replies : 4067
Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik perhatian Tengku Ampuan Pahang
ultra78Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik p
Views : 1874 Replies : 6
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 14693 Replies : 100
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 73252 Replies : 2952
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 22227 Replies : 127
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 5457 Replies : 21
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 7294 Replies : 81
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 39865 Replies : 244
Datuk, nenek sebelah bapa Zayn Rayyan ditahan polis
YgBenarDatuk, nenek sebelah bapa Zayn Rayyan di
Views : 3703 Replies : 14
Betul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada Salahlaku Seksual?
awex^returnsBetul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada S
Views : 45641 Replies : 309

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 12:19 PM GMT+8 , Processed in 0.674549 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list