CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GRINDSAKHTANIC

SUNSHINE OF LOVE ~ Song Hye Gyo

[Copy link]
Post time 19-7-2005 08:47 AM | Show all posts
Originally posted by Kimmy at 18-7-2005 06:42 PM:





rasanya aku dah letak profile dia kat sana.....cuba selak pages dia...cari nama dia Jo Hyun Jae


thanks kimmy......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2005 02:20 PM | Show all posts
bel lak baru ternampak citer ni main ari sabtu lepas...

nak tanya dia cuma tayang ari sabtu aje ke atau ahad pun ada..?dan ia ulang bila pulak kalau terlepas tgk...?
bel dah jatuh hati tgk kecomelan budak kecil tu..mmm cute sesangat...:love:
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2005 03:03 PM | Show all posts
Originally posted by isabel at 19-7-2005 02:20 PM:
bel lak baru ternampak citer ni main ari sabtu lepas...

nak tanya dia cuma tayang ari sabtu aje ke atau ahad pun ada..?dan ia ulang bila pulak kalau terlepas tgk...?
bel dah jatuh hati tgk keco ...




ni kat ch. 19 kan?........dulu kalau cerita pukul 7mlm........dia ulang pukul 11mlm.......yg pukul 4 ni tak tahu lak aku..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2005 10:51 PM | Show all posts
Originally posted by isabel at 19-7-2005 02:20 PM:
bel lak baru ternampak citer ni main ari sabtu lepas...

nak tanya dia cuma tayang ari sabtu aje ke atau ahad pun ada..?dan ia ulang bila pulak kalau terlepas tgk...?
bel dah jatuh hati tgk keco ...


bel,
ari sabtu n ahad. pukul 4-5pm tapi biasanya dia start awal 5-10 min dan abis lebih 5pm.
ulangan lak kalau tak silap pukul 1 am malam ahad n isnin dan juga ari rabu dan khamis at 12 noon.

aa'ah la ... yee kang tu kiut sesangat ....:love:

[ Last edited by kayla on 19-7-2005 at 10:53 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2005 08:41 AM | Show all posts
sapa yg dah tgk citer ni.....

munna konpiuslah ......kenapa abg billy tu tak nak billy ada kat korea......lepas tu apsal billy tak kenal abg dia sendiri.......
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2005 08:51 AM | Show all posts
Originally posted by munna at 20-7-2005 08:41 AM:
sapa yg dah tgk citer ni.....

munna konpiuslah ......kenapa abg billy tu tak nak billy ada kat korea......lepas tu apsal billy tak kenal abg dia sendiri.......



abang dia tu jahat nak mampus......dia nak bolot syarikat kepunyaan bapak Billy...sbb tu dia tak mahu Billy ada di korea...kalau tak salah tu bukan abang betul Billy...bapak dia ambik jadi anak angkat.......dan dia juga ada kaitan dgn kematian bapak heroin......
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-7-2005 10:16 AM | Show all posts
Originally posted by kayla at  22:51:


bel,
ari sabtu n ahad. pukul 4-5pm tapi biasanya dia start awal 5-10 min dan abis lebih 5pm.
ulangan lak kalau tak silap pukul 1 am malam ahad n isnin dan juga ari rabu dan khamis at 12 noon ...


kayla..
thanks...boleh ler bel bersedia mengadap tv ari sabtu gan ahad ni...:lol
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2005 11:00 AM | Show all posts
Originally posted by Kimmy at 20-7-2005 08:51 AM:



abang dia tu jahat nak mampus......dia nak bolot syarikat kepunyaan bapak Billy...sbb tu dia tak mahu Billy ada di korea...kalau tak salah tu bukan abang betul Billy...bapak dia ambik jadi an ...


ooo ..cam tu ke kimmy.... aku pandai2 je assume yang billy tu anak pompuan simpanan sbb tu dia duduk kat france. yang abng jahat tu pulak aku assume anak yang sah lah....
padanlah abg jahat tu dengki .... sbb dia anak angkat... tak de hak pun kat co tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2005 05:17 PM | Show all posts
memg jahat kategori hitler betul abg angkat billy ni.......
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2005 04:25 PM | Show all posts
citer nie dh leh tukarla bahasa die :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2005 11:08 PM | Show all posts
aa'ah ... best tul tengok dalam bahasa korea .... aku baru ter'discover' last week, thanks to kimmy. :bgrin:

bestnye billy dah baik ngan SHG .... ee happy nye :clap: ... tapi mesti ada "hujan di tengahari" nanti...
maybe angkara 2nd hero yang tak hensem ataupun x-girlfriend yang pandai ambik kesempatan tu.... :jeler::ketuk:

abang angkat tu   

[ Last edited by kayla on 23-7-2005 at 11:13 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2005 05:05 PM | Show all posts
aku dulu tgk cerita ni.....naik menyampah kat 2nd hero tu.......asyik kacau daun je.......

nasib baik 2nd hero tak tahu yg dia orang ni bermlm berdua..........rasa aku ni part yg bestnya.........nasib baik ch. 19 tak potong scene kissing tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2005 08:44 AM | Show all posts
bekas awek billy tu ganas gak orgnya.......suka bila tgk dia cabar abg angkat billy....
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2005 08:57 AM | Show all posts
Originally posted by kayla at  23:08:
aa'ah ... best tul tengok dalam bahasa korea .... aku baru ter'discover' last week, thanks to kimmy. :bgrin:

bestnye billy dah baik ngan SHG .... ee happy nye :clap: ... tapi mesti ada "huj ...


kay...
ko tgk dlm ch 19 tu ke atau vcd dia...?
bel terlepas lak last week...ulangan pun x dpt tgk sbb hubby tgk sport terpaksa ler mengalah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2005 01:26 PM | Show all posts
Originally posted by isabel at 25-7-2005 08:57 AM:


kay...
ko tgk dlm ch 19 tu ke atau vcd dia...?
bel terlepas lak last week...ulangan pun x dpt tgk sbb hubby tgk sport terpaksa ler mengalah...


bel..
aku tengok kat channel 19 astro jek... aku baru discover button I-II yang boleh tukar dari mandarin ke bahasa korea tu...:lol
ulangan hari rabu n kamis ni tak dapat tengok jugak yea? yelah... pukul 12 tengahari, sape dapat tengok kan?

ko tak dapat tengok last week? dua2 ari pun? .... aku rasa last week punya antara ep yang happy utk cite ni sbb billy dah sedar yg dia cintakan SHG n dah confess kat SHG. dorang dah couple walaupun masih malu2 n 2nd hero
tak hensem tu asyik kacau daun.

SHG dah baik ngan bapak tiri dia. bapak billy pulak dah jumpa billy kat kedai kek tu ... tapi billy tak ngaku tu bapak dia.
SHG bawak billy gi melawat kubur bapak dia.. tapi tertinggal bas terakhir lak. so dorang terpaksalah menyewa bilik kat kg tu.... last scene tu tunjuk dorang kiss.... yipppeeee... :clap:
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2005 03:07 PM | Show all posts
Originally posted by kayla at  13:26:


bel..
aku tengok kat channel 19 astro jek... aku baru discover button I-II yang boleh tukar dari mandarin ke bahasa korea tu...:lol
ulangan hari rabu n kamis ni tak dapat tengok jugak yea? ye ...



oOo....ye ke kay...
nanti bel try...

mlm ni ada ulangan gi kan....?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2005 03:51 PM | Show all posts
tak delah ... ulangan nye malam tadi ....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2005 01:02 PM | Show all posts
ada sumber yg boleh dipercayai kata......lepas ni astro aec nak tayangkan memories of bali lepas citer ni habis

memories of bali ngan citer what happened in bali sama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2005 05:36 PM | Show all posts
Originally posted by munna at 28-7-2005 01:02 PM:
ada sumber yg boleh dipercayai kata......lepas ni astro aec nak tayangkan memories of bali lepas citer ni habis

memories of bali ngan citer what happened in bali sama ke?




sama munna.....

berapa kali lak astro nak tunjuk cerita ni....kat ch 38....dah ulang sampai 3 kali.....pheonix pun dah tunjuk......we're dating now pun dah tunjuk....la ni tgh tunjuk my sister-inlaw is 19 kat ch. 38
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2005 10:55 PM | Show all posts
best tak cite 'bali' ni kimmy? ending ngarut jugak ke...?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14772 Replies : 12
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85190 Replies : 198
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:51 PM GMT+8 , Processed in 0.883740 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list