CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Hafiz Mahamad Dedah Syafiqah Aina Disihir, Sebab Dengki Ke Tu?

  [Copy link]
Post time 7-9-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik time tgh buat rawatan, video on yerr
Takleh ke korang simpan utk privasi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Untuk aku yg pernah kena sihir & dirawat, looks believable. Style tudung tu bukan dah abeh malas ke? Bukannya lilit pin bagai macam style ular tedung tu.
Budak kecik tu dah dihijab & dipagar. Even kita yg tua bangka ni pun akan turut dipagar kalau perawat tengah rawat ahli keluarga kita & kita bekas pesakit. Maksudnya kita dah clear, family members belum, so sebagai langkah berjaga perawat pagar kita dulu.
Yang Aina gosok2 kaki tu, ada method rawatan pesakit sendiri kena cabut seniri jin2 yg melekat kat badan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
i lalu tajuk ni kt fb i mehhh kan je. dlm hati i berkata asal senyap je dia akan muncul. top 3 lelaki influenza plg anoying n poyo
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 7-9-2021 05:12 PM
kawan sekolah iols dulu selalu up pic keromantikkk kan dgn husband

dari tunang sampai kahwin ad ...

ekeli kawan i pun ramai gini. all those lovey dovey yg dia up tu tujuan nk menunjuk ..nk dpt kan public valuation.end up berpisah
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 05:02 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 7-9-2021 01:17 PM
nape aku rs macam dibuat buat eh.. utk tarik perhatian.. dia ni kan suka buat content pelik2 utk tar ...

Ye biasanya tak immediately okay. And kena jumpa bnyk perawat yg betul-betul serasi and ikhlas nk bantu. Biasanya the next day atau weeks akan lembik je badan sbb berlawan dgn 'bnda' tu. I bersangka baik je la dgn couple ni sbb aina tu baik je si tahfiz yg kadang mcm tkde boundary. Kesian wife dia. Moga cepat recover and jadi la lowkey sikit lepas ni. Take this as a lesson.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Suspicious bila aina ckp xnk sebut dah lagi ttg ni.. dah yg laki dia duk buat live tu kenape pulak...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-9-2021 09:48 AM | Show all posts
evlinne replied at 7-9-2021 04:54 PM
Mcm fake jeeeeeeee ewwwww!
Sekejap pulak tu baiknya membongak btul

no wonder heols sentiasa berduit tiap2 tahun bagi hadiah mewah kepada isteri..

kawan uols salah sorang penyumbang rupanya


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 10:30 AM | Show all posts
dr zaman bercinta lagi dua2 ni kerap menunjuk. elok la jadikan pengajaran. tak semua benda nak kena share. simpan sikit utk tatapan berdua bersama pasangan je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Lapar content
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Org betul sakit time berubat tu xdanya nak rekod bagai. Demi content jual produk eh
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu bila g berubat ko ingat esoknya dah sembuh. Dlm perubatan islam Ada edah nya jugak .. Jgn nak berlakon la tahfiz

Hari nintunjuk g beli kete cash berbiji biji..kaya naw company ko haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Company dah upgrade sdn bhd ke blm haha..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 8-9-2021 02:05 AM
ekeli kawan i pun ramai gini. all those lovey dovey yg dia up tu tujuan nk menunjuk ..nk dpt kan p ...

Kwn iolss laki dtg jemput blk keje siap bukakan pintu, romantik ya amat. Ucapan hari lahir utk isteri tercenta panjang berjela2 siap ber# #.. jalan meredah mall dgn berpimpin tngan sambil berpeluk pelukkan mesra spt romeo dan juliet yg sukar di pisahkan.
Bila iols tnya, beruntung u.. suami u romantik. Dan dia reply, kt rumah diorang jarang bercakap buat hal masing2 jer........ itulah kehidupan yang dipamerkan tak sama dgn realiti. Thn ni genap 2 thn diaorg bercerai.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Capoicapoi replied at 8-9-2021 11:54 PM
Kwn iolss laki dtg jemput blk keje siap bukakan pintu, romantik ya amat. Ucapan hari lahir utk ist ...

i prefer kapel yg gila gila yg tak try hard sgt..kita boleh nilai sendiri dia mmg ori or try hard dari yg try hard show off romantik ni...selalu nya cmni la..in real life tak seromantik mana.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tadi tgk video tahfiz share kat ig dia. Derang ckp sayang rumah ni, tapi kena jugak pindah.. iols dah pelik la kenapa nak pindah? Ada kaitan dgn rawatan sihir bini dia ke?  Rupanya tahfiz sdri mengaku rumah tu rumah sewa je.. erm brpla sewa tu dgn rumah 3 tingkat, dah renovate kat dlm semua. Pelik dok huha sana sini kaya berduit.. tp dok rumah sewa je? Bukan dari sblm kawin ke tahfiz ni suka tayang kaya? Beli kereta la bg aina.. beli kereta bg mak pak dia kan kalau xsilap.. hujung2 dok rumah sewa je?? Husnuzon je la i ni maybe derang menyewa dulu sbb nak cr kawasan paling sesuai dan diorang suka kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 9-9-2021 02:25 AM
Tadi tgk video tahfiz share kat ig dia. Derang ckp sayang rumah ni, tapi kena jugak pindah.. iols da ...

Diorg memang sewa ajeeee. Geng2 iolssss duduk sama tmpt dgn rumah diorg ni dah lama membawang psl depa dua. Btol la kot maybe nak cari rumah yg sesuai dgn jiwa. I pon rengsa jugak dengar geng2 i membawang psl dorg. Dari tak kenal terus kenal hahahahahahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 7-9-2021 05:12 PM
kawan sekolah iols dulu selalu up pic keromantikkk kan dgn husband

dari tunang sampai kahwin ad ...

Kawan iols pun lebih kurang kawan uols gitulah
Setiap benda laki dia puji dia, merajuk kt wasep pun diuploadnya
Haritu bagi hadiah iphone pun nak tunjuk
Gambar peluk perut time mengandung pun up jugak. Yucks tu privacy kot xde sape hadap tengok gambar PDA korang sbb marhaen je pun
Kalau fattzura tu maybe la ramai berkenan tengok sbb selebriti + dua2 muka herlok hahahaha

Ada kawan iols lg sorang pun gini suka upload psl ex laki yg dia obses
Sekali dah lama senyap, rupanya cerai. Patutlah.......
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
tobobon replied at 8-9-2021 09:48 AM
no wonder heols sentiasa berduit tiap2 tahun bagi hadiah mewah kepada isteri..

kawan uols salah ...

Hahahha tu pun iols jenuh tau brainwash sudah2 lah support influenza yg dah kaya raya
Tapi kawan2 iols ni ramai yg bimbo, jenis husnuzon
Suka beli barang2 retis dgn influenza sbb nak nampak cantik mcm dorang + for the sake of gram!
Depa suka perli iols kampung sbb tak pakai barang2 influenza dan retis
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ms.koala replied at 9-9-2021 02:53 AM
Diorg memang sewa ajeeee. Geng2 iolssss duduk sama tmpt dgn rumah diorg ni dah lama membawang psl  ...

Area mana rumah dorang ni ek?
Ingatkan mmg beli dah rumah tu sbb besar rumah dorang
Rupanya sewa jer. Cehhh
Maybe selama kawen dgn aina, si tahfiz tgh upah kontraktor buatkan istana kokdiang mcm che ta kottt. Ni nak berangkut barang2 pindah istana baru lettuw hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-9-2021 06:28 PM
Bawa baby pi halau jin. Kalau benar xtakut ke jin masuk dalam anak dia pulak?

Haritu yg muka  ...

Sape minah muka pelik mizi?
Aiol tahu youtuber mizi comel korean tu jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 09:30 AM GMT+8 , Processed in 0.538676 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list