CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: novelover

Lelaki, kenapa?

[Copy link]
Post time 13-9-2021 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
iols ada kawan yg antertu. Umur 40yo
I think dia mmg dah selesa dgn routine hidup dia. Dan dia pun rasanya malas nak ada commitment.
Tp kadang2 dia ada juga kata sunyi. Dah tahu sunyi, pergilah cepat2 cari pasangan.
Iols malas nak bebel. Kang dia kata iols mcm makcik2 dia yg asik tanya bila nak kahwin.

Kiranya tempoh Covid ni mmg fasa honeymoon fia lah. Sbb takde jumpa sedara mara yg asik tanya bila dia nak kahwin.

Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 06:58 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 16-10-2021 07:55 PM

sebelum ni maseh belum stabil,
sebab lepas kawin aku mau bini jenis full time home maker.
bini tak payah keje,
but i have to make sure yang aku boleh jaga dia and family semua,
dan boleh bagi nafkah belanja pada dia tiap bulan.

sekarang financially dah stabil,
tahun depan aku nak pegi 3 trip ke indon,
bandung, bali & sumatera,
mau jalan2 sambil cari bini.

hati gue sudah terpaut sama cewek indon
dah masuk 40s baru nak cari bini,
mau cari yang moda2 belaka,
bawak duduk msia.

mau cari yang cenggini ha



or cenggini


Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 16-10-2021 06:58 PM
sebelum ni maseh belum stabil,
sebab lepas kawin aku mau bini jenis full time home maker.
bini tak  ...

Jusa c pun dpt gred bibik je..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:02 AM GMT+8 , Processed in 0.081152 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list