CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Nak Ketuai MPN, Tun M Tak Minat Sertai Kabinet

[Copy link]
Post time 20-8-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
brunette replied at 19-8-2021 09:01 PM
Kann...aku bkn lah peminat atok tapi kagum cara dia handle lawan dia..

Betul. Bisu helang bila kena dengan atok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang Tun M amal betul hadis bekerjalah kamu umpama hidup seribu tahun lagi. Mission dia nak hidup sampai kiamat rasanya ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 20-8-2021 12:55 AM
Memang Tun M amal betul hadis bekerjalah kamu umpama hidup seribu tahun lagi. Mission dia nak hidup  ...

Aku pon rasa cemtu.. org tua yg x reti duduk diam.. tgk je laah bapa2 kita .. dah pencen pun still nak buat kerja. Berkebun laa.. bertukang laaa. Bukan nak cari duit pon. Berlambak dah simpanan diorang. Ayah kita marhaen pon saving x abis . Ape kan atokk. Dia pun dont caree laaa psl duit.. berpuloh kali dia naik turun mahkamah itu ini audit, kes forex bagai. Banyak pm bertukar tp lansung x de kes sangkut. Suma lepass...

Jenis giann bekerja and mmg jenis nak semua ikut ckp dia. Tu yg nak kuasa.. tp betul lah juga, plan bagai nak rak, tiber x de action sbb x de kuasa nak laksana x guna jugaaa
Reply

Use magic Report

Làlisá This user has been deleted
Post time 20-8-2021 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 19-8-2021 02:00 PM
Kat parlimen pun dia perasan jd ketua pembangkang walaupun ada 4 kerusi jer. Tzrkebil2 anwar tgk. As ...

bang non pun bagi laluan je laa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 19-8-2021 03:33 PM
Tapi aku suka cara dia handle helang. Tak berkutik langsung.

Hat tu memang bagus sgt.  Selatan tu dah lama geram ngan dia. Kene pulak stupid boy..lagi la hangin.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
brunette replied at 19-8-2021 09:01 PM
Kann...aku bkn lah peminat atok tapi kagum cara dia handle lawan dia..

helang ni saper?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Haihh xaman mesia ni selagi ada 2 orgni..jd jd lah atuk..reta atuk da boleh beli ngr india bangladesh dgn sri lanka da tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 12:07 PM | Show all posts
budget PPN & Covid tinggi oooo....siapa tidak mahu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2021 06:50 PM | Show all posts
dah dah la atok. bagi nasihat je la jgn nk kuasa sangat
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
xtive5 replied at 20-8-2021 06:50 PM
dah dah la atok. bagi nasihat je la jgn nk kuasa sangat

Setuju. Jgn lagi sibuk dgn kuasa. Duk diam layan cucu dan berkebun. Anak suruh usaha sendiri dan tak perlu nak harap bapak je. Usaha tangga kejayaan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 10:52 PM | Show all posts
iqbalriad replied at 20-8-2021 09:57 PM
Setuju. Jgn lagi sibuk dgn kuasa. Duk diam layan cucu dan berkebun. Anak suruh usaha sendiri dan t ...

boboi belum habis groom lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
xtive5 replied at 20-8-2021 06:50 PM
dah dah la atok. bagi nasihat je la jgn nk kuasa sangat


Mana boleh? Dialah yg terpaling di malaysia ni. MPN dah ready semua org dia.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 11:06 PM | Show all posts
zamzam replied at 20-8-2021 11:01 PM
Mana boleh? Dialah yg terpaling di malaysia ni. MPN dah ready semua org dia.

boleh ke jgn include ss jambu air bodo suam kuku tu?? haha

haruslah nak power yg lagi power dari PM
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
xtive5 replied at 20-8-2021 10:52 PM
boboi belum habis groom lagi

Boboi takde harapan nak jadi pandai
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau boleh dia nak tapau semua tapi apa kan daya.. kena game hari tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 19-8-2021 07:27 PM
Itu pun masih ada yang percaya kat atok.

Iols masih percaya kt atok…. Drpd percaya kan abahcow yg obviously totally failed
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
jointhecurse replied at 19-8-2021 03:28 PM
Dulu awal2 ckap tak kan nak kurung depa dalam kandang.  Haish . T

Mmg betul pun dekkk kalo ko berakal. Rakyat sendiri disahkan positif covid pun bru brp ribu dah tak mampu nak kurung, nk cater tempat kuarantin pun x mampu, ko nak membodohkan diri suruh kurung pelancong cina yg berjuta. Akal ada ??
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
spicygirl3 replied at 22-8-2021 09:36 AM
Kalau boleh dia nak tapau semua tapi apa kan daya.. kena game hari tu

Org bodoh politik jah percaya dia kena game. Hakikatnya dia lah master nya
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 19-8-2021 09:53 PM
apabenda mod banned ni.. kne sokong ikut kehendak mod ke??

Mod mana yg bangang tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
MsOren replied at 19-8-2021 11:15 PM
Tun m ni dia jenis bijak pandai, dia pun tahu dia bagus dr yg lain tu sbb tu dia tak blh keja bwh do ...

Kan. Kadg sedehhh tgok ummah bodoh bangang tak reti baca langkah atok.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 12:36 AM GMT+8 , Processed in 0.088698 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list