CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: isabel

KWON SANG WOO **The Prince of Tears**

[Copy link]
Post time 2-4-2005 04:20 PM | Show all posts
Originally posted by isabel at 2-4-2005 11:47 AM:



Reported in Chosun.com on 7/31/04:

揗 ...


fransisco kwon sang woo:love:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2005 09:23 AM | Show all posts
waaaaaa aku kena april fool...........:geram::geram:

kenape korang ni tergile-gilekan KSW hah?:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 11:20 AM | Show all posts
Originally posted by under_13 at 3-4-2005 09:23 AM:
waaaaaa aku kena april fool...........:geram::geram:

kenape korang ni tergile-gilekan KSW hah?:stp:


ko t'kena?? dah lambat la.. tak t'kena la tu..

k'napa aku t'gila-gila kan dia??.. okeh.. sbb dia kiut sgt..... then, lakonan dia superb!
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 11:20 AM | Show all posts
Originally posted by under_13 at 3-4-2005 09:23 AM:
waaaaaa aku kena april fool...........:geram::geram:

kenape korang ni tergile-gilekan KSW hah?:stp:



salah ke hah?:stp:
takdela...
sebab dier best,good looking,pandai berlakon,hot body with 6 beautiful packs..dan seterusnya biarla shane ke,nmi ke, bel ke atau peminat baru ksw..azwa..lol
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 11:38 AM | Show all posts
Originally posted by tupai_tupai at 3-4-2005 11:20 AM:



salah ke hah?:stp:
takdela...
sebab dier best,good looking,pandai berlakon,hot body with 6 beautiful packs..dan seterusnya biarla shane ke,nmi ke, bel ke atau peminat baru ksw..azwa..lol


:setuju:

6 beautiful packs.. huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 11:43 AM | Show all posts
Originally posted by under_13 at 2005-4-3 09:23 AM:
waaaaaa aku kena april fool...........:geram::geram:

kenape korang ni tergile-gilekan KSW hah?:stp:


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-4-2005 11:46 AM | Show all posts


bel... cam sedih je tgk avatar ko ni....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 12:00 PM | Show all posts
Originally posted by eyka at 3-4-2005 11:46 AM:


bel... cam sedih je tgk avatar ko ni....


nak tanya la.. mamat yg ganti SSH tu kan.. yg b'lakon movie Daddy Long Legs ngan HJW tu ke?? :stp:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2005 01:17 PM | Show all posts
Originally posted by eyka at 3-4-2005 11:46 AM:


bel... cam sedih je tgk avatar ko ni....



byk giler cap!!! sume episod 20....!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 01:28 PM | Show all posts
Originally posted by under_13 at 3-4-2005 09:23 AM:
waaaaaa aku kena april fool...........:geram::geram:

kenape korang ni tergile-gilekan KSW hah?:stp:


entahlah,kiter tak perlu sebab utk menyukai seseorang kan??:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 01:29 PM | Show all posts
Originally posted by shanew3stgalz at 2-4-2005 02:56 PM:
s'mlm kan aku nengok My Tutor Friend.. mama aku sanggup naik kl nak belikan aku VCD c'rita korea..

best sangat la c'rita tu... makin be + suka aku kat dia.... so cutee!!!!! :love:


wah,byk movie abg kwon kau dah tengok.aku satu hapa blum nengok.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 01:30 PM | Show all posts
Originally posted by shanew3stgalz at 3-4-2005 11:38 AM:


:setuju:

6 beautiful packs.. huhu..


momjjang:love:
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 01:31 PM | Show all posts
Originally posted by eyka at 3-4-2005 11:46 AM:


bel... cam sedih je tgk avatar ko ni....


sedih aku tengok jun young mati pelan2.:cry:
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 02:59 PM | Show all posts
Originally posted by nmi at 3-4-2005 01:28 PM:


entahlah,kiter tak perlu sebab utk menyukai seseorang kan??:cak:



setuju!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 03:02 PM | Show all posts
Originally posted by nmi at 3-4-2005 01:29 PM:


wah,byk movie abg kwon kau dah tengok.aku satu hapa blum nengok.



tapi movie sang woo oppa byk betulla...rambang mata nak beli...tupai pun baru tgk dua je..my tutor fren ngan love so divine...nanti kalu free ingat nak cari volcano high ngan once upon a time in school...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2005 03:03 PM | Show all posts
Originally posted by nmi at 3-4-2005 01:30 PM:


momjjang:love:

apa maksud momjjang?:stp:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2005 03:06 PM | Show all posts
Originally posted by nmi at 2005-4-3 01:28 PM:


entahlah,kiter tak perlu sebab utk menyukai seseorang kan??:cak:



:hmm: cam familiar je.. kata2 tu..:bgrin:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2005 09:29 AM | Show all posts
Originally posted by tupai_tupai at  11:20:



salah ke hah?:stp:
takdela...
sebab dier best,good looking,pandai berlakon,hot body with 6 beautiful packs..dan seterusnya biarla shane ke,nmi ke, bel ke atau peminat baru ksw..azwa..lol



:clap:
6 beautiful packs...:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2005 10:00 AM | Show all posts
Originally posted by tupai_tupai at 3-4-2005 03:03 PM:

apa maksud momjjang?:stp:


momjjang ialah seseorang yg mempunya badan yg cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2005 10:01 AM | Show all posts
Originally posted by eyka at 3-4-2005 03:06 PM:



:hmm: cam familiar je.. kata2 tu..:bgrin:


:bgrin:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 164861 Replies : 2605
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 28639 Replies : 25
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91857 Replies : 765
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31489 Replies : 204
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 28085 Replies : 86
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19796 Replies : 287
Konsert Qalam Noraniza Idris
Lulu_717Konsert Qalam Noraniza Idris
Views : 13097 Replies : 86
Pemandu e-hailing  Syahrul Ashraf Dahlan, 33, dilaporkan hilang , maklum hantar pelanggan ke Teluk Intan
YgBenarPemandu e-hailing Syahrul Ashraf Dahlan
Views : 32265 Replies : 39
Gadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wajar atau tidak zaman sekarang
YgBenarGadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wa
Views : 34521 Replies : 211
Masyarakat kita lebih tertarik dengan kisah suami pukul isteri atau suami baran tapi kenapa bila suami tersakiti,orang tak peduli
YgBenarMasyarakat kita lebih tertarik dengan ki
Views : 14548 Replies : 14

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 02:54 PM GMT+8 , Processed in 0.647261 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list