CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Netizen Terkilan, Pasangan Afrika Malaysia Ini Jadi Bahan Lucah Lelaki

[Copy link]
Post time 23-8-2021 09:10 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2021 08:51 AM
Dia memang bagus. Walau xtotop ghambot tp dia tahu hormat suami dan famili. Kalau iols mampos xmo  ...

kan, muka relax je..pasrah je kampung lakinya sedemikian

okla aku takde mulut jahat ttg mereka ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2021 08:39 AM
Haritu ada tengok video kat YY dia. Rupanya bapak adama ni orang kaya lagi pemurah kat sana. Sampa ...

Ai respek omputeh ni. Sanggup tinggal di rumah yang dibuat dari tahi lombu.



Ada ramai lagi kokesen macam dia. Respek ah. For love.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by naina at 23-8-2021 09:17 AM
Minami2013 replied at 23-8-2021 09:03 AM
Tu yang komen melucah.. ada juga komen yg melampau cth lebih kurang la ayatnya 'cantiknya kat sana m ...


Yer..tula aku tabik Spring la kat fila tu. Sanggup ikut hubby duduk sana. Padahal kat Malaysia life dorang sangat selesa dan mewah. Even aku rasa kampung kat Kelantan pun lagi ok air free je lajuuu. Sana cuaca macam panas berdebu je..lama2 kulit fila nak sama dengan orang sana. Berkilat.
Maksud mewah sini macam ko nak apa semua dapat ikut kmmpuan suami la.
Katanya keluarga hubby dia ada pusat tahfiz sendiri eh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Minat tidak,x minat pn tidak yg jejantan komen lucah tu onty rasa  byk sgt tgk porn astuh masturbate sendrik..sedihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-8-2021 08:11 AM
Ai respek omputeh ni. Sanggup tinggal di rumah yang dibuat dari tahi lombu.



Pernah tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 23-8-2021 08:14 AM
Yer..tula aku tabik Spring la kat fila tu. Sanggup ikut hubby duduk sana. Padahal kat Malaysia l ...

Bapaknya ada macam2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2021 08:45 AM
Xlah minat fila adama tp sejak pindah guinea tgk juga sbb nak tgk keadaan sana. Rizal maryam tu io ...

Kan..mula2 dl mcm lantak la korang budak2 muda..tp bl tgk elok je lembut dia berckp gan suami dia..berbanding gan si Korea Tu...mungkin x serasi jiwa.. suka tgk keadaan kat Sana..terfkr Kalo kita niaga kat sana agak2 leh jd jutawan x.. sbb negara blm membangun lg..semua brg pun murah2
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 23-8-2021 07:40 AM
mcm bukan rasanya

Ada org habaq, itu anak buah adama
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:44 AM | Show all posts
Ada tgk yt dorg…klu aku mmg tak la nk ddk sana…takut…respek kat ppuan ni..tp jgn la pki ketat2 sgt…aku plak yg takut padahal org tu ada je laki dia utk jaga
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 23-8-2021 08:38 AM
baru kahwin...kalau ada anak pon baby lagi

Ada org habaq itu anak buah adama
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2021 08:47 AM
Anak saudara adama.

Ingatkan anak depa.. rupanya bkn..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
ppppfffttttttttt
tersenyum sinis jahhhh dengan netizen 2b hipokrit mencecah langit ke 7

sooo? jelessss??? laki iol perfect alhamdulillah, ko hadooooo? dah la serba serbi nan hadooookkk, pikiran pon nan hadooookkk, asah jelaa keris 2b tu tapi tetap gakk kelayuan

kalau iol fila, iol cakap tu jek
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 23-8-2021 09:43 AM
Ada org habaq, itu anak buah adama

May be betul, klu anak sendiri mmg bukan, sebb diaorg baru je berapa tahun kahwin, x kan ada anak sebesar tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:48 AM | Show all posts
org skrg mmg dah tak malu..
terang2 komen camtu kat fb bagai padahal family and friends boleh baca apa yg dikomen..

mcm kes budak baru kawen ngan cikgu ppuan tua tu, aku baca kat fb, ya allah masing2 komen..
mcm takde agama..
walaupun kau tu kaki tgk porn, takyah la bgtau satu dunia.. kalau tak malu kat tuhan, malu la kat kawan2 fb yg lain.. bila ada yg tegur, orang tu pulak kena kecam acah baik la apa..

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 23-8-2021 09:48 AM
May be betul, klu anak sendiri mmg bukan, sebb diaorg baru je berapa tahun kahwin, x kan ada anak  ...

Iols tak polo deme nih.. so mmg tak tau la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila tak nampak kesalahan mereka akan cuba cari keburukan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini dia ni sexy.. Laki dia nmpak mcm bangga sgt bawa bini ke kampung dia.. Semua duk usha.. Tp sexy sgt la.. Ketat2 baju nyer..

Btw laki dia bisnes import perabot ke malaysia ke? Jauhnya xport.. Balik modal ka. I tgk utube dorang, perabut2 tu biasa je x lawa pon. Pastu tunjuk duit kepuk2... P bank amik duit puluh2 ribu... Hurmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 23-8-2021 01:06 AM
Ohh..dah bungkus la ek bisnes perabot kat Malaysia..ingatkan just balik kampung untuk beraya je..h ...

Kalau ikut Fila bisnes perabot kt KL tu takda da. Dia focus yg di Guinea ja.. Tgk IG dia sis.. Fila mcm okay ja stay sana.. Haha. Katanya 'kita nak menang kan perkahwinan kita'. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Epal40 replied at 22-8-2021 11:27 PM
Sudah tinggal sana eh… dioorang ada bisnes jugakan kt mesia ni..

Aa. Bisnes KL da takda da kata Fila. Focus yang dkt Guinea ja..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki low class. Yg perempuan pon sama jgk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 04:34 PM GMT+8 , Processed in 0.074013 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list