CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: isabel

KWON SANG WOO **The Prince of Tears**

[Copy link]
 Author| Post time 4-4-2005 11:05 AM | Show all posts
Originally posted by tupai_tupai at  15:02:



tapi movie sang woo oppa byk betulla...rambang mata nak beli...tupai pun baru tgk dua je..my tutor fren ngan love so divine...nanti kalu free ingat nak cari volcano high ngan once upon a time ...



tupai...
movie dia kat KL ni x banyak ler...ada yg ko boleh tgk cuma My Tutor Friend, Love So Divine gan Project X...yg lain tu x ada gi...

bel gi tau ko awal2 jgn beli Project X kalau ko x nak rugi...filem ni memang x best...tapi kalau ko nak buat sebagai simpanan dan betul2 hard core fan KSW mcm bel ni...ko beli ler...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2005 12:17 PM | Show all posts
Originally posted by isabel at 4-4-2005 11:05 AM:



tupai...
movie dia kat KL ni x banyak ler...ada yg ko boleh tgk cuma My Tutor Friend, Love So Divine gan Project X...yg lain tu x ada gi...

bel gi tau ko awal2 jgn beli Project X kalau ko ...


bel, yang dia ngan SSH ada jual la.. c'rita Volcano High pun ada.. err.. dia b'lakon kan c'rita tu.. if i'm not mistaken la.. :stp:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2005 12:40 PM | Show all posts
Originally posted by shanew3stgalz at  12:17:


bel, yang dia ngan SSH ada jual la.. c'rita Volcano High pun ada.. err.. dia b'lakon kan c'rita tu.. if i'm not mistaken la.. :stp:



@shane...
KSW gan SSH berlakon dlm citer Make It Big..dlm citer VHS ni KSW gan hero Please Teach Me English tu (bel lupa nama dia..:stp ni tgh tunggu parcel citer ni dari kimmy...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2005 01:05 PM | Show all posts
@shane...

ni preview utk Make It Big....KSW gan SSH...dlm citer ni yg bel tau KSW jadi gigolo...:lol

MAKE IT BIG CLIP
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2005 04:06 PM | Show all posts
Originally posted by nmi at 4-4-2005 10:00 AM:


momjjang ialah seseorang yg mempunya badan yg cantik.



woooo...

thx nmi!!:ah:
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2005 04:10 PM | Show all posts
Originally posted by isabel at 4-4-2005 12:40 PM:



@shane...
KSW gan SSH berlakon dlm citer Make It Big..dlm citer VHS ni KSW gan hero Please Teach Me English tu (bel lupa nama dia..:stp ni tgh tunggu parcel citer ni dari kimmy...



bel...masa bulan 2 lepas tupai pergi s&m, tupai jumpa citer volcano high dgn once upon time in high school...tapi tupai tak beli tu..tupai beli love so divine dgn beberapa vcd anime..
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 4-4-2005 04:23 PM | Show all posts
Originally posted by tupai_tupai at  16:10:



bel...masa bulan 2 lepas tupai pergi s&m, tupai jumpa citer volcano high dgn once upon time in high school...tapi tupai tak beli tu..tupai beli love so divine dgn beberapa vcd anime..


ye..:stp: bel x pernah jumpa pun...ada gak cari..semua kedai vcd bel masuk kat S&M tu...:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2005 05:56 PM | Show all posts
  ~ oppa posing sakan!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2005 09:51 AM | Show all posts


dah macam matrix lak... :lol
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2005 09:59 AM | Show all posts
Originally posted by HangPC2 at  09:51:


dah macam matrix lak... :lol


matrix ala korea....:lol
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2005 10:59 AM | Show all posts
Originally posted by seroja_luvU at 4-4-2005 05:56 PM:
  ~ oppa posing sakan!!!!


kan bagus kalau pompuan tue aku.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2005 08:31 PM | Show all posts
bel...selain wild beast, kwon sang woo ada citer barukan tahun ni..?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2005 08:48 PM | Show all posts
citer ni...



Deus Machina (2005)

Starring: Kwon Sang Woo , Kim Jung Hwa , David Mcinnis
Director: -
Genre: Romance, Action, Sci-Fi, Fantasy
Still Cut : http://www.cineline.com/browse/m ... ;mode=stuff&sc= , http://kr.movies.yahoo.com/movies/movie.asp?mid=6792 , http://movie.naver.com/search/movie_photo.php?code=C5780
official Site : -
Release Date: 2005
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2005 09:42 PM | Show all posts
wah,nampak cool lah abg kwon.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2005 02:35 PM | Show all posts
Originally posted by HangPC2 at 5-4-2005 09:51 AM:


dah macam matrix lak... :lol


waa... iklan ape nih... rambut ke ape tuh...:lol
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2005 02:38 PM | Show all posts
Originally posted by nmi at 5-4-2005 09:42 PM:
wah,nampak cool lah abg kwon.


a'aa... COOL...

pengsan sekejap....:cool:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2005 08:57 PM | Show all posts
Originally posted by HangPC2 at 5-4-2005 09:51 AM:


dah macam matrix lak... :lol


:
::
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2005 08:58 PM | Show all posts
aiyoo senyap plak thread ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2005 10:34 PM | Show all posts
Originally posted by eyka at 3-4-2005 11:46 AM:


bel... cam sedih je tgk avatar ko ni....



:cry:
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2005 10:40 PM | Show all posts
icon sang woo oppa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 162914 Replies : 2491
Masyarakat kita lebih tertarik dengan kisah suami pukul isteri atau suami baran tapi kenapa bila suami tersakiti,orang tak peduli
YgBenarMasyarakat kita lebih tertarik dengan ki
Views : 14539 Replies : 13
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19730 Replies : 283
Pelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,  Shannen Doherty meninggal dunia
mojarean_XPelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,
Views : 28324 Replies : 30
Konsert Qalam Noraniza Idris
Lulu_717Konsert Qalam Noraniza Idris
Views : 13030 Replies : 84
Pemandu e-hailing  Syahrul Ashraf Dahlan, 33, dilaporkan hilang , maklum hantar pelanggan ke Teluk Intan
YgBenarPemandu e-hailing Syahrul Ashraf Dahlan
Views : 30046 Replies : 35
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31486 Replies : 203
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91851 Replies : 764
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 28013 Replies : 85
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 83866 Replies : 3728

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 01:40 PM GMT+8 , Processed in 0.435430 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list