CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: puccafan

Declutter in your life

[Copy link]
Post time 8-9-2021 01:05 PM | Show all posts
puccafan replied at 7-9-2021 01:08 PM
Skincare yg dah nak expired, buang jela.
Tapi kalo yg tak sesuai kat muka, bole sapu kat siku & l ...

Mcm aku tak sesuai pakai Estée Lauder advance night repair tu, aku buat sapu kat tumit kaki je pakai kat muka naik bintik2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-9-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 8-9-2021 01:05 PM
Mcm aku tak sesuai pakai Estée Lauder advance night repair tu, aku buat sapu kat tumit kaki je :l ...

Amboi...kaya chuols. Kaki aje pakai estee hokay
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bad habbits aku suka kumpul tipuwear,beli makanan diaorang letak dalam tipuwear so i simpan sampai dah penuh rak. Nak dibuang sayang sebab elok lagi xde pecah2. Kadang2 rasa semak gak,tapi tu lah sayanggg

Skrg tgh cuba menjauhdari toksik pipel samaada dalam fb atau disekeliling. Banyak sgt negative vibes pon tak elok jugak. Doakan aku berjaya
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 03:10 PM GMT+8 , Processed in 0.069155 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list