CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1209|Reply: 17

Fakta Atau Auta: Budaya Gayah Bermula di Asrama?

[Copy link]
Post time 25-8-2021 08:00 PM | Show all posts |Read mode
Pelik khuens buka benang begini, tapi out of curiosity I buka jua untuk tahu pandangan acik-acik dan gayah forum semua

I tak tahulah kalau I betul naif tentang gaya hidup lelaki, tapi berdasarkan pengalaman I berkawan dengan ramai lelaki Malaya ini, hampir most of them pernah encounter/tahu tentang gayah culture in their dormitory/housing semasa belajar, sama ada di peringkat menengah atau universiti

Gayah culture ni bukan hadek lembut yah, I kenal jah hadek yang nampak gayah tapi hakikatnya tertarik pada wanita , on the contrary lelaki yang nampak straight itulah gayah. Jadi sexual orientation ini bukan ditentukan melalui penampilan dan perwatakan.

Gayah culture yang I maksudkan adalah hubungan intim antara lelaki & lelaki , ala cerita Thailand yang apa entah Sarawat Sarawat tu, kawan iols yang ajak tengok I onz jah. Most of them yang terjebak dengan gayah culture akan kata it all starts with as easy as sharing a pillow with a friend, dan seterusnya akan berakhir dengan oral sex dan berlanjutan kerana ketagihan.  

Iols pun peliklah kan, takkanlah kongsi bantal je dah bernafsu?
Tapi they said that as opposed to lust, it is more to curiosity , and culture di asrama yang mana lelaki semua pakai spenda tiga suku juga tidak membantu . Some of them juga kata nafsu lelaki di zaman awal remaja itu rancak bergelojak, diusik sedikit mesti tertawan

I pun mulalah menyelam ke alam medsos dan mencari akaun darkside gayah gayah Malaya ini an unsurprisingly, kebanyakan dari mereka encounter their first gay moments di asrama jua

Tipulah kalau I cakap I tak pernah jumpa lesbian di asrama, tapi the culture itself is not as widespread as it is for men. So iols curios, adakah this thing adalah norma dalam kalangan lelaki? As dari zaman purba kala jua ada juga pasangan sejenis dan lelaki-lelaki adalah pasangan yang lebih dominan berbanding wanita-wanita

Or it just that I am surrounded by horny gay people

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
gayah porem muncul la
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 09:21 AM | Show all posts
fakta......
kalau bermula dari rumah mereka mnjadi pondan/bapok
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 10:15 AM | Show all posts
mohon gayah porem, encik @Kurex dan encik @Themilo untuk mencemar duli memberikan sepatah dua kata kepada persoalan tt..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 10:17 AM | Show all posts
AbukRokok replied at 26-8-2021 09:21 AM
fakta......
kalau bermula dari rumah mereka mnjadi pondan/bapok

setuju..
aku sekolah harian, ramai je pondan/bapok ni..
bila kat uni baru ramai gay.. badan sado tp gay..
so aku rasa, yg gay2 ni trained atau experienced dr asrama la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 10:21 AM | Show all posts
tak jugak...
sedari darjah 4 yah iols begini... tak boleh bagitau cerita sebab peribadi..

kawan iols jadi gayah sebab putus dgn gf dia. lepas tu datang sorang gayah ni hiburkan hati dia sampai dia tangkap cintan dgn gayah itu
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 11:23 AM | Show all posts
Aku pernah tanya laki sendiri, kalau lelaki lain pegang dia punya tut, akan excited jgk ke.
Dah kena marah plak. Ku tanya sbb curious ja.

Maaf la kalau 18+ skit.

Tapi camtu la. Camna dr straight, tiba2 jd bengkok
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 11:52 AM | Show all posts
for me memang dari kecik rasa mcm tu

i dont think kat asrama the only influence, sebab sekolah harian biasa pun ramai gay

ko ni kan, risau parent baca tread ni karang nak hanta anak masuk asrama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 26-8-2021 11:52 AM
for me memang dari kecik rasa mcm tu

i dont think kat asrama the only influence, sebab sekolah ha ...

ayo chuols salah I pula

I mean parents kenal yah anak sendiri, kalau rasa anak depa tak boleh survive better kepit bawah ketiak saja yah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MoonRise replied at 26-8-2021 11:23 AM
Aku pernah tanya laki sendiri, kalau lelaki lain pegang dia punya tut, akan excited jgk ke.
Dah ken ...

Kaka kalau tanya laki yang dah berusia memanglah he marah ya, yang nafsu bergelora ni orang muda gitu

Soalan last tu pun banyak faktornya. Ada yang putus dengan pasangan and rasa lelaki layan pasangan lebih baik dari perempuan, fitrah nafsu begitu dan dsbnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2021 09:05 AM | Show all posts
awanysss replied at 26-8-2021 02:15 AM
mohon gayah porem, encik @Kurex dan encik @Themilo untuk mencemar duli memberikan sepatah dua kata k ...

to answer her question, it is so wrong untuk bergayahan / memondan / berlesbo semasa di hostel yaa.. mak bapak yang hantar anak-anak ke hostel sekolah / IPT beranggapan, anak deyoll selamat di asrama & dpt fokus pada pelajaran. my self sendiri tak pernah memondan masa kat UiTM dulu, walaupun ada di kalangan kawan-kawan lain yang tewas dalam perjalanan. its a sacrifice. kau nak bina masa depan atau kau nak ikut nafsu & hancurkan masa depan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2021 09:46 AM | Show all posts
Masa aku sekolah asrama dulu, kadang2 kantoi nampak bebudak boys ni raba2 bontot among themselves. Pastu diorang gelak2. Haha harey betul
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan curious, adakah di asrama, mandi sama2/bogei?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2021 12:47 AM | Show all posts
euwwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2021 12:53 AM | Show all posts
kakigojes replied at 28-8-2021 09:42 PM
Soalan curious, adakah di asrama, mandi sama2/bogei?

masa sy duduk asrama sekejap dulu kami semua mandi sama2 je kat satu kolah besar sbb tempat yg ada shower tu dah jahanam
ada yg pakai spender je, mmg terkejut sbb kat rumah mana ada mcm ni seram bila ingat balik
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2021 12:58 AM | Show all posts
Kurex replied at 26-8-2021 10:21 AM
tak jugak...
sedari darjah 4 yah iols begini... tak boleh bagitau cerita sebab peribadi..

aku pernah kena ada gay nak hisap kxxx
geli weh

ko kenapa kurex jd mcm ni
jd lah straight ko kan hensem, rugi lah dipersia2kan kehenseman ittew
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2021 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 29-8-2021 12:53 AM
masa sy duduk asrama sekejap dulu kami semua mandi sama2 je kat satu kolah besar sbb tempat yg ada ...

Haha ok la tutup. Ingat semua skinny-dip style
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurius bila budak2 muda tepuk bontot mamat ni,  ckp mau kiss mamat ni, apa mamat ni x ada kaki tangan utk lempang jantan2 miang kat dia kah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 36739 Replies : 1413
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49622 Replies : 1131
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 329 Replies : 16
[For Sale] Your beachside retreat @ Cenang, Langkawi
zilchminz[For Sale] Your beachside retreat @ Cena
Views : 53 Replies : 2
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34882 Replies : 560
Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah? Ex menantu Rajinikanth
ZaienSelepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya
Views : 1497 Replies : 35
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 4166 Replies : 125
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 359 Replies : 6
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2608 Replies : 22



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.101218 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list