CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: trunks

Cara Block seseorang kita 'kurang suka' dalam forum ni

  [Copy link]
Post time 5-11-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 2-11-2021 01:32 PM
di semua post2 dia  dalam forum ni.selagi kita login ID forum

i dh block tp nampak lg la si sewel tu posting
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-11-2021 06:53 PM | Show all posts
edayildiz replied at 5-11-2021 12:43 PM
i dh block tp nampak lg la si sewel tu posting

ok jom PM saya tengok betul tak awak buat tu
bagi saya sreenshot tau
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 5-11-2021 06:53 PM
ok jom PM saya tengok betul tak awak buat tu
bagi saya sreenshot tau

done ss


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2021 09:54 PM | Show all posts

haha saya dah test PC edition dan mobile edition.blacklist ni tak support
mobile version la awak ..kalau awak tak nak nampak dia,kena jugalah
guna pc version kat smartphone.kalau guna laptop memang tak nampak dia



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 5-11-2021 09:54 PM
haha saya dah test PC edition dan mobile edition.blacklist ni tak support
mobile version la awak . ...

lambert lg la nk guna pc version kt hp ni..i pejam mata jer la tgk nick i xsuka tu
btw tq sis trunks..mohon resiakan ye dua makhluk yg i block itew
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2021 10:51 PM | Show all posts
Edited by trunks at 7-11-2021 02:17 PM
edayildiz replied at 5-11-2021 10:09 PM
lambert lg la nk guna pc version kt hp ni..i pejam mata jer la tgk nick i xsuka tu
btw tq sis ...

ya tentu


Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 5-11-2021 10:51 PM
ya tentu

awak tak nak kenalan ke dengan atok lambert ni encem juga apa

tamo la dah kertu
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 5-11-2021 09:54 PM
haha saya dah test PC edition dan mobile edition.blacklist ni tak support
mobile version la awak . ...

Adoii..so terpaksa hadap lg la nickname ituw
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-12-2021 02:15 AM | Show all posts
Freezfrozen replied at 14-12-2021 01:37 PM
Adoii..so terpaksa hadap lg la nickname ituw

eh tak juga hehe..kalau awak guna Mobile/view as desktop .tak ada nampaknya
'muka' dia sini..cuma iyela display nampak kecil pula la kan kaedahnya ekeke
kalau awak nak mudah ,awak boleh guna Laptop masa browse forum ini ha
selesai masalah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 04:27 PM | Show all posts
I like your topic and agree with it
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by heythere123 at 15-8-2022 11:00 PM




kenapa jadi kelip2 dekat blocklist ni? yg ni satu je jadi gini, blocked user lain tak jadi pulak

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 03:49 AM GMT+8 , Processed in 0.078303 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list