CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Netizen Terkilan, Pasangan Afrika Malaysia Ini Jadi Bahan Lucah Lelaki

[Copy link]
Post time 23-8-2021 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
itu je ke yg bermain di minda lelaki2 hamsap ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 23-8-2021 07:24 AM
Tu anak diorg ka?

mcm bukan rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Somehow or rather i think malay guyszz yg komen lucah ni derang xpuas ngn bini.bkn sbb bini xpndai tp nafsu derang yg terlalu tinggi n ssh dipuaskn.jd hidup xbhgia n dengki tgk org lain happy.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kdg yg komen lucah ni slalu jgk post mnda2 islamik or sbuk2 tegur org suruh tutup aurat..pdhl nafsu sndri tak terkawal...itu la kalau hdup blandaskan nafsu semata2..byk lg bnda kena tgok dlm pkahwinan..bukan fokus bnda tu je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh jodoh diaorg..doa baik2 je la..knp nk doakn kerosakan rmh tngga org lain..or depa2 ni jeles sbb xda ppuan nk dkt diaorg..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:38 AM | Show all posts

baru kahwin...kalau ada anak pon baby lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sejenis insekiyo dgn penis sendiri. bila perempuan  kawen dgn org luar je mesti ingt pasal penis penis penis… mesti la sbb penis sendiri saiz pencil ikea kennn
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 22-8-2021 11:54 PM
akak suka fila dan adama

laki dia muka bersih dan sopan baik romantik

Haritu ada tengok video kat YY dia. Rupanya bapak adama ni orang kaya lagi pemurah kat sana. Sampai ada satu part tu diorang lalu kawasan terpencil si Fila siap cadangkan lakinya buatkan telaga sbb situ xde kemudahan air melainkan sungai. Tp iols tabik fila la. Jujur ckp iols xsanggup tengok dapur ka store simpan periuk ke apa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 22-8-2021 11:57 PM
mesti yg komen tu yg jenis alim2 kan..keji bethol komen2 gitu..gurau biawak kan gini

tp si f ...

Agreed bab hygiene. Tp gitulah macam kelantan pun.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 23-8-2021 12:34 AM
Aku baru tau pasangan ni npk lalu lalang kt fb aku..pernah npk laki dia mkn guna tangan mak aih..nge ...

Lakinya punya bapak orang have have banyak buat kebajikan prasarana. Adama pon dah buka kedai kt sana. iols rasa diorang berdua pon xkemana sendiri. Ada je cousin adama ikut. Fila ada cakap dia nk pi memana adama yg bawa. Nak ke toilet pun adama teman. Conakry punya crime rate tinggi opkos adama aware of the risks.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 23-8-2021 01:39 AM
Aku pun suka tgk sbb suami dia x sepoyo si durian kimchi tu... Dia ni pun ckp X jerit2..X bingit la  ...

Xlah minat fila adama tp sejak pindah guinea tgk juga sbb nak tgk keadaan sana. Rizal maryam tu iols block sbb nyampah fake dan kurang ajar style diorang and try too hard nk jd funny jd cool.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 23-8-2021 06:24 AM
Tu anak diorg ka?

Anak saudara adama.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:48 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2021 08:39 AM
Haritu ada tengok video kat YY dia. Rupanya bapak adama ni orang kaya lagi pemurah kat sana. Sampa ...

fila takde pun buat muka geli ke apa ke kat sana kan

kalo akak, kikikiki lama dah aku buat muka, rolled eyes bagai
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 23-8-2021 07:39 AM
sejenis insekiyo dgn penis sendiri. bila perempuan  kawen dgn org luar je mesti ingt pasal penis pen ...

Ni yang sebetulnya. Jenis ego tinggi, jenis sembang hebat ngeseks, jenis suka melucah memang konek pencil ikea.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
I pun suka..sbbnya Fila pun org kmpung..dia jujur ja jd diri sendiri kt sana..xdak geli2..baguss kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 23-8-2021 07:48 AM
fila takde pun buat muka geli ke apa ke kat sana kan

kalo akak, kikikiki lama dah aku buat muka ...

Dia memang bagus. Walau xtotop ghambot tp dia tahu hormat suami dan famili. Kalau iols mampos xmo pindah tempat gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 23-8-2021 12:52 AM
Pro n cons dlm hidup kan.. makin banyak ditunjuk kepada public maka makin banyakla komen ditujukan.. ...

Betul..dah ko tunjukkn hidup ko kat public..kna hadap la..
Dlm video pun boleh tahan gak pompuan ni baju semua ketat2 senteng nmpk perut bagai, kata laki hafiz quran
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu yang komen melucah.. ada juga komen yg melampau cth lebih kurang la ayatnya 'cantiknya kat sana macam taman syurga' biar betul Guinea adalah gambaran taman syurga.. 'i cry setiap kali tgk husband fila layan fila' hang kahwin dgn sape sampai layanan mcm tu pun sampai nk menangis? Kesian betul ummah Malaysia ni.. kaya2 pun si suami fila tu standard living cost kat sana lebih kurang m40 kat malaysia. Malahan m40 kat malaysia nmpak hidup lagi selesa. Kita kena hidup bersyukur. Ke yg komen ni semua level gelandangan? Kampung kat malaysia pun wayyyyy better. Cuma kalau puji fila, yes. Dia sanggup berhijrah ikut suami dan stay kat sana mmg patut di puji. Walaupun i rase kadang2 dia pindah cuma utk content youtube saja.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
CurangLagi replied at 23-8-2021 02:42 AM
Mcm ada baca dkt IG Fila. Mmg stay sana sebab hubby kerja sana. Katanya sudah lama discuss dengan  ...

Ohh..dah bungkus la ek bisnes perabot kat Malaysia..ingatkan just balik kampung untuk beraya je..huhu amazing ye fila ni. Berani. Tengok gaya urban. Duk sana cmtu jelah tak urban mana..tapi as long hubby ada disisi.  Okla kot. Kalau aku taknakkkkkkk la duduk sana. Husband ajak duduk Kelantan pun aku tak nak. Inikan lagi Afrika..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni rupanya pasangan tu. Sama cantik sama padan.

Jantan Melayu memang sundal2 belaka. Sapa tak kenal. Dalam sundal, sebok jaga aurat artis. Gituh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 05:12 AM GMT+8 , Processed in 0.089211 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list