CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dideal_2004

[MERGED] All About SET (SUPPLEMENT) SEMASA BERPANTANG

[Copy link]
Post time 10-8-2006 11:42 AM | Show all posts
Masa dlm pantang pinkish makan jamu nona roguy ( Mustajab Phyto Natal ) harga RM 180.00 klu jadi ahli...tak ahli dlm RM 205.00 ada 180 biji. memang berkesan.

Masa dlm pantang makan 4 biji tapi sekarang anak dah 7 bln masih makan lagi tapi 2 biji jeee...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2006 01:20 PM | Show all posts
Originally posted by norsha at 9-8-2006 09:33 PM
1st child guna mustika ratu...tak tahan bau yg semerbak tu..so,

2nd child, guna amway...sama jugak..tak tahan bau n tak larat makan ubat pahit n letak ntah apa2 color kat perut tu sb nak bagi ke ...

mcm menarik je leesa ni sbb dia replace param n tapel ngan bende lain... best niii
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2006 01:24 PM | Show all posts
ye la....sy haritu ada jumpa yg set lepas bersalin manja..tp lupa kat laman web mana...kat situ siap ada tungku 7 warisan...
macam leesa kosmetik punya tungku tu jenis kain yg balut herba tu,,,yg rendam dalam air panas...
sesaper tau yg ada batu tu...
sy pun tgh carik w/pun bersalin insyaallah dalam tahun depan,tp nak siap sedia gak la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2006 08:58 PM | Show all posts
Set bersalin HPA kalau berminat bolehlah kesini http://www.kedaiwanita.com/produ ... &products_id=51
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2006 09:20 AM | Show all posts
tropical herbs tu mudah nak guna sebab dia dah jadualkan apa yg kita perlu ambil mengikut hari dan dah di pek kecil2.....lengkap sekali dgn bengkung..tp sekarang dah byk pilihan....fungsinya semua sama cuma keserasian badan masing-masing terhadap sesuatu produk tu jerlah....pengalaman bersalin c-sect, after 2 weeks dah boleh berbengkung, tp epal tak guna bengkung lilit tu tp slimming set jenama Halle.....risau jugak org kata kalau bersalin c-sect badan susah nak kembali ke bentuk asal..tp alhamdulillah epal nyer badan lg cepat turun dr mengandung anak sulong dulu....mungkin sebab menyusu badan dan slimming set tu kut.....:ah:
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2006 09:30 AM | Show all posts
xde ke set bersalin yg ada batu tungku tu?...please sesaper yg tau inform sy kay