CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: trexxxxxi

[Haiwan & Tumbuhan] Pasir Apakah Sesuai Untuk Bebulus?

  [Copy link]
Post time 20-9-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
faaean replied at 20-9-2021 08:25 AM
Saya di cheras kaka. Kedai di kota damansara

Ooo Kota Damansara dekat la... Apa nama kedai tu. Nanti ada peluang nak pegi la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 20-9-2021 09:21 AM
Ooo Kota Damansara dekat la... Apa nama kedai tu. Nanti ada peluang nak pegi la.

Boleh cari kt ig @pawprintskd itulah kedai humble saya. Kalau datang sebut anda dari forum saya bagi discount hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2021 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
faaean replied at 20-9-2021 09:17 PM
Boleh cari kt ig @pawprintskd itulah kedai humble saya. Kalau datang sebut anda dari forum saya ba ...

Baiklah... Ada rezeki nanti boleh pegi sana.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
faaean replied at 20-9-2021 10:17 PM
Boleh cari kt ig @pawprintskd itulah kedai humble saya. Kalau datang sebut anda dari forum saya ba ...

I dah stalk semalam
Funneh yach

Nanti kalau ada kesempatan, meol singgah ke sana
Nanti kalau meol perkenalkan diri, jangan terkejut lak
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2021 03:46 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 17-9-2021 09:46 AM
Momod @prettyuglybabe

pasir guna fifilitter

ye.. for now pakai fifilitter boleh kata puas hati la..compare dgn pinewood dengan pasir jenama lain..
tapi keynya, klu tak nak bau, kena rajin bersihkan..
i sebab takde masa, i cuma bersihkan malam je..
charcoal beads tu ada juga..
tapi macam takde kesan sangat..



Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 21-9-2021 11:20 AM
I dah stalk semalam
Funneh yach


Bisa ajaaaaa. Jemput2 roger number kat ig tu sbb grooming boarding via appointment. Takut full, max grooming sehari 10 ekor je tak larat nak mandi ramai2. Nak bergusti lg dengan bebulus  hahahaa  
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
faaean replied at 20-9-2021 09:17 PM
Boleh cari kt ig @pawprintskd itulah kedai humble saya. Kalau datang sebut anda dari forum saya ba ...

Kalau boleh weekend ni nak pegi tengok budak munchkin yg chuols ckp tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 21-9-2021 07:28 PM
Kalau boleh weekend ni nak pegi tengok budak munchkin yg chuols ckp tu...

Bebudak tu semua kt rumah iols. Munchkin Sekor je tinggal. Heee. simpan tak jual. Non standard munchkin ni bukan kaki pendek, dia macam kucing biasa je but baka runs in the blood. Kalau you mating dgn standard munchkin possibility untuk dpt munchkin tu tinggi.

Munchkin bukan baka yg senang ye nak buat. Sbb tu mahal walaupun kategori kucing cacat hahaha. Dh la senang dpt penyakit. Kena jaga elok2. Senang dpt fungus vet kata.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2021 07:49 PM | Show all posts
faaean replied at 21-9-2021 07:48 PM
Bebudak tu semua kt rumah iols. Munchkin Sekor je tinggal. Heee. simpan tak jual. Non standard mun ...

Ohh... yg offer hari tu dah takde la ye... Takpelah camtu. Nasib baik tak beli lagi kibbles.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 21-9-2021 07:49 PM
Ohh... yg offer hari tu dah takde la ye... Takpelah camtu. Nasib baik tak beli lagi kibbles.

Yang saya nk let go non standard munchkin. Bukan kaki pendek. Tp baka je hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
faaean replied at 22-9-2021 09:51 AM
Yang saya nk let go non standard munchkin. Bukan kaki pendek. Tp baka je hehe

Ohhh... Actually I takde specific breed pun I nak. As long as the kitten ngam dgn I. So far I jumpa kitten, bila dukung dia nak lari. Mcm tak ngam. Takde rasa bonding. I bukan org yg look into breed sgt.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 05:59 PM GMT+8 , Processed in 0.096941 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list