CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: isabel

KWON SANG WOO **The Prince of Tears**

[Copy link]
Post time 30-3-2005 04:48 PM | Show all posts
hidung dia kat gambar tu mancung betul.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-3-2005 05:36 PM | Show all posts
Originally posted by eyka at 30-3-2005 04:41 PM:


gambar face shop ni baru real kata bibir merah :lol sama kaler dgn baju..


aahlah merah betul lips dier.;)
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2005 06:37 PM | Show all posts
Originally posted by nmi at 30-3-2005 11:45 AM:

http://www.sangwoojjang.com/videos/sangletter_missingu.wmv
credit to-seroja-luvU(sth thread)


tanx nmi for posting da link... :hug:
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2005 06:38 PM | Show all posts
Originally posted by nmi at 30-3-2005 05:36 PM:


aahlah merah betul lips dier.;)


:ah:
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2005 07:55 PM | Show all posts
Originally posted by shanew3stgalz at 30-3-2005 06:37 PM:


tanx nmi for posting da link... :hug:


at 1st aku dengar suara jer tak best sgt.dpt tengok video nie best.abg kwon mcm malu2 sikit kan??
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2005 10:22 PM | Show all posts
minat gak kt hero ni..1st tgk dia berlakon dlm my tutor fren besa jer..bila stairway tu fuh terpikat terus..lagi satu kulit dia ni putih cam pompuan..kan selalunya laki kulit tak seputih kulit pompuan..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-3-2005 10:36 PM | Show all posts
Originally posted by ahlam_nabiha at 30-3-2005 10:22 PM:
minat gak kt hero ni..1st tgk dia berlakon dlm my tutor fren besa jer..bila stairway tu fuh terpikat terus..lagi satu kulit dia ni putih cam pompuan..kan selalunya laki kulit tak seputih kulit pomp ...


kulit dier nampak gebu kan??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2005 09:16 AM | Show all posts


gambar face shop ni...bel setuju bibir dia nampak merah dan hidung dia juga nampak mancung betul...




yg ni pula masa Sad Sonata...bibir dia nampak pucat...mata dia pula lebih sepet dari biasa...:lol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 31-3-2005 09:45 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2005 09:52 AM | Show all posts
Originally posted by isabel at 31-3-2005 09:16 AM:


gambar face shop ni...bel setuju bibir dia nampak merah dan hidung dia juga nampak mancung betul...


[img]http://kr.img.imag ...


:lol
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2005 09:54 AM | Show all posts
Originally posted by isabel at 31-3-2005 09:45 AM:


mcm stickers plak.lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2005 10:00 AM | Show all posts
Originally posted by isabel at 31-3-2005 09:16 AM:
yg ni pula masa Sad Sonata...bibir dia nampak pucat...mata dia pula lebih sepet dari biasa...


lebih sepet dari biasa....  :lol lawak tul ayat tu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2005 10:00 AM | Show all posts
<----- newbie and love Sang Woo oppa!!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2005 10:03 AM | Show all posts
a'ah....akhirnya bel jumpa gak gambar sang woo mcm dlm sticker tu...

sang woo new hair style....eeehee...x suka tgk...hilang kehandsomean dia...bibir dia pula nampak hitam kat sini...:kant:

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2005 10:07 AM | Show all posts
Originally posted by isabel at 31-3-2005 10:03 AM:
a'ah....akhirnya bel jumpa gak gambar sang woo mcm dlm sticker tu...

sang woo new hair style....eeehee...x suka tgk...hilang kehandsomean dia...bibir dia pula nampak hitam kat sini...:kant:

[ ...


nie utk wild beast ker??asal rambut dier blonde??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2005 10:14 AM | Show all posts
Originally posted by nmi at  10:07:


nie utk wild beast ker??asal rambut dier blonde??



bel pun x tau ler nmi..mungkin kot...tapi satu yg bel tau dlm Wild Beast nanti x ada citer cintan2....semuanya serius dan peak action...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 31-3-2005 10:24 AM | Show all posts
gambar sang woo gan hyori....nampak sepadan pulak..lebih padan dari Ha Ji Won..:lol



Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2005 10:28 AM | Show all posts
Originally posted by isabel at 31-3-2005 10:14 AM:



bel pun x tau ler nmi..mungkin kot...tapi satu yg bel tau dlm Wild Beast nanti x ada citer cintan2....semuanya serius dan peak action...


wah,abg kwon berlakon citer action.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2005 10:29 AM | Show all posts
Originally posted by isabel at 31-3-2005 10:24 AM:
gambar sang woo gan hyori....nampak sepadan pulak..lebih padan dari Ha Ji Won..:lol



[img]http://img.photobucket.com ...


diorang memang padan.sebab tue buat byk cf sama2.diorang nie mcm shane kata hot couple.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2005 11:38 AM | Show all posts
memang padan betul diorg...kalau dpt berlakon sama lagi best kan...

ni 2004 Try CF yg diorg buat...

TRY CF

TRY CF 2

suka tgk mata dan senyuman hyori kat sini...
BEHIND THE SCENE

scenecaps Try CF
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Ada pramugari dan pramugara terpaksa berkongsi bilik, termasuk ‘tidur’ bersama juruterbang..Video klip “Darkside Pramugari” cemarkan imej kru kabin – NUFAM.Akan buat laporan pulis
YgBenarAda pramugari dan pramugara terpaksa ber
Views : 56443 Replies : 145
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 33599 Replies : 96
Gambar iklan produknya pun.. Iklan Produk Wanita Keluaran Nilofa Guna Foto "Double-Meaning" Buat Ramai Kurang Senang
akido_kidoGambar iklan produknya pun.. Iklan Produ
Views : 57315 Replies : 398
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92065 Replies : 845
Konsert Qalam Noraniza Idris
Lulu_717Konsert Qalam Noraniza Idris
Views : 13565 Replies : 87
Nora Danish - Nedim Nazri Aziz Sah Bercerai | Lagi Update Berita - post #133
kakasotong2Nora Danish - Nedim Nazri Aziz Sah Berce
Views : 117551 Replies : 819
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 205763 Replies : 3740
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29489 Replies : 225
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 2222 Replies : 0
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84158 Replies : 3757

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 02:11 AM GMT+8 , Processed in 0.166481 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list