CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 988|Reply: 9

Dengan siapa anda berkongsi hobi?

[Copy link]
Post time 12-10-2021 03:42 PM | Show all posts |Read mode
Dengan siapa anda berkongsi hobi? Suami, isteri? Adik-beradik, kawan sepejabat, jiran?










Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan kawan-kawan
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 04:08 PM | Show all posts
dengan sek kito jahh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan diri sendiri sebab hobi aku tido
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
dulu sebelum ada anak, hobi photography & travelling. share dgn husband la dah dia jer satu2nya partner in crime now dah ada anak kecik dah laki bini dua2 pun kehilangan hobi xtau la bila nak berhobi balik

oh jap ! for now mungkin hobi kami ialah berkebun, walaupun main2 jer sebab bila papa mama berkebun ada budak kecik pun sibuk nak berkebun juga
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dgn @Veneer tp dia jauh meninggalkan iols part gardening ni. Siap ade steam house pelbaga. But we do share same hobby. Gardening.

Dia lbh teratur, sy hentam je. Sy tanam semua jenis pokok, dia lbh spesific.

Dan sy tukang hidang air ms dia tgh berkebuna. Pastu sy lari masuk dlm rumah sbb panas.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 12:46 PM | Show all posts
Sorang2
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol kumpul paperbag.
Iol dan mak iol
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 08:44 PM | Show all posts
Sorang2 sbb hobi wash eyes kat mall

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:24 AM | Show all posts
berkebun share dgn suami
memasak/menjahit share dgn mak
melukis share dgn anak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:16 AM GMT+8 , Processed in 0.381391 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list