CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: dideal_2004

[MERGED] All About SET (SUPPLEMENT) SEMASA BERPANTANG

[Copy link]
Post time 29-12-2005 03:52 PM | Show all posts
kiter pun dah beli set amway ni...beli ngan sepupu...dapat harga dealer gak...RM210 jer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-12-2005 04:15 PM | Show all posts
kita pun tgh consider nak beli set Tropical Herbs nie, tgk review semua memberangsangkan jer.
Yg dulu guna mustika ratu nyer set...mcm biasa jek..tak best sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2006 01:27 PM | Show all posts
mcm nak sangat amalkan bidadari ni.. tp takut lak ngan healing crisisnye.. elok2 nak rehat masa berpantang.. tapi jadi sakit2 badan lak.. cemana yerk.... mmg tingin nak consume masa pantang ni nnti....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2006 03:26 PM | Show all posts
Originally posted by HerSheys at 25-1-2006 01:27 PM
mcm nak sangat amalkan bidadari ni.. tp takut lak ngan healing crisisnye.. elok2 nak rehat masa berpantang.. tapi jadi sakit2 badan lak.. cemana yerk.... mmg tingin nak consume masa pantang ni nnti ...



untuk elakkan healing crisis yg melampau2.. minum ayor banyak2
healing crisis pun tgk badan gak,
ada yg kena ada yg idak..
dan bergtg pd tahap kesihatan kita juger

hershey boleh try dulu sebotol, kalau kata teruk sangat, discontinued la dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2006 04:13 PM | Show all posts
Originally posted by rzjs at 18-11-2005 11:10 AM
kita dah 58 hari dari bersalin hari tu..start minum bidadari dari 25/10 dulu. so far oklah, cuma masa mula minum tu tak suka rasa dia...tapi sekarang boleh terima rasa dia...tak perasan pulak pasal ...


erk, rasanya dia camne? tak best ker? pahit ke? alamak :kant:, ingatkan manis2 gitu rasanya (sbb ada madu ). dah beli dah, cuma kena tunggu deliver jer dulu sblom makan (minum?)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2006 05:22 PM | Show all posts
Originally posted by katak_kiut at 25-1-2006 04:13 PM


erk, rasanya dia camne? tak best ker? pahit ke? alamak :kant:, ingatkan manis2 gitu rasanya (sbb ada madu ). dah beli dah, cuma kena tunggu deliver jer dulu sblom makan (minum?)


sedap bidadari nih, even petua dia tak boleh minum air slm masa sejam lepas minum pun takde masalah
lepas teguk bidadari ni, rasa mcm semua meresap dlm tekak, sikit pun dia tak tinggal rasa kat tekak nih.. KK kena cuba tau
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2006 06:00 PM | Show all posts
Originally posted by dideal_2004 at 25-1-2006 05:22 PM


sedap bidadari nih, even petua dia tak boleh minum air slm masa sejam lepas minum pun takde masalah
lepas teguk bidadari ni, rasa mcm semua meresap dlm tekak, sikit pun dia tak tinggal rasa ka ...


eh jap
kurang paham petua tu
after minum bidadari ni
takleh minum air utk jangkamasa sejam ek?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-1-2006 09:22 AM | Show all posts
Originally posted by katak_kiut at 25-1-2006 06:00 PM


eh jap
kurang paham petua tu
after minum bidadari ni
takleh minum air utk jangkamasa sejam ek?



bende ni bukan ler petua tapi panduan utk memastikan bidadari tu lebih berkesan
lepas amik bidadari jgn minum atau makan apa2 at least sejam.. tapi sebelum amik bidadari.. minum la dulu siap2

sebab tu dideal selalu advise kwn2 yg bekerja, time nak pi keje jer amik bidadari, so by the time sampai ops, nak bukak pc ker.. dah sejam dah.. pastu baru breakfast

mlm pulak, bila nak masuk tido amik bidadari, pastu terus tidooo...zzzzzzzz...

[ Last edited by dideal_2004 at 26-1-2006 09:23 AM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2006 03:32 PM | Show all posts

soalan!!

kak di

1. 1 sudu besar tu berapa ml ek? 5 ml ke? so maknanya 2 sudu tu 10 ml sekali makan - 10 ml pagi, 10 ml malam?
2. kak, haritu kan saya ada beli 3 botol. botol no 1 yang saya bukak tu pekat. sedap. tapi botol ke-2 and ke-3 (saya check botol no-3) cair macam kicap. betul ke formula dia ni?

so far saya makan memang ada energy... ye la kan, anak asik bangun nak BF malam2 tapi alhamdulillah saya larat nak layan... testimoni yang lain nanti kena tunggu habis pantang hujung bulan 3 ni... anyway, pantang ngan hubby 100 hari... :bgrin:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2006 04:25 PM | Show all posts
Originally posted by cik_dee_na at 28-2-2006 03:32 PM
kak di

1. 1 sudu besar tu berapa ml ek? 5 ml ke? so maknanya 2 sudu tu 10 ml sekali makan - 10 ml pagi, 10 ml malam?
2. kak, haritu kan saya ada beli 3 botol. botol no 1 yang saya bukak tu peka ...



sudu saiz biasa la, kalau ikut syringe ubat mmg dlm 5 ml

pasal pekat tak pekat - ini becoz of production of bidadari using madu dan tak ditambah addictive apa2

dan madu yg dihasilkan oleh lebah bergtg kepada musim penghasilan
ada masa madu tu pekat, dan ada masa madu tu cair

since tak guna apa2 addictive, so mmg tak guna drug utk kontrol rasa dan warna bidadari... so far mmg bende ni aware by company dan itu penjelasan atas soklan pekat dan cair nih

production pun vary ikut time to time
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 04:28 PM | Show all posts
Originally posted by katak_kiut at 25-1-2006 04:13 PM


erk, rasanya dia camne? tak best ker? pahit ke? alamak :kant:, ingatkan manis2 gitu rasanya (sbb ada madu ). dah beli dah, cuma kena tunggu deliver jer dulu sblom makan (minum?)

rasanya best...tidaklah manis sangat...lebih kepada rasa kurma...takde rasa pahit pun...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 04:57 PM | Show all posts
Originally posted by dideal_2004 at 28-2-2006 04:25 PM



sudu saiz biasa la, kalau ikut syringe ubat mmg dlm 5 ml

pasal pekat tak pekat - ini becoz of production of bidadari using madu dan tak ditambah addictive apa2

dan madu yg dihasilkan ol ...


allo my pren...lama x dgr citer...bg testimonial sket..for me..bidadari nie ok..i amik bidadari as supplement...bila dah amik rasanya best...pastu result dia bagus:cak:...before i taken bidadari nie my emotion slalu x stable..so bila dah amik bidadari level x stable tuh dah menurun..tp betul ke :hmm:now from bidadari i pregnant for 3 months...so sesapa nak amik bidadari i wish u"welcome to Bidadari WorLD"
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2006 06:43 PM | Show all posts
Originally posted by lady_yuna at 28-2-2006 04:57 PM


allo my pren...lama x dgr citer...bg testimonial sket..for me..bidadari nie ok..i amik bidadari as supplement...bila dah amik rasanya best...pastu result dia bagus:cak:...before i taken bi ...



hi yuna... lorr dah pregnant ekk.. patut le senyap jerr... mmg dah tak boleh amik le bidadari nih.. heehehehe.. kot2 ada balance, simpn dlm peti ais pastu guna dalam pantang ekk..

congrats
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 09:27 PM | Show all posts
Rasanya dah penah baca pasal BIDADARI nih kat thread Beuty & Fashion Tips!:gila:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-3-2006 08:54 AM | Show all posts
Originally posted by aja_cute at 28-2-2006 09:27 PM
Rasanya dah penah baca pasal BIDADARI nih kat thread Beuty & Fashion Tips!:gila:


mmg ada topik bidadari kat belah sana
cuma belah sini kita concentrate pasal amik bidadari dlm pantang atau lepas bersalin or utk those usaha nak anak

kat belah sana lagi luas skop perbincangannyer
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2006 11:00 AM | Show all posts
mama dah 33 weeks .. so mmg nak try BIDADARI nih ..
tak apa .. makcik mama dealer
bleh beli terus kat dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2006 11:33 AM | Show all posts
tumpang tanya, agaknye kite ni ketinggalan keretapi atau miss kat memana

kalu dah makan set jamu biasa tu kan, masih boleh makan bidadari ni gak ke?  baca pasal khasiat, mmg semangat nak  makan, tapi my mom dah suruh beli set jamu biasa mustika ratu tuh.  lagi satu, kalu masa pregnant ni amik salindah, boleh ke amik jamu lain tu gak?  kesimpulannya, boleh ke amik salindah lepas bersalin/set jamu mustika ratu/bidadari/geli gamat/pati ikan haruan  serentak masa pantang tuh?

hehe..tamak sungguh aku nih..semangat nak overhaul badan.  rasa cam dah overweight sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2006 12:21 PM | Show all posts
Originally posted by dideal_2004 at 1-3-2006 08:54 AM

kat belah sana lagi luas skop perbincangannyer ...


aah, luas betul tahap perbincangan kat sana
sampai leh kategori 21sx
hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2006 02:23 PM | Show all posts
Originally posted by Vvenus at 1-3-2006 11:33 AM
tumpang tanya, agaknye kite ni ketinggalan keretapi atau miss kat memana

kalu dah makan set jamu biasa tu kan, masih boleh makan bidadari ni gak ke?  baca pasal khasiat, mmg semangat nak  makan, ...

mak aiiii....banyak nyerr....
larat ke nak telan semua tu???
takut membazir lak...set salindah tu pun dah cukup lengkap rasanya...
yg penting masa dlm pantang perlu rehat yg cukup, jangan buat kerja yg berat2...tapi jangan la pulak asyik baring dan tido saje...

bidadari tu bila2 pun boleh consume...dah abis pantang pun boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2006 02:28 PM | Show all posts
Originally posted by Vvenus at 1-3-2006 11:33 AM
kesimpulannya, boleh ke amik salindah lepas bersalin/set jamu mustika ratu/bidadari/geli gamat/pati ikan haruan  serentak masa pantang tuh?
..


banyaknyeeee
larat ke badan nak menaggungnya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.082314 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list