CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Netizen Terkilan, Pasangan Afrika Malaysia Ini Jadi Bahan Lucah Lelaki

[Copy link]
Post time 23-8-2021 06:20 PM | Show all posts
diorg jeles lah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 23-8-2021 08:51 AM
Betul..dah ko tunjukkn hidup ko kat public..kna hadap la..
Dlm video pun boleh tahan gak pompuan  ...

Baru nak tanya same thing, husband dia hafiz quran dan anak orang alim (religious lah assume?)?

Ni baru first time tahu pasal pasangan ni. My YT feeds tak pernah keluar videos pasal lives of others so tu tak pernah tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-8-2021 09:11 AM
Ai respek omputeh ni. Sanggup tinggal di rumah yang dibuat dari tahi lombu.



Kan kata2 demi cinta lautan api sanggup renangi  
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 23-8-2021 01:13 PM
Yang fesbuk selalunya bertemakan palestin, kaver gambar kalimah syahadah. Profil gambar dengan ana ...

Yang lebai2 ni paling tak boleh harap apa dalam otak mereka.

Komen2 kat pasangan ni yang lucah2 tu followers lain boleh report kot? Biar kena block account?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 23-8-2021 07:38 PM
Baru nak tanya same thing, husband dia hafiz quran dan anak orang alim (religious lah assume?)?

...

Aku pun sekali je tertgk aritu..koserr nk tgk lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
FitzTzif replied at 23-8-2021 05:48 AM
laki meleis masuk carta top ten 2b dunia kan
rengsa lettewww

zambia,gambia haram dok tau negara ceruk mana
yg inch2 tu no komen
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 23-8-2021 01:34 AM
Aku baru tau pasangan ni npk lalu lalang kt fb aku..pernah npk laki dia mkn guna tangan mak aih..nge ...

Kawan or sedara mara adama yg ambil
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 23-8-2021 01:34 AM
Aku baru tau pasangan ni npk lalu lalang kt fb aku..pernah npk laki dia mkn guna tangan mak aih..nge ...

I pon rasa mcm tu. Kena ada planning yg baik utk masa dpn.. I guess
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2021 08:39 AM
Haritu ada tengok video kat YY dia. Rupanya bapak adama ni orang kaya lagi pemurah kat sana. Sampa ...

I tgk video tu juga. Baik hati sheol ni. Hubby dia pon syg sgt kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2021 08:43 AM
Lakinya punya bapak orang have have banyak buat kebajikan prasarana. Adama pon dah buka kedai kt s ...

Takut la plak..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 23-8-2021 09:06 AM
Ohh..dah bungkus la ek bisnes perabot kat Malaysia..ingatkan just balik kampung untuk beraya je..h ...

Adama bisnes perabot jugak kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-8-2021 09:11 AM
Ai respek omputeh ni. Sanggup tinggal di rumah yang dibuat dari tahi lombu.



I tgk juga vid ni. Masai men amalkan poligamy kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 23-8-2021 10:44 AM
Bini dia ni sexy.. Laki dia nmpak mcm bangga sgt bawa bini ke kampung dia.. Semua duk usha.. Tp sexy ...

Rasanya mcm untung
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cekgihani replied at 23-8-2021 12:56 PM
I suka tgk yt diorg. Skg diorg pindah sana sbb kt sini covid bisnes tak jalan.

Smlm tengok laki  ...

I tak sanggup tgk video ni..sedih
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 23-8-2021 01:17 PM
Iols da tengok bideo nieyh kakak chzy. Tapi kokesen nieyh get redi ajer lah dimadukan. Pasal iols  ...

Dan dorg hepi2 dgn madu dorang hihihi. Jd kwn2
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 23-8-2021 06:41 AM
Ummah wanita yg komen itu hanya memandang suami yg membelai sebagai segalanya..  

Hidup ni ada  ...

Aah, sexy sgt pakaian dia tu. Cuma sbb body dia slim cantik tak de lah i nk kutuk sgt. Agaknya semua baju dia bawak ke sana jenis melekap kat badan gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 23-8-2021 07:29 AM
Tu la..dh mcm zmn 70an masak kat luo rmh..basuh daginh kat luar..nk ikut kn klu hari2 basuh lauk p ...

Ya, dapur gas pun tak de. Itu ler level 'kaya raya' dan 'berharta' kat sana. Sebab tu la i ckp, bersyukur lah kita. M40 level tak kaya kat Malaysia ni pun mampu hidup lebih selesa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 23-8-2021 11:09 PM
Aah, sexy sgt pakaian dia tu. Cuma sbb body dia slim cantik tak de lah i nk kutuk sgt. Agaknya sem ...

Tapi husbandnya hafiz dan anak orang tinggi ilmu agama?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
follesegal replied at 23-8-2021 09:09 AM
iols pulak yg risau takut fila ni kna rogol sana sbb sexy ketat sgt pakaian hahah.. dh la dorg jrg ...

Fila ada baca forum cari ni i rase. Kalau dia baca komen you ni maybe dia boleh fikir baik buruk nya cara dia berpakaian.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 23-8-2021 03:15 PM
Tapi husbandnya hafiz dan anak orang tinggi ilmu agama?

Tak tahu lah you. Agaknya la. Konsepnya lelaki tetap lelaki..walau berjubah, ber imej alim, pegi solat subuh ke masjid berjemaah pun boleh cari perempuan sexy ala oxana tu kan. What to expect
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 05:19 AM GMT+8 , Processed in 0.085649 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list