CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Netizen Terkilan, Pasangan Afrika Malaysia Ini Jadi Bahan Lucah Lelaki

[Copy link]
Post time 23-8-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 23-8-2021 01:54 AM
Oh yang tu anak theyols eh?  Laki2 tu mesti jenis yg dok paksa artis pakai tudung tapi layan xhamste ...

mcm tepat ramalan mu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
FitzTzif replied at 23-8-2021 05:48 AM
laki meleis masuk carta top ten 2b dunia kan
rengsa lettewww

hoh 17cm .senakkk
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:02 AM | Show all posts
yg komen2 tu lelaki2 melayu islam, diri sendiri pun kawen nak beromen je kekdahnya. asyik komen lucah, bini2 memasing tak habis2 update kat fb kemurungan ngadap anak pdpr, laki tak basuh pinggan, laki tak tlg keje rumah, laki pemalas

tulah dia muka2 yg konon masuk syurga slama2nya tu. perasann
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:06 AM | Show all posts
iols follow juga kadang2 YT depa ni...

tp part kedai perabot diorg dl tu betulla brg2 dia pun xde la wow sangat..mungkin fokus pelanggan dia golongan2 tertentu..mcm brg2 kat kedai perabot pakistan kat sini. mmg nmpk depa kaya pun  pi bank in duit pun gitew2 je..

huhuhu tp respek la fila boleh balik ikut suami dok guinea..aku yang gi Kerala kursus pun masuk hospital,..terbayang mknn n suasana je dah muntah..huuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2021 08:51 AM
Dia memang bagus. Walau xtotop ghambot tp dia tahu hormat suami dan famili. Kalau iols mampos xmo  ...

In a way pandai dia jaga imej malaysian la kan...kalau dia buat diva kat sana habis satu Malaysia kena cop kerek ngan acik bawang sana...lol
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:23 AM | Show all posts
meols ada jugak tengok ig sheols sebelum ni, macam kagum sheols yang berpenampilan urban boleh blend in dengan persekitaran keluarga kat negara sana. Keluarga mertua sheols pun boleh terima sheols seadanya dan suka.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli lah....lelaki pervert ni diharapkan semua dpt gout ...padan muke
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha. Baru tengok video fila Camara ni kat FB..adoi aku macam jijiks la tengok cara pakaian fila ni.ketat melekat nampak bentuk camel toe dia. Apalah yang dia nak tunjuk sangatt..geli. yang non muslim pun komen tak berkenan cara pakaian dan seluar dia. Kalau jeans ketat Okla ckit. Ni macam sejenis kain cotton memerih yang inner dalam tu. Buat seluar lekat melekat. Adoiii fila hang buat malu orang Malaysia jela..especially Kedah Kokdiang nuhh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
lebih kurang je ngan komen2 acik porem bila mengata orang cumanya dorang guna real profile jd cam tiada kemaluan gittew duk bayang hal dlm kain orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
harap2 bini dia start pakai tudung. kesian suami budak hafiz kot. Patut la aku rasa sedap hati je memandang muka suami je, tak macam sesetengah orang kulit hitam lain muka bengis.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 23-8-2021 09:44 AM
Ada tgk yt dorg…klu aku mmg tak la nk ddk sana…takut…respek kat ppuan ni..tp jgn la pki ketat2 sg ...

ya tuhan sis meols pun sama tau takut utk dia.gituh.body dh lawa muka pon kiut ada satu vid dorg, pergi pasar kot meols perasan ada zantan tu mcm perhati tau vadan vliau.ohmai scary.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Itzy replied at 23-8-2021 10:49 AM
harap2 bini dia start pakai tudung. kesian suami budak hafiz kot. Patut la aku rasa sedap hati je me ...

Sibuknya lahai acik bawang meleis psl totop ghambot. Kalau totop niqab pon ada je benda dikutuk gak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sasasoso replied at 23-8-2021 10:54 AM
ya tuhan sis meols pun sama tau takut utk dia.gituh.body dh lawa muka pon kiut ada satu vid dorg,  ...

Org eprika suka yg montok ah. iols is da pelik la maknosia yg suka bebenor nk kontrol apa org lain pakai. Kenot ka jg pakaian sendiri sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:02 PM | Show all posts
sasasoso replied at 23-8-2021 11:54 AM
ya tuhan sis meols pun sama tau takut utk dia.gituh.body dh lawa muka pon kiut ada satu vid dorg,  ...

Tu la...dah la mmg dia lain dari yg lain kat sana tu..org memerhati je la...biar la laki dia jaga...kita ni mampu seriau je dari jauh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 23-8-2021 08:29 AM
Kan..mula2 dl mcm lantak la korang budak2 muda..tp bl tgk elok je lembut dia berckp gan suami dia. ...

Ada fila sebut nk bawa baju melayu masuk sana. Dia pun ada plan nk jual kain2 dari sana ke sini. Apa yg iols skodeng si adama ni business minded. Diorang start jual perabot pun beli borong perabot hotel, refurbish dah jual. 1st round dulu dapat untung ratus ribu. Lg satu iols tgk diorang esp fila xsibuk habiskan duit beli brg2 branded. Rumah diorang sini dulu pun 1 bedroom and simple saja. Tp ye lah diorang ni both educated ada degree and adama ada masters kalau tak silap. Rizal kimci bukannya educated dan mentaliti nk kejar populariti sbb nk buat duit senang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2021 11:59 AM
Org eprika suka yg montok ah. iols is da pelik la maknosia yg suka bebenor nk kontrol apa org lain ...

hahaha lah meols bukan kata kaka.. meols care as a pmpuan to pmpuan bukan as makcik porom.gituh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 23-8-2021 12:02 PM
Tu la...dah la mmg dia lain dari yg lain kat sana tu..org memerhati je la...biar la laki dia jaga. ...

haha kan sis kita seriau dri jaoh jelah also doakan keselamatan dia jelah sudah.alah susah la kite care pun kena hamun.gituh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:23 PM | Show all posts
sasasoso replied at 23-8-2021 12:10 PM
haha kan sis kita seriau dri jaoh jelah also doakan keselamatan dia jelah sudah.alah susah la kite ...

Alah ignore sajork uols...nmpk si fila ni baik budaknye...berjam2 nk ke guinea tu..pindah sana lg..bukan sket pengorbanan tu...ada tgk 1 vid tu..rumah dorg kaler oren cerah rasanya...laki dia kata nk tukar kaler ke? Mcm lmbt2 si fila ni nk jwb...org sana mmg suka warna terg2 kot eh...

Ada 1 hotel dorg pegi tu mcm ok juga...dorg ni kena tunjuk tmpt menarik lg..bru la blh travel ke sana...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:24 PM | Show all posts
melayu kan bnyk tengok porn.. sbb tu kalut tgk kot*y org panjang mana..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 23-8-2021 07:39 AM
itu je ke yg bermain di minda lelaki2 hamsap ni

Nk buat cm ner mmg gtu peel stok2 gini..ni kalo tgk kt grup kgkdg yg ade pompuan pn blh bwk melucah..kte yg pompuan ni malu bace
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 05:15 AM GMT+8 , Processed in 0.089217 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list