CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1048|Reply: 11

Mainan Kanak-kanak. Selalu belikan mainan apa untuk anak-anak?

[Copy link]
Post time 12-10-2021 02:45 PM | Show all posts |Read mode

Mainan apa yang selalu anda belikan untuk anak-anak? Mainan jenis kayu, plastik, atau DIY sendiri daripada apa yang ada di rumah...?









Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 02:51 PM | Show all posts

Gi Hun pun main

  

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli mainan kat kedai rm2 jer untuk anak-anak buah beli mahal-mahal pun tk da guna sebab budak lelaki ni ganas sikit,  tak sampai sejam habis terlerai mainan tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 03:59 PM | Show all posts
beli je apa2..last2 bnda2 kt rumah jgk yg nk dimainnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 04:07 PM | Show all posts
dah lama tak beli mainan
dorang lebih interested dgn gadget huhuhu
simpan duit beli cermin mata dorang ajer
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 04:16 PM | Show all posts
my_irina replied at 12-10-2021 04:07 PM
dah lama tak beli mainan
dorang lebih interested dgn gadget huhuhu
simpan duit beli cermin mata do ...

hahaha...sama kita
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 04:22 PM | Show all posts
barbie & accessories
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
my son jenis x memilih toys.. so ada yg diy, ada yang beli.

yang diy tu mostly masa baby kitorang buat tapi sampai sekarang (2 years old) pun dia main lagi. isi air berwarna (food coloring) dalam pet bottle kosong, then ada yg taruk small toys dalam tu jadi macam rattle, socks jadi hand puppet, kotak kosong mmg feveret so x sempat diy dia dah kebas isi baju2 & swaddle2 dia

kalau beli.. weols belikan building blocks, kereta tarik2 tu, balloons, rubber ducks main dalam bilik air, plastic animals, fruits.. pendek kata toys yg x boleh nak diy lah !

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nakkomenjugak at 13-10-2021 05:30 PM

Last iol belikan anak member punya besday

Beli pad yang lukis2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 11:08 AM | Show all posts
my sons suka benda2 macam playdoh & lego yg block tu..nampak dorg punya keretiviti buat macam2 dari benda2 tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 08:35 PM | Show all posts
Biasa once a year I (hujung tahun) akan belikan anak buah toys. toys biasa2 je bagi.  buka sama2 . Yang pernah I beli ...

sorang dpt cash register, sorang lagi dapat bakul isi buah2 or foods.. blh main kedai2.
Utk yang lasak2 i beli guns.
ada yang gaya princess, I beli set princess yang ada kasut princess and magic wand. yg ni mmg abis hati bdk 3 thn tu hehe.




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:28 AM | Show all posts
playdoh & lego je la mainannya.
biasa anak2 mintak coloring set sebab semua cenderung ke situ.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 03:16 AM GMT+8 , Processed in 0.088578 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list